Отговори
# 225
Ето малко топли,парещи,пресни снимки от мини срещата днес Heart Eyes
Ками мерси за пояснението Heart Eyes
нещо не мога да кача снимки от снимка .бг.
сега няма какво да копирам,няма го линка дето преди беше под снимката,помооооощ

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 14:35 от alximika

# 226
Не се виждат топлите снимки от вашата среща Thinking
Има и колички, които си вървят с чадърче, ама нашата само с чанта беше Peace
Щтракни на самата снимка и избери Copy Image Location

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 14:38 от kamelllia19

# 227
  • София
Честити месечинки на порасналите днес сладури!
Иве, стискам палци!
Това с инжекцията ме втрещи. Пълно е с психопати.
Аз бях при майка ми тези дни. Тя още не е оставала сама с Мишето дори за 10 мин. Страх я е. То така като говори и мен вече ме е страх да я карам. А ужким че я водим на морето да помага... Май ще си бутам количката по цял ден, а мъж ми и майка ми ще хващат тен.
Някоя от вас няма ли да ходи на Несебър или Сл. бряг към 20-ти поне да не съм сама по алеите?

# 228
Днес пратих гелчетата на Карбо, Дая и Калито, утре трябва да ви ги донесат  Peace
Чакам адреса на Дането - Дани, пуснала си ми малко повече парички, Дая също мисля, че ми беше пуснала повече  newsm78

Ками, снимката на Сияна с младия ухажьор е много сладка  Hug
Алхимиче, айде чакаме снимките с интерес  Party

# 229
geri_kkoleva нищо, че сме със синя количка и къса коса - Ники е мома Simple Smile  Joy Joy Joy

# 230
  Мами,от сутринта ми е в главата Маги Малеева...Аз също съм гледала въпросното интервю с нея.Поздравявам я за екологичните инициативи и сайта "горичка".НО...След като е привърженик на този стил на живот защо не отваря магазини за втора употреба,а създаде модна линия "Капаска" и откри огромен магазин на "Витошка",а вече и в мол-а?! Не ли същото като с детските играчки,каквито не купувала за да не се стимулира производството им? Е,добре.То и много магазини и свръхпроизводство има и на дрехите за възрастни,но въпреки това тя прави бизнес именно с нови колекции.Няма да коментирам,че дрехите,които лансира не стават и за разглеждане,за носене пък изобщо..
   hahaha Друго също ми хрумва сега...Ако всички деца носят  използвани дрешки предимно(дано не ме разберете погрешно;аз предразсъдъци нямам),то повечето фабрики за производството им трябва да фалират..Също и търговци на платове...Собственици на детски магазини...Доста семейства биха останали без препитание,а децата им без топла храна...
  Донякъде съм съгласна с Маги,че родителите купуват безумно много ненужни играчки,които после няма какво да правят(в това число сме и ние-имаме цял автопарк).Но пък чак синът ми да си играе все още с капачки и кофички не става...
 С други думи,съгласна съм,че трябва да сме с екологично насочено мислене,а и действия,но Маги упражнява малко двоен стандарт.Майка й направи далаверите и взе апетитни декари от паркова площ,които превърна в кортове...Нямаше ли да бъде по-"еко" ако на мястото на тези тенис кортове все още имаше дървета?

# 231
И ние да се покажем с най-новата ни сесия.

- с мама
А сега с риск да ме линчувате, в събота ще ходим с още две бебенца да ни слагат обички.

# 232
geri_kkoleva нищо, че сме със синя количка и къса коса - Ники е мома Simple Smile  Joy Joy Joy

Теди
няма грешка, тя Герито коментира др снимка от 15 страница Joy
Аз имам серия от снимки " свалката в картинки", но не съм ги качвала в нета Whistling

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:10 от kamelllia19

# 233
Ааааа моите извинения Simple Smile нашата мома от както я подстригаха и все за момченце я бъркат - дори и количката ни е синя. Но следващия месец мисля да ходим да ни слагат обички, затова zitka - аз няма да те линчувам, а и не вярвам  някоя от мамите да го направи. Мисля, че дружинката е доста отворена и свободно мислеща, затова успех. Аз се връщам да чета и още веднъж се извинявам - моя е грешката Гери.

# 234

Да питам за кашата от Елда: купувате готова или си я приготвяте сами? Защото вчера гледах в Кауфланд има само в комбинация с плодове.
А някоя от варненските мами ще поръчва ли тук във Варна? Аз се свързах с момичето и предполагам днес ще й дам поръчката си  Peace
п.с. Гери и ние май влязахме във фаза, та си мисля дали не е 3-то зъбче  newsm78 Както сме ги подкарали......бързо ще напълним устата.
riccie, бях чела преди време, че майките ,които я приготвят сами в тях първо я мият и после сушат в тава за около час във фурната. Следва мелене и варене Flutter Към годинката може да яде направо елдата на зърна, без да се мели.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:33 от kamelllia19

# 235
момичета нещо не ми се получава с качването на снимките.
Силве,много си права за Малеевите,чак крилца май са им пораснали,като ангелчета са  Whistlingдрън-дрън аз изобщо не и вярвам на думите.Пък и моля моля,всички знаем с какво разполагат и как се обличат,май не си шият капи от чорапи(имаше една такава песничка)Дядо Тричко знае всичко... Peace

# 236
Riccie,наскоро Ламтурника беше обяснила подробно как се приготвя елдата в домашни условия!Сложно ми се видя,но не и невъзможно.  Peace

Зитке,голяма кукла си имате!Така да й отива тази шапка! Защо пък очакваш линчуване за обичките?! Да ни представиш после малката кокона.. Wink

# 237
Да се включа и аз със снимчица

Толо, напълно те подкрепям за Малееви
Алхимиче, не виждам снимката, а и в албума също

# 238
ооооо гепиха ме лудите с тея снимки Twisted Evilнезнам какво бъркам,Пате ти от снимка бг ли качваш

# 239
Ами за обичките, незнам но четох такива отзиви във др.форуми, че направо имах чуството че ще ходя да режа някоя част на детето, а и социалните трябва да ми я вземат  Laughing, та предположих, че ще има много против това, но аз съм си решила, даже и обички сме й купили(въпреки че ще трябва 1 мес.да носи медицински).
Задължително ще я покажа в събота, само дано не плачка много детето.
-ако някой я хареса за снаха, все още сме свободни Laughing  Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт