Докъде бихте стигнали в секса? :))

• 66 282
  • 560
  •   1
Отговори
# 120
Така ми е прозвучало, затова коментирах.. Sunglasses Wink
Peace

# 121
...в никакъв случай. Това е лечебен цяр против хемороиди.
И подходящ аналог за 5-те дни в месеца.

# 122
  • густо майна Филибето
Винаги ми е било странно защо аналога е предпочитан , като е и по-мръсен и по-смърдящ Laughing

# 123
... като е и по-мръсен и по-смърдящ Laughing

Верно ли  Shocked

# 124
...в никакъв случай. Това е лечебен цяр против хемороиди.
И подходящ аналог за 5-те дни в месеца.
ей, 5 дни в месеца ако не правиш секс, голяма работа  Laughing
Винаги ми е било странно защо аналога е предпочитан , като е и по-мръсен и по-смърдящ Laughing
и на мен винаги ми е било странно.

# 125
Защото е terra incognita...

# 126
Не виждам голяма връзка между връзването, белезниците и писинга..В първите две има някаквид надмощие, но по-скоро е и доверие в партьора..ама в писинга.. newsm78
По тази логика и риминга трябва да е за вас извращение.. Thinking
Аз казах, че мисля писинга за УНИЖЕНИЕ на партньора, не за надмощие на единия  Wink Както да запюеш някого /по лицето  Laughing/ е израз на презрение и опит за унижение.
Айде някой фен на писинга да каже какво точно го кефи в този спорт и къде е тръпката, любопитно ми е

# 127
  • София
До оргазъм.
Друго не ме вълнува.

# 128
  • Linz
Ама съвсем прекалявате вече.

# 129
  • София
Ми, скандално е, ама нали темата е за откровения. Mr. Green
Освен това, аз съм възпитаничка на титаничен труд като "Мъжът и жената интимно". Там пишеше, че това е единственият логичен изход от секса. Grinning
Следвам класическите образци.

# 130
  • някъде
Здравейте, пускам малко пиперлива тема, дано не се окаже неподходяща. Интересно ми е докъде бихте стигнали в секса? В смисъл има ли неща, които не бихте никога изпробвали? Ако партньорът ви е по-разкрепостен от вас и ви предложи нещо, което на вас ви се струва твърде дръзко, ще се навиете ли заради него или ще му откажете?
засега няма нещо, което сме искали и не сме направили Rolling Eyes
щом и на двамата ни е приятно няма граници Peace

# 131
  • Варна

Айде някой фен на писинга да каже какво точно го кефи в този спорт и къде е тръпката, любопитно ми е

Аз пък не мога да разбера защо някай трябва да те убеждава в нещо. Като не знаеш какво е усещането и ти е любопитно толкова, вземи и опишкай мъжа си. После сподели.

# 132
Аз пък не мога да разбера защо някай трябва да те убеждава в нещо. Като не знаеш какво е усещането и ти е любопитно толкова, вземи и опишкай мъжа си. После сподели.

Или той нея Mr. Green

# 133
  • Варна

Или той нея Mr. Green

А, не! Ще вземе да се почувства унизена! А така тя ще е тази с унижаващата функция Simple Smile

# 134

Те това ме закопа!Представата за тая картинка е просто...Напуши ме див смях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт