Докъде бихте стигнали в секса? :))

• 66 134
  • 560
  •   1
Отговори
# 90
Личи си че е форум за майки, 6 страници тема уж за секса и почти нищо за секс, най вече неща, които навяват мисли за памперси.  Laughing

и пък все едно, че пишеш от вчера, нещата за секса вървят на ЛС, разбира се Wink

Най вече онази перверзия Секс Със Съфорумка.  Mr. Green

# 91

И пак ние сме ощетени, щот на един съфорумец се падат по 10 000 съфорумки Crossing Arms

# 92

И пак ние сме ощетени, щот на един съфорумец се падат по 10 000 съфорумки Crossing Arms

А, недей така, не е речено че съфорумец - съфорумка е единствената възможна конфигурация. Съфорумка - съфорумка също става, единствено би ме притеснило при такова съотношение мъже - жени във форума  да се получи конфигурацията съфорумец - съфорумец.  Mr. Green

# 93
  да се получи конфигурацията съфорумец - съфорумец.  Mr. Green

Е това вече ще е глуха акула или свирка без топче Joy и искам да гледам Sunglasses Whistling

# 94
Аз за писинга да кажа-това май е вид унижение на партньора/мъжа/. По друг начин не мога да си го обясня. Нали знаете че има хора които се възбуждат като ги унижават-като ги налагат с камшик или нещо такова. Та и пишкането-същата работа, иначе не мога да осмисля  как може да доставя удоволствие  Crazy

# 95
Е, как, точно както си го описала. Доста хора практикуват по-груб секс, при който често единият играе ролята на по-слаб, другият доминира. Не съм практикувала писинг, но общо взето сигурно не  чак толкова далечно от свършването върху лицето, тялото и тн. Едното е възприето за нормално, другото за по-странно. За мен лично писингът си е нещо нормално, но с другите екскременти ми е направо гнусно. На няколко пъти съм виждала снимки, че ми бяха оспамили един друг форум, в който влизам и направо.  Sick На мен лично ми идва в повечко.

# 96
Писинга ми е отвратителен.Както и другото подобно на него.
Секс с няколко партньори едновременно би ми харесал.В този дух...мъжът ми е по-консервативен от мен.Аз си мислех,че е обратното.....

# 97
... Не съм практикувала писинг, но общо взето сигурно не  чак толкова далечно от свършването върху лицето, тялото и тн. Едното е възприето за нормално, другото за по-странно ...

Едното е нещо преработено от организма и изхвърлено, защото е ненужно и вредно да стои вътре, а другото са секрети, отделени при възбуда, така че разделянето на нормално и странно си е в реда на нещата ...

# 98
... Не съм практикувала писинг, но общо взето сигурно не  чак толкова далечно от свършването върху лицето, тялото и тн. Едното е възприето за нормално, другото за по-странно ...

Едното е нещо преработено от организма и изхвърлено, защото е ненужно и вредно да стои вътре, а другото са секрети, отделени при възбуда, така че разделянето на нормално и странно си е в реда на нещата ...
Естествено! Ама защо променихте посоката на темата...предлагам нова тема само за "извращения"....мдаам

# 99
Не виждам голяма връзка между връзването, белезниците и писинга..В първите две има някаквид надмощие, но по-скоро е и доверие в партьора..ама в писинга.. newsm78
По тази логика и риминга трябва да е за вас извращение.. Thinking

# 100
Какво е риминг? Blush

# 101
  • Варна
Риминг-или kiss my ass  Mr. Green

# 102
  • Galaxy 13197853088
Не виждам голяма връзка между връзването, белезниците и писинга..В първите две има някаквид надмощие, но по-скоро е и доверие в партьора..ама в писинга.. newsm78
По тази логика и риминга трябва да е за вас извращение.. Thinking

чисто извращение си е ако не излъскано до блясък ....

# 103
 Confounded Това не мЪ кефи.

# 104
Мдаа, има неща, които смятам за извратени и не бих пробвала - садистични елементи в секса, замесване на екскременти и т.н. в този дух  newsm25

Общи условия

Активация на акаунт