Хайде,успех!Жалко,че няма да те видим днес!
Леле,прочетох за Джуличка..

Влекат ни батковците, май, май

докато аз блея в компютъра тя ми захапала огризката... Сега не си спомням имаше ли дръжка или не
ама сигурно е нямало, надали я е глътнала
Зъби и неакане... направо лудница, само едно жално мммм-мммм по цели дни

Взела съм картофки от градината на свеки и ще видим какво ще се случи на обед
Предполагам няма много да се кефи Поли, ама е време вече. 
Както сме ги подкарали......бързо ще напълним устата. 
ама за всичко сме на нож
нещо започвам да си мисля че и тя като сестра ми ме обвинява че моят живот е подреден..така да се каже а пък този на сестра ми е надолу с главата..направо съм бясна
Момичета,иска ми се още днес да хвана самолета и да си ходя
Аз дори планове си правя с майка ми да ходим на море...ама май няма да си късам нервите с това приключение.
тъй като помолих свекър ми да преведе парите и той каза че го е направил....но аз нямам пред мен квитанция,защото е в Русе и на 18.08 като я видя ще знам дали са пуснати...много се надявам ма това.Елфи,ако имаш получени пари от Христо Маринов от Русе..това съм аз 

после ми става кофти ама не се издържа по някой път.Облечи детето,завии я че е на сянка,сега защо ще ходите на море,че и понякога тя ме пита дали съм си измила ръцете като тръгна да я гушкам
абе изобщо как е оцеляло това дете с мен незнам 
Не съм я сложила, защото още не се изправя детето, а пък е закопчана през кръста да не се изсули 
.
, и накрая й казах да си ходи(живее в др.вход) че няма смисъл да ходя и познайте кой излезна лошия-а това е за първи път, др.пъти с по един месец предупреждение са били.Е както й да е, и без това сами си я гледаме, да сме я оставяли за няколко часа, така че вече и за толкова няма да я оставям, да няма после да ми се натяква.
.