С шкембе си е най-добре 8

• 32 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Весели празници, момичета! Хубави и незабравими мигове ви пожелавам  Heart Eyes

Аз съм в очакване. Искам час по- скоро да раждам, но малкото рогато се пъне нещо. Имам още време до термин, но така ми се иска вече всичко да е приключило и да си гушкам малкото вързопче.

# 406
Тарталетка, да, последните дни текат най-бавно и времето сякаш спира. Ама наистина още мъничко остана и ще гушаш сладко пухкаво вързопче.  Hug

# 407
Тарталета малко остана спокойно, но последните дни са наистина  ужасни  имаш чувството, че времето не минава.

# 408
Тарталетка още малко до най-прекрасния момент Peaceа да не забравяме и Мерри в понеделник тя ще е повече от щастлива!

# 409
Тарталетке,малко остана мила до вашата среща,може момата да се роди на връх нова година ,знаели човек  Heart Eyes,когато и да е само да е жива и здрава и вярвам ,че е така . Hug

# 410
Тарталетке,малко остана мила до вашата среща,може момата да се роди на връх нова година ,знаели човек  Heart Eyes,когато и да е само да е жива и здрава и вярвам ,че е така . Hug
може да бъде бебе 2010  Grinning

Hug Hug Hug за всички

# 411
 Стискам палци на Мерри и чакам вестоносеца да ни зарадва с хубавата новина!

На мен ми е трета бременност сега, вървя към преполовяването й, а от бебето никакви сигнали за присъствие... Бела имах чувство, че  много рано я усещах и постепено тези микродвижения си преминаха в истинските ритници. Сега- ТЦ. Крие се като партизанин. Само корема ми расте и сигурно скоро ще ме почнат да ме питат няма ли да раждам вече...

Тарталетка, още съвсееем мъничко, обещавам ти! Скоро ще се гушкате и ще забравиш колко тегаво ти е било накрая.. Hug Hug Hug

# 412
 fingerscrossed за Мери! Днес е големият и ден! Дано всичко мине леко!

# 413
Тарталета, още малко. Пожелавам ти леко раждане.
fingerscrossed за Мери! Днес е големият и ден! Дано всичко мине леко!
Hug Hug Hug
Ники, много скоро ще ни се хвалиш, че малкия мъж играе футбол в корема ти. Аз първата бременност бях със задна плацента, а втората с предна, лекаря ми обясни че точно по тази причина усетих Шошко по-късно.
И като си говорим за бременни, Светле, а как е мъжленцето в коремчето на сестричката ти.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 09:32 от Nefertity

# 414
Мери стискам палци миличка, ох върна ме 6 месеца назад
а Кикиники направо ме накара да се размечтая за четвърто
ама с моя мъжки татко май няма да се навия.
Целувки на всички "подути момичета"  Laughing
така казваше едно наше приятелче детенце на бременните жени,
а аз като се върнах от родилното ме попита-"Нели ти още едно ли ще раждаш" Mr. Green

# 415
  • Варна
И аз стискам палци днес всичко да мине добре и скоро вестоносеца да ни донесе хубавата новина! fingerscrossed.
Тарталета малко ти е останало.

# 416
Мерри, мислим те всички! Hug

Ники, аз Дарето така много късно взех да го усещам,а с предишните беремнности винаги е било по-рано. Това да не те тревожи.  Hug

Нефче, ами младежът расте, ама сестра ми се е с добила с жестоко бяло течение, което и след лечение не изчезна. Това, което ме дразни е, че са се намерили хора да я убедят, че това си е свъсем естествено по време на бременност.  А пък аз само вървя и й чета конско по повода. Може би реагирам прекалено, но с моя болен мозък няма как да е иначе.

# 417
  • на дъното
Мери надявам се вече се гушкате с бебчо Hug
Светле аз бях така с Дени, доки също ме убеждаваше,че е нормално,но аз си правих постоянно изследвания и беше прав нямах никакви гадинки.Дано при сестра ти е същото fingerscrossed.

# 418
Силно стискам палци за Мерри Praynig

Светле,аз също имах жестоко течение.И на мен доки ми казваше,че е нормално.
А взимат ли й редовно влагалищен секрет?

# 419
Влизам да видя прекрасна новина от Мерри-тццц  Praynig
И на мен ми се беше случило веднъж да имам бяло течение през бременността, нямаше нищо на цитонамазката. Може би няма повод за притеснения, Светле!
Ники, обзе ме носталгия сетих се Цвете какъв терор ми налагаше-с едната ръка цъках по клавиатурата на работа а с другата си галех корема Laughing

Общи условия

Активация на акаунт