Отговори
# 75
Добро утро и от нас, тази нощ за първи път Гошко спа 8 часа явно тази хумана го засища повече и затова спи, но най-важното е че май действа от вчера сутринта малкия не е акал което много ме радва  Party също така и от вчера няма температура дано да си остане така и тези дни  Praynig
Aveili много сладка снимка си намерила  Heart Eyes
Тази сутрин забелязах че и малкия има крусти на главичката и между веждите  Twisted Evil
Вигантол аз давам по една капка
Много усмивки и приятни мигове днес ви пожелавам   bouquet
Мими 1977 честит рожден ден пожелавам ти много любов и щастие и да сте все така весели и засмени  newsm59  party023  bigdance2

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 09:49 от anjeelina

# 76
anjeelina благодаря ти   bouquet Радвам се че малкия юнак е добре PeaceМомичета черпя ви виртуално за рожденния си ден!

# 77
mima1977 честит рожден ден.   bouquet  

Гимнастиката я има в замундата и в data.bg Можеш и във vbox7.com да я видиш за какво става въпрос (на търсачката напиши "синди крауфорд - гимнастика").
http://www.vbox7.com/play:a4646b64&start=839
http://www.vbox7.com/play:97520c33&start=508

marieta79 и tainstvena_f благодаря Ви за отговорите. Дано по-скоро  спрат тези гадости, че ми писна вече #Cussing out  и се бях притеснила че нещо не е наред.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 10:44 от biskai

# 78
Миме, честит празник! Желая ти много щастие и усмивки!

Ди, казала си го страхотно.

Аз обичам да оставям децата на бабите им. С първото, в началото, и аз съм имала угризения. С времето, обаче, установих, че когато намеря време за себе си (независимо дали за кафе с приятелки, за разходка до магазина или ходене на фризьор) се чувствам много по-пълноценен човек и имам нови сили за децата. Една съседка сега се връща на работа - момиченцето й е на годинка. Тя казва, че не издържа психически. Липсва й контактът с хората, забързаното ежедневие, темите, различни от това кой кога се е изакал и колко е ял. Много от майките я погледнаха едва ли не обвиняващо. Аз мисля, че всеки решава сам за себе си. Не смятам, че е толкова лошо човек да иска отчасти старич си начин на живот. Колкото по-уверена и спокойна се чувства една жена, толкова по-пълноценно може да изпълнява ролята си на майка. Това поне е моето мнение.

Ние също бяхме на консултация - за месец е качил 1.200 и 4с. (т.е. вече е 6.200/57см.)

# 79
Момичета, ние отиваме на консултация и втората ваксина Пентаксим- стискайте палци този път да я приемат по-добре от предния и да не ми качват Т, че се изприщвам и аз със тях, когато не се чувстват добре  Sad
Весел ден за сега, по-късно ще се включа за отчет  Mr. Green надявам се с добри показатели ...
МИМЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 80
Миме Честит рожден ден, всичко най-хубаво ти желая :hug:

Ди, стискаме палци.

И аз обичам да си оставям децата на майка ми и баща ми да ги гледат и аз съм човек Laughing Благо сега е с тях на Албена за 1 седмица, септември майка ми ни е обещала уикенд без деца, да отидеме някъде. Ходили сме без Благо по почивки и нямам ама никакви угризения.
Някой пита за цикъл, вчера ми дойде първия 48 дни след раждането, лохиите ми спряха някъде на 30тия ден. Не кърмя, ама това май няма голямо значение.

А пропуснах за приятелките, така се стекоха нещата, че с приятелките раждаме почти заедно, две от тях родиха няколко дни след мен, сега сме си заедно по кафета и градинки, а и големите ни деца гледахме заедно, те са си приятелчета.

# 81
Една съседка сега се връща на работа - момиченцето й е на годинка. Тя казва, че не издържа психически. Липсва й контактът с хората, забързаното ежедневие, темите, различни от това кой кога се е изакал и колко е ял. Много от майките я погледнаха едва ли не обвиняващо. Аз мисля, че всеки решава сам за себе си. Не смятам, че е толкова лошо човек да иска отчасти старич си начин на живот. Колкото по-уверена и спокойна се чувства една жена, толкова по-пълноценно може да изпълнява ролята си на майка. Това поне е моето мнение.

Да...
Макар че не пречи да се съчетаят нещата.Яско колко съм го водила по кръчми Laughing(разбира се,лятото,и то на открито задължително-не съм го затваряла сред цигарени пушеци Naughty),пийвахме си бира с приятелки и сме откарвали по 4-5 часа така...детето си спи,а мама общува.При това а з винаги съм имала проблем да контактувам и да намирам общи теми с други майки.И досега нямам приятелка с дете,само познати GrinningНякак си не мога да седна и разговорът да ми се върти около бебета... Rolling Eyes
Но майчинството определено ме направи по-пълноценен човек и едва сега наистина се чувствам като жена.И при това много по-интелигентна от преди.Не ми е ясно откъде идва заблудата,че жената едва ли не затъпява,ако си остане вкъщи да гледа деца?!
Напротив,мен ме обогати неимоверно,замислих се за неща,които не биха ми хрумнали и за нищо на света не бих предпочела някакъв скучен офис и 'кариера'(разбирай-пиене на кафета и клатене на краката по цял ден)...
когато започна работа,ще бъде по икономически причини Simple Smile

# 82
Мима, честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове с хубавото ти семейство и безброй рокерски емоции занапред!  newsm51

Така ме е яд, 3 часа се оправях, докато излезем и точно стигнахме до парка и заваля. Такъв маратон му ударих до вкъщи, задникът ми се друсаше яко от подтичването  Joy  Ако сте усетили някакъв земетръс, да знаете, че не е било земетресние, а е от мен  hahaha  Обаче трябва по-често времето да ни изненадва така, току-виж съм свалила някой и друг килограм  newsm47

Аз още отсега си мисля как ще се върна на работа след 1-вата година. Както и преди съм казвала, не мога да си позволя да си стоя по-дълго време вкъщи, защото с мизерните пари от майчинските няма как да се живее пълноценно. А никак не ми се връща на работа, станаха толкова мого промени там, че не знам как ще свикна. Половината от колегите ми вече ги няма, а до юни месец кой знае още колко персонал ще се смени  Weary  Отделно се чудя кой ще гледа малкият. Има опция майката на Жоро да го гледа, но в Ихтиман, а аз не съм съгласна да си виждам детето само през уикенда и този вариант го изключвам, колкото и тя да си е навила на пръста, че ще се спра на него  newsm09  Другият вариант е да наемем бавачка, но предполагам, че по-малко от 500 лв. няма да ни струва, а вноската ми за колата всеки месец е 360 лв. и ако трябва да плащам и на някоя жена, накрая ще се окаже, че работя за някакви си мижави пари smile3506  Ако го запишем на частна ясла, ще е същата история, а за държавна предполагам, че няма да се класираме.  newsm12  Дано изникне някакъв по-добър вариант дотогава  newsm17

Не знам за вас, но аз напоследък май почти нямам никакви други теми за рагзовор, освен свързаните с Боян. Дори в малкото моменти, в които сядаме да си говорим с Жоро, се чудя за какво друго да му приказвам  smile3507 Но не се притеснявам за това, в крайна сметка, това в момента е животът ми и като нямам възможност да общувам с други хора или да бъда в друга среда, съзнанието ми ще е ограничено само до детето. А в парка още не съм се запознала с никого, то няма и как - като седна, малкият започва да мрънка и трябва пак да ставам и да го разхождам  1stroller  А някакси не си представям как тичам с количката и викам на някоя друга майка, която също разхожда бебето си, "здрасти, искаш ли да се запознаем"  smile3533  (хихихи, малко ми заприлича това на свалките от детството -  "искаш ли да ходиш с мен"  tooth )

Още не са ми превели еднократната помощ, намирисва ми на скандал тези дни  smile3515  Знаете ли дали мога да взема акта за раждане на Боян, преид да са превели парите или трябва да изчакам да ми ги изплатят?

# 83
Гимнастиката на Синди за след раждане я има само в арена.бг. Казва се New dimension.

Гъди, акта за раждане можеш да вземеш и преди да са ти превели парите. 1 седмица след подаването на документите взех акта за раждане, т.е. можеш да го вземеш и преди да са ти превели парите. Парите ги превеждат след 20-25 число на месеца, т.е. ако не си ги получила досега би трябвало след 20 август да ти ги изплатят.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:38 от PoLy_PoLy

# 84
  • Плевен
Здравейте, ей 2 дни ни нямаше и вие нова тема сте започнали и е вече до 6 страница  Shocked Големи сте бърборани!  Heart Eyes

Миме, Честит рожден ден, бъди много здрава, усмихната и обичана!

Ние ходихме на караваната ни в Троянсия балкан и си изкарахме страхотно. Децата спаха като къпани, въздухът е страхотен. само дето в балкана вечер става много студено. тази седмица  е панаира на Орешака и пак ще сме на караваната. Този път ще взема повече топли дрехи.
Някой има ли телефона на Viper? Че беше писала че 2 седмици ще е в Троян за да и се обадя да се видим.

Утре сме на ваксината, дано всичко да е наред.  Praynig
Връщам се да ви прочета.

# 85
  • Germany
Мима, честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет!
Ние сме горе долу добре. Готвим се за море и много се надявам да сме здрави и събота вече да се разхождаме по плажа. Иначе аз съм сама с 2те деца от миналата седмица и вече съм супер уморена.. Малкия спеше по 8 часа нощем само на планината а тук пак се почна тормоза. Дано скоро почне да спи че не издържам вече на това безсъние. По този повод ако майка ми беше жива еднага и ги давам и хич няма да ми е чоглаво, стига да не е за повече от 2-3 дни. На свекърва ми за съжаление не мога да разчитам много, та ще търся жена. Сега съм се разбрала с една акушерка да идва 3 пъти седмично за по 4 часа, а по нататък ще търся за постоянно. На работа ми се ходи вече и не ми се иска да си стоя много вкъщи, но може би в началтоо ще е на половин ден.

# 86
Още не са ми превели еднократната помощ, намирисва ми на скандал тези дни  smile3515  Знаете ли дали мога да взема акта за раждане на Боян, преид да са превели парите или трябва да изчакам да ми ги изплатят?
И моите днес видях че не са ги привели. Иначе и ние си взехме акта за раждане седмица след като подадохме документите.
Аз имам голямо желание да се върна на работа и преди няколко дена мъжът ми ми разреши, че преди това беше категорично против. И преди съм казвала че се прибирам веднъж седмично в разгара на сезона, а понякога и това ми се разминава ако преценя че има много работа и трябва да съм там. На мен работата много ми липсва. Домакинстването и гледането на семейството не могат да я компенсират. Със сигурност обаче ще си изкарам двете години майчински и ако има някакъв вариант да си остана вкъщи още година ще се възползвам, че ми се иска малкия да тръгне на детска градина преди да го оставя на баба му.

# 87
Благодаря ви момичета за пожеланията  love001  bouquet

# 88
здравейте и от нас със София.....

вече е 4,450 кг.....растем и хубавеем.....

Носим се почти по цял ден в кенгурото.......
Утре сме на ваксина пентаксин първата ...дано всичко мине добре.....

Аз имам много проб;леми със зъбите и всеки ден сме на заболекър и нестига че ме боли защото без упойка иами и тези пари за  нищо ги нямат 40 лв,50 лв ужас...от ной не са ми превели още за април болничните ама те не са виновни смотаната ми шевка миналата седмица е превела осигуровките.....та картаме на една заплата......на таткото....

Иначе по цял ден сме по градинките затова все не сме в чата...даже днес в дъжда се разхождахме ако знаете колко сладко си спеше в количката под дъждобрана.....

Честит рожден МИМе много здраве,късмет и щастие.......

Моя мъж онзи ден ми каза че съм обичала София повече от него как съм я гледала само очите ми светели ....как иска да я гледам като я чакам толкова време.........ама после правихме секс и му мина   .....знае си че и него много го обичам.....вашите мъже изпитват ли ревност......??? от бебетата...

Още сме на кърмене и добавка яде 60гр аптамил.......

чакам с нетърпение да спрем и второто нощно хранене в 3 за да се наспивам малко.....

За запека вече и давам сокче от круши вместо лекарства за разхлабване и откакто и ги давам си ака всеки ден......така че мами не се притеснявайте ако не искат да акат   София акаше само с мушкато и на 2 3 дена....като почнете сокчетата всичко се оправя...да чукна на дърво от 4 дена пие сок и ака всеки ден самичка......

София се събужда ...доскоро и целувки и много ми липсвате.....все нямам  време да изчета всичко......

# 89
Zdraveite! Sory za latinicata, no pisha ot telefona. Sas Simona sme v bolnica, ima refluks, ne iska da yade ot garda i se nalaga da se cedya.A ina4e sme dobre. Stra6no mi lipsvate! Celuvki na vsicki! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт