106 в УСА

• 17 199
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
С риск да убия всякакъв ентусиазъм за Черноморски ваканции ще споделя, какво знам от приятели живеещи в Несебър:
Да, канализацията е ужасна и всичко се излива в морето. Лошото е, че не е далеч навътре където е достатъчно дълбоко  Sick ъъъъъъ спирам.........

Само да не обидя някой и ако не съм права приемам. Аз съм от Софийската канализация  Wink

# 76
Аз на българското черноморие за последен път ходих 2000. Нямам спомен от как изглежда канализацията, но може би това, че не ям месо, ме е спасило Simple Smile  

Бенс, бих искала да помогна. Аз доста използвам дъската за зеленчуци, но не знам от къде е купувана, а пък явно е доста издръжлива. SO скоро купи една специална за сирена. Изглежда солид. Ще го питам дали помни източника.

# 77
О агентке, не обвинявай мидите.  Naughty
Този вирус си е задължителен  Sick в Созопол през август в резултат на кофти канализацията, а не на развалена храна, и аз минах през спешното с глюкозата там миналото лято без да ям миди...към мен обаче бяха много любезни...

Лени, за този вирус ме предупредиха, но това си беше чисто хранително натравяне. Случва се. Не съм казала, че са били нелюбезни хората, коментирах само чуството им за хумор  Mr. Green когато си направих майтап с лекаря, който ме изгони от кабинета си, защото нямал сестра за системата...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Атти, девойки, не завиждайте, Созопол не е това, което беше, за капак и аз не се подмладих като се върнах по тез земи Wink А тоновете миди на тенекия или как да е, изядени от мен, винаги споменавам с добро...

Цитат
И въпреки че много обичам бг морето, съм дотам с ходенето Stop

ммм, и аз така, по причини, които нямат общо с горките миди, но да не ви отегчавам. лято е! ерго - хубаво е!

ПС Свеки не дава да къпя бебка в морето заради канализацията, мхммм...

ПС2 Кюбит, с новосельем! ново място - нов късмет!

# 78
Бенс, моята от Таргет също се счупи. Виж в Маршалс или Росс има много хубави и здрави.
Дървени лъжици гледах много красиви последно във Wallmart. До нас има един Wallmart, който така са го натокали Simple Smile Чух, че се опитват да му вдигнат малко стандарта .. а дано!

Разгледах последния каталог на Икеа, има значителни намаления на някои неща. Ако имахме близо до нас, щях да стоя там по цял ден. Нашия най-близък е до на 3 час път  Sad

Чудя се какви снимки да ви покажа от нашия край. Тук всичко ми изглежда еднакво и скучно.
Аз живея вав Virginia Beach. Мога да ви изпратя линк към Mount Trashmore Park, който е направен от trash -  http://www.placestogoinvb.com/link/mttrashmore.html

Града до нас е Норфолк, където работим с мъжа ми. Ето линк със снимки http://www.consultwebs.com/ncphotos/norfolk.htm

Района около нас е прочут с това, че тук са стъпили първите заселници. Затова си заслужава да се разгледа Colonial Williamsburg. Ето Линк: http://www.history.org/

На почивка не бих дошла тук. Няма какво да се прави, а казват, че плажовете в  North Carolina са по-хубави.

Но пък е спокойно и за семейство с малки деца и идеалното място за живеене! Логото на щата е Virginia is for Lovers  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 79
  • Чикаго / София
Хора кажете ми имате ли проблем да отваряте страници с бг разширение. Направо ще полудея. Няколко дни вече не мога да отворя нищо. Например снимка.бг, дир.бг. Опитвам се да вляза в сайта на Колев и Колев да избера на децата пантофи докато са в Бг да им купят, и не мога!

Преди около седмица успявах да вляза в снимка.бг. Там са ни снимките които пращам на бабите, но сега не мога. От настройки ли е нещо, какво не знам. Дайте съвет някакъв!

Аз от Чикаго също не се сещам какво да ви пратя. Чикаго си е Чикаго. Ако се сетя нещо интересно ще пратя снимки.

# 80
Моми4ета мерси, явно ще пробвам вси4ко що е на пазара и дано намеря нещо да издържи на моето готвене Joy
ЕйДж не ги харесва дървените, не правят хубав шум както разни метални шпакли4ки и бъркалки.

Изабела, не се ядосвай за Икеа, нашата е на 10 км от вратата ми, вися по няколко пъти на месец за вдъхновение и пак изпуснах кога са спряли от производство цвета на един шкаф за книги, който ми трябва....3 4аса не е много, ако си набележиш какво ти трябва и за по-големи покупки, ние сме карали на 6 4аса...бях толкова щастлива, 4е може за ден да отидем и да се върнем Mr. Green

Ванхорн, опитвам се, ама пуста краста, но съм си наложила лимит 15-20 минути Simple Smile

Ирка, аз съм имала преди проблеми със снимка.бг и за това спрях да ги използвам. Други бг сайтове  по4ти не отварям, но понякога имам проблеми с бг-мамма, принципно късно ве4ер.

Аз не съм забравила за снимките, но мъжа ми е затрупан с работа и ве4ер изполва стационарния компютър, а там са вси4ки снимки. Аз през деня не мога, детето реши, 4е не иска да спи следобед ве4е и се занимавам с него.

# 81
Ирка, вчера имах и аз проблеми с абв и с още един сайт.

Да ви кажа каква глупост сътворих  Cry ooooh! От както дойдох имам дебитна карта към БоА. В Бг съм имала какви ли не дебитни карти и уж имам опит  ooooh! . Само че в Бг с дебитна карта можеш да теглиш и да плащаш докато имаш над 10 лв. в сметката, ако имаш по-малко не минава транзакцията...и аз си мислех, че и тук е така. Получавам онзи ден честитка, че съм под лимита. Оказва се че съм направила 7 транзакции под лимита и за всяка съм таксувана по $35...и така съм над $300 под лимита  Cry...а съм плащала някакви дребни суми по 3 и по 10 долара...не, че нямам предостатъчни суми по други карти, но по инерция си ползвам тази...иде ми да се гръмна. Успяхме да оправим половината, сега дано успеем и за другата половина  Praynig .

# 82
  • Boston, MA
И на мен ми се е случвало в началото, Клеър, а и брат ми се бори с този проблем. Сега съм като калкулатор, непрекъснато в контрол на моя лийн каш флоу  Grinning.

Знаете ли дали някъде из българските онлайн магазини има гифт баскетс с български стоки? Ако вие трябваше да направите сами, какво бихте сложили (бутилка вино, суджук  Mr. Green), търся идеи, мерси!

# 83
Ирка, вчера имах и аз проблеми с абв и с още един сайт.

Да ви кажа каква глупост сътворих  Cry ooooh! От както дойдох имам дебитна карта към БоА. В Бг съм имала какви ли не дебитни карти и уж имам опит  ooooh! . Само че в Бг с дебитна карта можеш да теглиш и да плащаш докато имаш над 10 лв. в сметката, ако имаш по-малко не минава транзакцията...и аз си мислех, че и тук е така. Получавам онзи ден честитка, че съм под лимита. Оказва се че съм направила 7 транзакции под лимита и за всяка съм таксувана по $35...и така съм над $300 под лимита  Cry...а съм плащала някакви дребни суми по 3 и по 10 долара...не, че нямам предостатъчни суми по други карти, но по инерция си ползвам тази...иде ми да се гръмна. Успяхме да оправим половината, сега дано успеем и за другата половина  Praynig .

За това съм извадила някои карти. Държа една дебит и една кредит в чантата. В колата имам една креди карта за спешни случаи и това е. Ще ги оправиш донт ю уори. Случва се.

Бенс верно е краста, ама си е лично време, що не  Grinning. Аз не се и пробвам, защото знам, че няма да успея.

# 84
Ирка, отварят се, бе... временно е било, само не полудявай.  Grinning

ИКЕА тук е на прилично разстояние, само дето аз недоумявам за цялата истерия около тоз' магазин... Миналата година го посетих за сефте, барабар Петко с мъжете. От каталога си бях харесала едно килимче за стаята на Джоджо... пълен боклук. Красиви са нещата за гледане, така е, шаренки, но до там...

# 85
Аууу Клеър...ей тези чарджове най ги мразя ,много пари бе... ooooh!,от дебита ми се е случвало но нас ни чарджат по $10   ,бори се до последно !Станали са големи гадове обаче, аз се борих с кредитната ми компания която си смени името и се обедини с други банки няколко пъти и  се омешаха сметките и за 1ви път от 9 години съм изпуснала срока за плащане със 2 дена и те веднаха ХОП и ме чарджиха,разправях се и със мениджъра даже ,обяснявах че хисторито ми е перфектно и ФИКО точките също и винаги плащам ин фуул ,обаче не искаха да ми махнат чарджа,нали и тях ги е стиснало за гушата ,аз ги зарязах веднага....сега съм с други.
Дано ти махнат чарджа !

От Икеа купуваме главно етажерки за книги,имаме няколко които са страхотно устойчиви и имат приятен модерен вид.

# 86
Знаете ли дали някъде из българските онлайн магазини има гифт баскетс с български стоки? Ако вие трябваше да направите сами, какво бихте сложили (бутилка вино, суджук  Mr. Green), търся идеи, мерси!

Зависи дали за българин или за американец е кошницата  Mr. Green Може би ще ти се наложи ти да си я напълниш; наблегни на малките разфасовки и красивите опаковки - по местния БГ магазин има разни интересни сладка/мармалади (смокини да кажем), или подправки по-универсални. Суджук непременно Simple Smile

# 87
Клер, тоя номер ми го направи мъжът ми, когато сменихме банката. Прехвърлихме всички пари, но той отказа да затвори сметката по там някакви сантиментални причини (щото му беше първата в живота) и оставил 300 долара там + че забравил да смени сметката на Нетфликс. И така Нетфликс теглили всеки месец 15 долара и той плащал понякога дребни неща с картата и хоп, един ден писма получаваме за овърдрафт и че сме затънали с 200+.  #Cussing out

# 88
Аха на Тинините думи за Икеа,ходим децата да играят на топки в плейрума и за чаршафи с дупка,инак ми е чипо и походно,а откакто пък прочетох и книгата за филосфията зад този биз съвсем ги недолюбих.
*
Днес Ния имаше оупън хауз за К,аз така едни вълнения,мисли,разговори..тя си влезе в тази огромна сграда като у нас във вц,намери си къби,положи си съплайс,представи се на учителката си,тропоса се до един рус младеж ("това е нашия чин,мами" ??) и ме прати да си ходя ooooh! Та растат си децата ей..
*
в бг гифт баскет слагам-вино,диск/ове с музика, лютеница,  сувенирна книга с картинки от страната ако имам,1 турих едни карирани червени салфетки тип родопско одеало, голям успех браха

# 89
... ми е чипо и походно...
Ми да. Инак казано- ИКЕА си е шведският уолмарт. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт