Отговори
# 210
Карбо,отивай още днес на зъболекар.Мъдрецът пробил ли е?Има ли го в зъбната редица или е ретиниран? Аулин май не можеш да пиеш,но нурофен или парацетамол няма проблем за кърменето.На мен са ми вадили чрез "операция"  Laughing два мъдреца,които не бяха пробили,а бяха разположени в неправилна позиция в костта и бутаха съседните зъби.Две последователни лета отиваме на море и на втория ден ми започват болките,аз си пия чинно аулин 10 дни и тогава се прибирам в София и тичам при един приятел хирург(не съм го виждала от 5-6 години,но ако др.Христов не те устройва,мога да ти пратя телефона му).
  Хайде,успех!Жалко,че няма да те видим днес!

Леле,прочетох за Джуличка.. Shocked Този изрод е събул детето,УХАПАЛ го е и го е инжектирал!

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 08:42 от толо

# 211
Не мога да се въздаржа да не ви покажа тая снимка, умирам от смях аз Joy Влекат ни батковците, май, май...
Големи проблеми ще имаме в бъдеще като гледам на почти 6 м, колко се радва на мъжко внимание  ku-ku

# 212
Добро утро и от нас Hug
Иве стискаме ти силно палци т.е. на Стани,всичко ще мине и замине лесно и бързо Hug
Наде много гадно,аз си вадих мъдрец преди 3 месеца,но като ме болеше много преди да отида си пих нурофен,пий чче иначе не те виждам да искараш деня.Аз сега тръгвам за парка и ще мина да ти пусна през банката парите.Дано се оправиш и не го отлагай,ако искаш мини остави ни Бела в парка все ще се справим а ти тичай да го махаш тоя гаден зъб Hug
хубав ден на всички и чао че закъснях Heart Eyes

# 213
Не мога да се въздаржа да не ви покажа тая снимка, умирам от смях аз Joy Влекат ни батковците, май, май
Ау, че сладко- целува и ръка, а тя как кокетно се усмихваааа!  Heart Eyes

# 214
Добро утро и от нас.Честити месечинки и половин годинка на сладките бебоци.
Ние вече по-рано от 7 не се будим, даже тати като го няма и си я взимам в леглото и откарваме до 8.00.
Това с детенцето е ужасно, направо не ми побира глава как някой може да го направи. #Cussing out  #2gunfire
За дрешките, нямам нищо против, но при мен нямаше никой който да ми даде и всичко сме купували, но сега като знам колко дрешки имам който само по веднъж сме ги обличали, направо ще ме е жал да ги прибера, по добре да ги подаря на някоя приятелка.
iva_angel-дано всичко бебока да е наред и операцията да мине успешно/
Хайде чао за сега, че слушам как тати се опитва да приспи беба, но нещо не му се отдава  Laughing.
Хубав ден. Hug

# 215
  • София
Благодаря за съпричастността  Hug
Днес за съжаление съм на принципа "И сам войнът е войн" - всички са на работа  Tired
Най-рано в 6:30 ще има човек да ме смени.. но тогава вече сигурно ще е затворена поликлиниката за снимка /бих отишла и с бебка, ама след прочетеното за Джуличка реших да отбягвам поне местата дето има висока концентрация на ненормалници/
Като се снимам утре директно заминавам на доктор
А днес пък се мажа с нейното гелче  ooooh!

Малката пък току-що се захрани и с круша  ooooh! докато аз блея в компютъра тя ми захапала огризката... Сега не си спомням имаше ли дръжка или не  Joy ама сигурно е нямало, надали я е глътнала  Laughing
Иначе тя е много зле тия дни Sad Зъби и неакане... направо лудница, само едно жално мммм-мммм по цели дни

И така днес ще ме заболи и главата 100% Grinning

Още 1 смс пристигна  Peace
/на kucoto pate/

П.П. Алхимика ще има да взима от мен, че последния артикул /една готина блузка/ е свършил Sad

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 09:59 от carbo

# 216
  • пак там
Карбо, това с детето на Джуличка е станало в техния вход, не зная кои места точно трябва да избягваме в такъв случай... newsm78

# 217
  • Варна
Добро утро и от нас, честити месечинки на сладките бебоци  Hug
Това с детенцето на Джуличка е леко казано УЖАСНО Shocked Дано го хванат тоя изрод, ама преди властите, да попадне в ръцете на бащата на детето...... #Sniper
Аз днес започвам ЗАХРАНВАНЕТО  feeding Взела съм картофки от градината на свеки и ще видим какво ще се случи на обед Simple Smile Предполагам няма много да се кефи Поли, ама е време вече.
Да питам за кашата от Елда: купувате готова или си я приготвяте сами? Защото вчера гледах в Кауфланд има само в комбинация с плодове.
А някоя от варненските мами ще поръчва ли тук във Варна? Аз се свързах с момичето и предполагам днес ще й дам поръчката си  Peace
п.с. Гери и ние май влязахме във фаза, та си мисля дали не е 3-то зъбче  newsm78 Както сме ги подкарали......бързо ще напълним устата.

# 218
Добро утро и от нас Hug
Има няма 10 дни съм тук и с майка ми се изпокарахме Sadама за всичко сме на нож #Cussing outнещо започвам да си мисля че и тя като сестра ми ме обвинява че моят живот е подреден..така да се каже а пък този на сестра ми е надолу с главата..направо съм бясна #Cussing outМомичета,иска ми се още днес да хвана самолета и да си ходя SadАз дори планове си правя с майка ми да ходим на море...ама май няма да си късам нервите с това приключение.
За Елфитка и парите,аз май ще се окажа проблемната,но вината няма да е в мен Peaceтъй като помолих свекър ми да преведе парите и той каза че го е направил....но аз нямам пред мен квитанция,защото е в Русе и на 18.08 като я видя ще знам дали са пуснати...много се надявам ма това.Елфи,ако имаш получени пари от Христо Маринов от Русе..това съм аз Peace
Настроението ми се скапа ..ама тотално с моята майка Close
Това за детето на Джуличка..направо е кошмар,дано да не е нещо сериозно Praynig Praynig Praynig

# 219
  • Пловдив
Деси06,майките владеят изкуството да ни късат нервите.Така става,защото им се връзваме,все пак са ни майки,а другите ги пращаме у лево дето се вика.

днес ще проверя пак сметката,ако 50 те лв са закъсняли,вече трябва да са пристигнали

# 220
Наде пуснах ти парите,следобед са при теб така казаха в банката.
Деси мног кофти така да се нервите взаимно,я си отиди сама на море да ти е мирна главата,но икажи защо го правиш да си вземе бележка и да се държи по нормално.
Аз да ви кажа не си поплювам и с майка ми, като вземе да ме дразни и си и казвам че е станала страшно досадна Blushпосле ми става кофти ама не се издържа по някой път.Облечи детето,завии я че е на сянка,сега защо ще ходите на море,че и понякога тя ме пита дали съм си измила ръцете като тръгна да я гушкам Crazyабе изобщо как е оцеляло това дете с мен незнам hahaha

П.П. Алхимика ще има да взима от мен, че последния артикул /една готина блузка/ е свършил
ще се изям от яд,то беше рокличка,а аз имам същата tantrum tantrum

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:31 от alximika

# 221
Desi06 не се ядосвай! И с моята мама рядко се виждаме, ама като се видим и ние се поизкарваме лекичко, главно защото мн лигави Сияна ooooh!
Пускам снимки от форумската камерна среща в Сливен Flutter
- Хамелионче / Теди / и Никол
- Никол и Сияна

# 222
Ками на твойта количка отпред няма ли табличка и чадърчето от къде го купи или и то е с количката?ние нямаме чадърче и имаме табличка,може ли да са различни.

# 223
Ками на твойта количка отпред няма ли табличка и чадърчето от къде го купи или и то е с количката?ние нямаме чадърче и имаме табличка,може ли да са различни.

Нали я показвах преди време, като коментирахме летните колички. Махнах и горният кош, има "преградка", нямам таблички за чашки аз Joy Не съм я сложила, защото още не се изправя детето, а пък е закопчана през кръста да не се изсули Peace
Чадърчето отделно го купих от магазин, където продават детс. колички за 10лв. Flutter

# 224
Ох, темата за майките ми е болна, виж от свеки не се оплаквам, тя не се бърка жената, а и да се опита мъж ми  Stop.
Но пък снощи мойта мама, направи нещо което не очаквах, моята приятелка от Израел днес си заминава и снощи ми се обадиха да отидем да се видим за последно(е ние предната вечер бяхме, но с малката и никой не съм ангажирал да я гледа) и аз казах че няма проблеми, НО майка почна, ама аз кога ще ям, кога ще спя  Shocked, като че ли малката шушулка не заспива в 21.30 и после си яж, спи и каквото др.искаш, нали вчера сме се били видели и аз направо й казах да не идва че никъде няма да ходя, но тя пък взе че дойде, но тогава се почна, ама да не си дойдете 11-12, а то беше 9ч. и аз вече  #Crazy, и накрая й казах да си ходи(живее в др.вход) че няма смисъл да ходя и познайте кой излезна лошия-а това е за първи път, др.пъти с по един месец предупреждение са били.Е както й да е, и без това сами си я гледаме, да сме я оставяли за няколко часа, така че вече и за толкова няма да я оставям, да няма после да ми се натяква.
Така че Деси много ми е познато, но поне ти има къде да си отидеш, а аз искам-неискам всеки ден я виждам и се почва, детето, спало ли е, яло ли е, с.... ли е, ама не  е тънко облечена, ама защо с това си я завила  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out .
Но стига съм се оплаквала, ще ме извините, но още го мисля от снощи.
Хубав ден.
Елфи и аз съм внесла парите-в сряда в Си банк.

Общи условия

Активация на акаунт