ПЛЕВЕН - 114

• 16 770
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Ей ме на Simple Smile прибрахме се от скиторене.Дария е неуморна.... Crazy Все още тая тайна надежда все пак да реши да полегне, 4е и аз да отдъхна до нея Whistling
Атракция, прочетох те в една друга тема 4е не се знае пола на бебето Simple Smile Да те пратя при моя доктор Wink ТОй е експерт по половете.А и в момента се намира в Плевен Grinning
Моето идване се отлага вместо за утре за събота- неделя евентуално #2gunfire Родата на мъжо пак спретва изненади,. Само се чудя що трябва все някой да им ходи по г..а #Cussing out  #Cussing outТо бива обгрижване и братска обич, ама ми писна , макар и веднъж в годината да търча като ква4ка по 40 - 50 годишни  Close Сега зет му щял да си ходи екстремно  в събота сутрин за Франция.Взел и билет дори.И - в петък ще ми цъфнат на пансион Crazy Събота ще се изпращат, ама..искат после да ги извозвам и ескортирам обратно.Баща ми щеше да идва до тук същите дни , за да ми свърши работа, ама....няма- щото трябва да се съобразим със спонтанните планове на родата #2gunfire Ей...от снощи съм бясна.....

# 151
Атракция, прочетох те в една друга тема 4е не се знае пола на бебето Simple Smile Да те пратя при моя доктор Wink ТОй е експерт по половете.А и в момента се намира в Плевен Grinning
Аха, последно пак е момче-това от вторник. Не ми се дават още 30-40лв да ида и при друг лекар, ей така, да си начеша крастата, ма то и време не остана, скоро ще разбера Simple Smile

И да ви кажа как се засрамих от детето днес-играе си с едно момиченце на една площадка и като изцепи изведнъж "Яяя, ама какъв лош дъх имаш!"  и маха артистично с ръка   Mr. Green Бащата се опули   Shocked, а аз какво да кажа, да се извинявам ли....

Редактирам се. Преди около 2 седм даваха по новините, че в Ловешкия зоопарк има бебе - мече, което извеждат на каишка и можеш да си играеш с него. Някой засичал ли го е в кои часове излиза на разходка?

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 15:16 от Atrakcia

# 152
# 153
около 16 часа е видяно
Laughing Ставаш за детектив  Laughing

# 154
Бебетата мечета бяха 2   

# 155
Фтал, човек не може да се покрие значи. Все някой ще се намери да му нахлуе в личното пространство  Mr. Green
Ама поне разбрах, че имало стил диксиленд.
На мен ми е много анимационно това име на бенда  Laughing

Атракция, за кой път ще кажа, ама голям майтап с твойто бебе  Joy
Не по-малко от теб съм любопитна, да знаеш.

Митко веднъж каза на един майстор, който беше дошъл да ни слага топломери : "Аууу, миришеш гадноооо!!!"
Направих се, че не го чух, иначе още по- неудобно става ако му направя забележка.

# 156
Атракцийка, вчера ходихме някъде към 11 ч. и тогава го разхождаха много е сладко. После го бяхя затворили само и то не се спря тичаше постоянно из клетката.

# 157
Да се разпиша и аз. ))))

Тази седмица само посрещаме и изпращаме. ) Днес пристигнаха майка ми от Германия, утре пък изпращаме сестрата на мъжа ми от Англия. )))

мечетата са много хубави, ние тази година се канехме да ходим до зоопарка в София, но може пак да прескочим до Ловеч да ги видим. )))

# 158
  • Плевен
Здравейте, най-накрая се завърнахме.
Много благодаря за поздравите на всички !!!!!!  Hug
Сега ще почета какво сте писали назад. А ако на някой му се разглеждат снимки, да заповяда тук

# 159
А Плевенския зоопарк още ли не работи  Rolling EyesА Софийския не го харесвам.Каталясвам там. много ми е изкуствено и бетонно....

# 160
Нади, много хубави снимки  Peace Ми Миши къде беше?

Атракция, за кой път ще кажа, ама голям майтап с твойто бебе  Joy
Не по-малко от теб съм любопитна, да знаеш.
майтап то. Анатоли ми каза да се премиря,щото през 4 години правил мъжки бебета  Mr. Green

# 161
  • Плевен
А ако на някой му се разглеждат снимки, да заповяда тук
Много са готини. Peace

Само аз ли тази година не ходих никъде????? Rolling Eyes

# 162
  • Плевен
Оборвам Анатоли,че през 4 години се повтаря пола. И на мен така ми бяха казали,ама резултата Михаелка Heart Eyes

Аз за среща мога на всяка от датите.
нади_миши,много хубави снимки. Аз пак съм изтървала,че сте били на екскурзия. Ей тази снимка http://nadezhda79.snimka.bg/europe/krakov-viena-budapeshta.410440.14163630 от къде е? Много искам да посетя такова място.

# 163
Нади,страхотни снимки  Wink
За срещата и аз мога на всяка дата.

# 164
Наистина супер готини снимки, Нади  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт