106 в УСА

• 17 203
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • САЩ
Да питам ходилите на Карибска ваканция и по специално в Доминиканската Република, пили ли сте хапчета за малария? Ще сме в курорт ол инклузив и не мислим да обикаляме горите. Иска ми се да отидем на сафари, но ще сме с детето а той е малък още за такива приключения та ще пропуснем. Ох, колкото повече чета толкова повече ме хваща параноята. Що съм така този път не знам и аз   Confused

# 91
Хитруша посъветвай се с твоя доктор и педиатъра на детето. Simple Smile

# 92
... ми е чипо и походно...
Ми да. Инак казано- ИКЕА си е шведският уолмарт. Mr. Green

Във всеки случай повече ми допадат от тукашните мебели в бароков стил ала Луй XIV  Crazy

Мебелите на Икеа имат модерен дизайн, удобни са и създават настроение. И най-важното е, че като ти омръзнат бързо и лесно можеш да ги смениш, което пък идеално пасва на моята философия - Не се привързвай към вещите си! Какво повече може да се иска от една мебел   Mr. Green

# 93
Когато имам пари с удоволствие бих си купила мебели в стил-"бароков-Луи 16",задоволявам се със книжния им шкаф и разнородни боклуци за детето на наистина супер цена.Като стане по-голямо детето с огромно удоволствие бих ги изхвърлила и никога не бих се сетила за тях.Хубавите мебели за съжаление струват и хубави пари и не са ми по джоба.  Sad

# 94
хитруша ...ние сме ходили последно в Ямайка и Елла водихме с нас ,никакви проблеми нямахме.Не знам за Доминиканите.
 Едни познати ходиха в Канкун наскоро и от група от 13 човека само 4 се върнаха без никакво неразположение , 8 от тях са имали стомашни проблеми а 1 жена от групата си влезна в болница за салмонела и беше на легло 1 месец.Но това за Мексико все пак.

# 95
... ми е чипо и походно...
Ми да. Инак казано- ИКЕА си е шведският уолмарт. Mr. Green

Във всеки случай повече ми допадат от тукашните мебели в бароков стил ала Луй XIV  Crazy

Мебелите на Икеа имат модерен дизайн, удобни са и създават настроение. И най-важното е, че като ти омръзнат бързо и лесно можеш да ги смениш, което пък идеално пасва на моята философия - Не се привързвай към вещите си! Какво повече може да се иска от една мебел   Mr. Green

Взе ми го от устата  Mr. Green . Потресающи са тукашните мебели, всичко е по-добре от тях, било то и Шведския Уолмарт  Peace

# 96
Аз харесвам Икеа за дребни неща .От там съм купувала само  разни кутийки и саксии.
Мебелите ни са от нормални магазини ,не са в бароков стил нито както Clairette е написала  потресающи.
Но всичко е въпрос на вкус. Simple Smile

# 97
Аз нещо се уморих от стъф като цяло,а икеа работи точно на този принцип-още и още защото е чипо и шарено и утре го сменям с друго.Разбира се е въпрос на вкус,мен ако питат само легла и маса за ядене ще има у нас,другото празноооооооооо и бини бегс за зор заман(не ме питат обаче)

# 98
Като говорим за стъф - има ли смисъл от малко столче за банята, за да стига сам мивката и тоалетната чиния или е по-опасно със столче? Хем ми се ще да е по-самостоятелен, хем ми се струва, че много лесно може да се подхлъзне.

Гледахме детски градини и на едно от местата имаше мънички тоалетни чинии - много сладки.  Laughing Даже не предполагах, че има такова чудо.

# 99
Моята дъщеря го обожава столчето и го мести от банята в кухнята.От Икеа е към 3- 4 долара беше.Аз съм "за".

# 100
Atti, гледай тук.

# 101
Икеа е за разбира4и в декора, трябва око за тая работа (не съм сред тях) Joy
В много списания и интериори има  барабар с хилядите долари стол/диван/маса и икеаски неща.

Кухните им са с 25 години гаранция, и са стандартни размери, което озна4ава, 4е след 3 години например, ако не те кефи цвета сменят се врати4ките и хоп нова кухня. Царе са в организацията, за минималист като мен, където вси4ко трябва да е прибрано и колкото по-малко е видимо за окото, толкова по-добре....

Ина4е аз я любя, защото като живеехме в къщата ни установих, 4е трудно мога да се ангажирам с по-скъпа мебел, от страх, 4е ако след 18 месеца реша, 4е не ми харесва, какво бих я правила. После разбрах, 4е детето ми е хуна , няма място, което да не е отворил, разровил и опитал да разглоби/с4упи, та у дома е 50% Икеа.

Клерет, гадна работа и на нас ни се е слу4вало, но бяхме със свеки към една банка, тя отиде и ни опростиха вси4ко, но тя е валид кастъмър там, спестяванията са и там, и май им каза,4е си затваря акаунтите ,ако не ни оправят Laughing

Атти, ние имаме стол4е, носи си го навсякъде и стига до вси4ко, което е намислил Simple Smile

# 102
Не се хващайте за скъпо/евтино веднага, де... само задълбавате 'начи....

# 103
  • САЩ
Аtti ние имаме комбинирано гърне и столче и смятам че е много добър вариянт. Нищо скъпо, май беше към 9-10 долара от Уолмарт, но много използваемо. Мога да кажа че сигурно повече го е ползвал като столче отколкото като гърне. Мести го от тоалетната чиния до мивката и обратно сам, някога и в кухнята се оказва дори  Crazy

# 104
Аз също я харесва Икеа, тъй като видът на мебелите е много модерен.Просто не си падам по по-тежките...но то си е до вкус.Иначе за качество още не мога да кажа, защото не сме купували.Имам само един шкаф и съм доволна...но някой ден като купим къща със сигурност ще си взема някои неща....харествам ми и Ethan Аллан ама пусто мнoгoооооо скъпи..., а подобни лампи(например )като тяхните видях къде къде по-евтини и пак толкова красиви....

Общи условия

Активация на акаунт