106 в УСА

• 17 203
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Ирка, да ти е жива и здрава малката хубавица!

Ни в клин, ни в ръкав, ама да ви кажа, че в Бърза помощ/Созопол нямат чуство за хумор, искат да си върнеш банките с глюкоза и абоката, и въобще - не яжте миди по черноморско, а ако решите да предупредите ресторанта, че може, да има проблем с продуктите им да знете, че сами сте си виновни! През цялото време запазих ведра усмивка и либофф към човечеството, ама не помогна много Wink

# 61
О агентке, не обвинявай мидите.  Naughty
Този вирус си е задължителен  Sick в Созопол през август в резултат на кофти канализацията, а не на развалена храна, и аз минах през спешното с глюкозата там миналото лято без да ям миди...към мен обаче бяха много любезни... И въпреки че много обичам бг морето, съм дотам с ходенето Stop

Херцог, ако не си разбрала, в тази тема са богините на тортите - Клер, Рая, Тандури и Танита Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 15:00 от Лeни

# 62
Agent, и аз имам спомени от спешното в Созопол - че даже от 3 поредни години.  Confused И да - чувство за хумор нямат, но добре че го има спешното. Всичко е добре, когато свършва добре.  Simple Smile
И в тая връзка, преместихме се вече.  Party В момента ползвам "на заем"  Crazy съседски интернет, чакайки заветната събота и Тайм Уорнър.

# 63
Momicheta, radvayte se, che ne ste stignali do speshnoto v Burgas, koeto e mamata si traka. Predi godina razkazvah.

# 64
  • Чикаго / София
Agent, мерси!

Кофти преживяване, но дано до края на почивката нямате други подобни!  И аз винаги си изкарвам това стомашно- чревно неразположение на морето, но до Бърза помощ досега не съм стигала. Приятно доизкарване на почивката!

Кюбит, много щастливи моменти на новото място ти пожелавам!

# 65
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата ви. Преди време питах за едно момче, което завършваше музикалното училище и искаше да продължи образованието си в САЩ, но не можеше да си купи билета. Опитах се да се свържа с организации, но неполучих писма, връщаха ми се писмата. Знам, че учителката епомогнала със заем. Трудно е за децата тук да се развиват. Трудно е с конкурсите, защото самолетните билети не са евтини, а няма как да се финансират. Не знаете ли организация, която е с такава цел и помага на талантливи деца- музиканти. Опитвам се да осигуря на дъщеря ми ходене септември на конкурс, но напразно. Не ме разбирайте погрешно, много бих искала да не ми се налага да търся помощ, но тук е така. Трудно и противно.
Та, ако знаете нещо, моля кажете ми.   bouquet Благодаря.

# 66
Авеню, самите организатори на конкурса не могат ли да ти дадат насоки? Понякога има предвидени малки пътни стипендии за нуждаещи се участници, които са показали голям талант. Струва си да им пишеш директно и да питаш.

Аз много не знам за музикалните организации тук, но ще се поразровя и ако намеря нещо, ще ти пиша на лични.

Агент, много кофти това с мидите. Извинявам се от името на Южното Черноморие. Дано остатъкът от отпуската да ви е без премеждия.

# 67
Бубка, Тандури, мерси за линковете. Не ми е спешно и ще почакам да пуснат пак.

Агент, ужасно завидях за Созопол, въпреки натравянето с миди. Пусни малко снимки от там като се поокопитите.

# 68
Ох и аз да си призная как добросъвестно завиждам за моренцето....така ми се ходеше ама явно ще е другата година.Иначе Созопол много му хареса на мъжа ми... Peace
А относно спешните по морето -аз имам опит със Слънчев бряг...поминалата година ме беше захапал комар по едната устна и няма да ви казвам на какво приличах-наще фолк певици ряпа да ядат с техния силикон в сравнение с мойта гледка....но в спешното бяха много любезни, набързо ми биха 2 инжекцийки и няколко часа по-късно бях ок....алергична реакция, ама си изкарах акъла де....та за там нямам оплаквания... Wink

# 69
много интересни работи за къмпинг сте изпонаписали; може би когато пораснат децата още малко и ще се замислим  Crazy

вчера се върнахме от обиколка на северна Италия; прекрасно, но доста изморително - и направо имам нужда от нова ваканция

агент, дано си по-добре днес....

ЧРД на Лъчезара  Simple Smile, да е здрава и весела!

# 70
Ауу, Агент, ужас...поне си по-добре.
Спомням си една ваканция по морето, където се бяхме сдушили със спасителите и те вадеха миди и ги варяхме в един казан на плажа и така ядяхме...с какъв акъл и как не сме се натръшкали не знам.

Кюбит, много хубави моменти в новия апартамент Heart Eyes

Мишолина, много хубаво зву4и тази ваканцията.

Пак въпрос от мен Embarassed
От къде си купувате дървени лъжици и дъски за готвене. До сега 2 лъжици се с4упиха, едната беше от бамбук и направо по дължина се разцепи, другата е от няколко седмици и се от4упи пар4е от нея. Дъската ми се разцепи също. Вси4ко мия на ръка, купувани са от Таргет и БББ Мерси!

# 71
Години наред ходя на море в България, на Южното, Северното и всички други Черномория, и проблеми не съм имала. Grinning Много генерализирате.

# 72
бенс..тъкмо си мислех че си успяла да ни изоставиш и ето те  Hug
много готвиш ти значи че ти се чупят пособията  Laughing,на мен пък не са ми се чупили дървениите,едната дъска ми е дървена и съм я купувала от маршалс, безброй пъти е влизала в миялната и е работено с нея ,дървените ми лъжици също и особено едната с която най-много работя си е тип топ.
Да не е почнал АДж да готви с тях  и затова да се чупят  Laughing.
Явно си попаднала на лоша серия или нещо ..не знам.

Аз от миди имам страхотни спомени като дете ,баща ми скачаше да ги вади и ние седяхме вечер късно на плажа палехме огън и ги печахме на ламарина  и такава вкусотия ми е било...

После вече като тийн когато ходехме с компания по морето и една вечер ядохме всички от една купа миди уловени от момчетата и приготвени на салата ,ей така не ми е било лошо и като бременна и ние на Созопол  Laughing и аз в спешното тогава ходих  Laughing .

# 73
Ехе, виж ти Бенс не е дръпнала шалтера. Таман ми до липсва и хоп...
Бенс моите са от Уолмарт. Здравички излязоха, четвърта година ги ползвам яко. Ама верно, ако АйДжей ги "ползва" ясно защо  Grinning

Зора здрав стомах имаш значи. Аз, колкото и пъти да съм опитала миди на морето (без значка Севрно или Южно) съм свършвала на тоалетната докато не си изкарам и майчиното мляко. Системи с глюкозка и физ. разтвор спасяват положението.

Кюбит много щастие в новото ви гнезденце   bouquet

# 74
аз от миди не съм викала боата  Laughing, въпреки че си хапвам, но проблемът със Созопол конкретно е голям

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 10:48 от Лeни

Общи условия

Активация на акаунт