С шкембе си е най-добре 8

• 32 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Лилибон, мерси за новинките от Мерри.
Тарталетка и аз стискам палци Hug те и леко раждане!

# 466
Тарталетка, гледам, че от снощи не си влизала. Значи ли това, че в най-скоро време ще ни донесеш добра новина?  Hug

# 467
Момичета вчера видях двете чертички(любимите ми  Mr. Green ),стискайте ми плачета всичко да е наред!  Hug

# 468
Момичета вчера видях двете чертички(любимите ми  Mr. Green ),стискайте ми плачета всичко да е наред!  Hug

newsm44 newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 469
  • Варна
Браво, Даниелка, стискам палци след има няма 8-9 месеца да държиш в ръцете си още по-любимото си бебе! Simple Smile

Тарталета, стискам палци и на теб и чакам хубавата новина!

# 470
Danielkka, честити ти две чертички!  Лека бременност ти пожелавам и на есен да си най-щастливата майка с най-прекрасното бебе!  bouquet

# 471
Дани много се радвам,стискам силно fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко да е наред и след 9месеца да се гушкате с бебо.

# 472
Браво, Даниелка! Хайде сега се игнорираш от всякакви притеснения, лоши мисли и наесен едно хубаво, здраво бебче! Лека и успешна бременност!
Тарталетка Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 473
Даниелка ,  страхотна новинка ни донесе  Hugлеко бременеене мила и едно сладко малко здраво бебече на финала.

# 474
Момичета вчера видях двете чертички(любимите ми  Mr. Green ),стискайте ми плачета всичко да е наред!  Hug
Hug Hug Hug Ех Даниелка, откога чакам да се похвалиш. Пожелавам ти много лека и спокойна бременност и едно здраво и хубаво бебе

Тарталетка, гледам, че от снощи не си влизала. Значи ли това, че в най-скоро време ще ни донесеш добра новина?  Hug
Аз се "промъкнах" при януарките, ама няма новини от нея. Ама сигурно вече се гушкат с най-малката тарталетка.
п.п. От моето шпиониране има полза Тарталетка е родила Дария , 4200гр. и 55см.
Тарталетка, да ви е жива и здрава малката кукла и много ,много да ви радва.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 18:47 от Nefertity

# 475
Да е жива и здрава малката Дария! Щастливо и безгрижно детство й пожелавам, много усмивки и много късмет! Да бъде на мама радостта и на татко гордостта!

Тарталетка, честито майче!  bouquet

# 476
  • Варна
Тарталета, честита дъщеричка Дария, с прекрасни мерки! Да расте все така височка, хубава, умна и талантлива! А на теб бързо възстановяване и много радост у дома!    bouquet

# 477
ТАРТАЛЕРКА, ЧЕСТИТА РАДОСТ! ДАРИЯ ДА РАСТЕ ВЕСЕЛА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО УСМИХНАТА! newsm51 newsm30

# 478
ТАРТАЛЕТКА ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА
БРЕЙ ЧЕ ДЪЛГА МАДАМА

# 479
 Hug Hug :hug честито ,да е жива и здрава Дарито

Общи условия

Активация на акаунт