Гъди, Snowwhite добре ти е написала за кърменето, махай шишето и с повече упорство ще се справиш, аз махнах напълно добавката/хем почти никаква кърма нямах тогава/ още на следващия ден като се прибрахме от б-цата, само първата нощ я дохранвахме. Как така си мислиш, че с кърмата не го храниш качествено, нали точно тя е най-полезното нещо за него, колкото и малко да е количеството, ти си преценяваш, но ако имаш възможност не го лишавай още от нея, че Боянчо още си е много мъничък, въпреки че ни е едричък.

Корички и ние имаме малко, още не сме ги махали.
Ето един линк за захранването, който ми хареса, понеже гледам, че някои мами вече са на тази вълна, пък и скоро ще си имаме 4месечни бебчета - специалистите препоръчват захранването да става след 16-ата седмица и не бива да се забавя след 24-ата седмица:
http://zdrave.rozali.com/konsultaci-zdrave/p11024.html
. Много ми се услади, но...
, че като чета страничните ефекти! Поливалентната ваксина тук се бие в третия месец, та се надявам дотогава да е пораснал мъничко и по-леко да я понесе!

...дори като прясно родили бяхме по-активни
: вчера споделих с една приятелка,че днес ни предстои ваксина и съм обиколила града да търся пентаксим...само дето не дойде у дома да ме набие
.Нападна ме с думите "как може..знаеш ли какви странични ефекти има" и в този дух
Не стига че съм достатъчно притеснена,а тя налива допълнително масло в огъня
Понеже тя има две деца и се смята за експертка в оглеждането,а нали на мен ми е за първи път съм едва ли не невежа
.Не за първи път ме напада така за глупости,явно ми е писнало,защото ми звъни от вчера,но не и вдигам

- мисля, че отговорих и на питането на
Времето направо си лети... Мога да се обзаложа, че преди два дена излязахме от болницата... Както и да е, сигурно и при всички вас е така.
С две думи обърнах се на биберон залъгалка! Ама ми е приятно
Един ден пък в количката се беше смъкал чак долу, а краката му вдигнати и ги изкарал отвън
а бе забавлява ни определено! Иначе първата седмица беше голям рев като го къпем, а последно време откри колко приказна е водата и снощи ми оплиска цялата стена! Голямо ритане е! И другото му любимо нещо е да стои на краката си! Като го изправя и физиономията му веднага се променя, започва да се усмихва и да се опитва да скача! Странното е, че прави опит да върви! Верно са няколко крачки, но определено се справя доста добре! Главата я държим изправена още като направи един месец. Преди няколко дена имахме гости и единия е лекар и изпадна в замисъл как може дете което няма два месеца да стои на крака и да си държи глават изправена без да я пуска! Направо беше