106 в УСА

• 17 409
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома
Вики, мерси за снимките, супер къща! Да сте много щастливи в нея! Много ми харесаха цветовете вътре.

Благодаря ви, момичета. Тя толкова се радва на този рожден ден, че забрави изцяло за подаръците. Купих и само една малка книжка и с малко упражнение я прочете цялата. Покрай броенето на дните и часовете и математиката упражнихме, та стана уин-уин ситуация  Laughing

http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Kids/BILD2662-Copy.jpg  Ето я и Мая, още не мога да повярвам, че вече е на 5. А тортата е излагация, но в петък вечер, след дълга работна седмица само за толкова имах сили. На вкус обаче стана супер Simple Smile

# 151
  • The new Earth
Здравейте, момичета! Simple Smile
Има ли някоя сред вас, която да е мед. сестра и да работи, като такава в Америка?

# 152
  • Boston, MA
Доколкото знам, по време на бременността киселините не са от храна, а от факта, че бебето подпира отдолу и отваря една клапа на хранопровода (много лаишки обяснено), така че Тъмс, мъмс, вода и мляко - всичко са минимални облекчения. Проблемът не е в това какво ядеш, а е механичен. Спасението - след раждане.  Grinning

# 153
Един от прзнаците за ранна бременност е точно наличието на киселини. Проблемът е по-скоро хормонален, доколкото ми е известно  Peace

# 154
Вики, според мойте наръчници за бременни, в ранна бременност киселините са на хормонална основа (както казва Клер) и преминавали горе-долу по същото време, по което и гаденето. После пак се появяват към края, и тогава вече са на механична основа (сплескан стомах). Така че, за съжаление, каквото и да пиете, момичета... само раждането ще оправи нещата. Много ви съчувствам, аз последните 15 седмици спях седнала заради киселините. Добре, че вече си бяхме купили ето такъв стол http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2878561 и в него си спях.

А току-що разбрах, че denniva има син! Да й е жив и здрав!

# 155
Ами да ви кажа снощи ги преборих. Simple Smile
Хапвах много малки порции ,вода не пих докато хапвах,само м-у хранения. Преди да си легна изядох една голяма и сочна праскова че така ми се ядеше че все ми беше тая какво ще се случи но за щастие стомаха ми беше много щастлив с избора и нямах почти никакви киселини,нищо не съм взимала за тях,беше минимално и търпимо.
Значи има начин да се борим не за да преминат но поне да не е огън и жар.

Аааа да ...по едно време пробвах и с дъвка и всичко беше ок но стомаха ми почна да свири след 10тина мин  та и това не е вариант но става за екстриим.

Бубс...какво става.Наближава момента ,как се държите с бебчо?

..просто много ми хареса-особено факта , че има басейн.Мечта ми е вупеки цялата работа около него.

мики да ти кажа не е  работа,едно време басейните са били  работа,сега всичко продават за да седиш и да се наслаждаваш ,нашият нали е покрит и буклуци не падат ,има си робот който сам си чисти от малките  боклучета,освен това е със солена система ,сам си поддържа химията-единственото което прави половинката е един път в седмицата да измери все пак химията и да види дали има нещо нередно и да добави нещо си ако трябва но и това не е задължително.Толкоз  Simple Smile. Така че не се плашете от басейн!

# 156
During pregnancy, the placenta produces the hormone progesterone, which relaxes the smooth muscles of the uterus. This hormone also relaxes the valve that separates the esophagus from the stomach, allowing gastric acids to seep back up, which causes that unpleasant burning sensation.

Хормонално- механичен  Wink

ЧЕСТИТ СИН НА ДЕНИВА!!! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

bouquet

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 20:01 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 157
During pregnancy, the placenta produces the hormone progesterone, which relaxes the smooth muscles of the uterus. This hormone also relaxes the valve that separates the esophagus from the stomach, allowing gastric acids to seep back up, which causes that unpleasant burning sensation.

Хормонално- механичен  Wink

Тоест проблемът е пак механичен. Усещането за киселини идва точно от контакта между хранопровода и киселината.

Вики, браво, радвам се, че намираш режим, който ти понася. Аз не съм била бременна, но киселините са ми добре познати и знам колко е гадно.

# 158

Хормонално- механичен  Wink

Тоест проблемът е пак механичен. Усещането за киселини идва точно от контакта между хранопровода и киселината.

с хормонален причинител  Peace

Без значение, голяма гадост, която трябва да изтърпиш.

# 159
Привет и от мен. Караме  си спокойно ваканцията в БГ, с леки здравословни проблеми Sad. едва днес намерих време да седна за малко пред компа, т.к. Плами ве4е спи
На всички , които са имали повод да празнуват, наздраве
Вики, може ли някоя друга снимка и на мен
Бубе, как е Морков

# 160
вики, къщата е супер, много ми допаднаха цветовете и басейна с патиото., а снимката на елла е чудесна.

мишолина, голяма красота! (и за децата говоря  Heart Eyes)

честито на деннива, да и е жив и здрав сина!

# 161
  • Чикаго / София
Честит син на denniva! Да е здрав, щастлив и с безгрижно детство! stork-boy

Бързо възстановяване на мама!  bouquet

Само аз май не получих снимки! Искам да гледам снимкиииии, Викиииии!

MVK, бързо оздравяване!  Харесва ли му на Плами ваканцията?

Киселини не съм имала и съвети не мога да давам. Дано бързо  отминат и не ви тормозят!

# 162
Честит син на Денива!Да е живо и здраво детето и всичко най-хубаво на новите мама и татко!

# 163
олеее ирка проспуснах ли те ...извинявай -ей сега ти пускам  Hug

# 164
Ирка, харесва му на малкия , ако знаеш що улични котки и кучета подгони, да им обеснява - май тач   Laughing
Вики ,къщата е красота

Общи условия

Активация на акаунт