ПЛЕВЕН - 114

• 16 767
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Ето един клип от нас-http://vbox7.com/play:ac9d2015

# 166
  • Плевен
Нади страхотни снимки ... вижда се, че сте си изкарали страхотно!

И аз /да не повярваш/ мога на всяка от датите, но не ми е по сърце в понеделник. Мъжо е болнични и е тук и другата седмица. Утре зачезваме малко към любимото на Траяна море. Сън не я хваща милата само и само да тръгваме Simple Smile.

# 167
  food010Добро утро на всички.

# 168
  • Плевен
нади_миши,много хубави снимки. Аз пак съм изтървала,че сте били на екскурзия. Ей тази снимка http://nadezhda79.snimka.bg/europe/krakov-viena-budapeshta.410440.14163630 от къде е? Много искам да посетя такова място.
Не си изтървала,защото не съм казвала  Wink. Мъжът ми ходи на концерт на U2 в Полша и решихме да се разходим малко след това. А на снимката,както и на всичките със животни е зоологическата градина на двореца Шьонбрун.

Атракция, а Миши беше на селски туризъм при бабите. Аз исках да я вземем с нас, но на отиване бяха 1400 км и тя направо щеше да полудее да стои в колата толкова време.

# 169
  • Плевен
Нади, хубава разходка. А ти на концерта беше ли? Систърчето ти е убийствено красива.

# 170
Добро утро и от нас. )))

Нади, много хубави снимки, добре сте си изкарали. )))

Аз вече имам яснота за датите, мога за 19-20ти, само да уточните мястото. )

Утре заминаваме към Шумен, да видим там роднините, та ще поостанем няколко дни. ))

# 171
Нади ,супер снимки!
Валка ,не съм бракувана (както казва Миленка) Това е една пола и като сложа и белия потник и децата по улиците викат : " Мамо ,виж ,булка "

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 12:00 от black_cherry

# 172
  • Плевен
Да, показа го. Много сладко се смее. Laughing

# 173
Здравейте и от мен!
Черешке,Бобсъна е  сладур,голяма радост с жирафаMr. Green
Нади снимките са много хубави,добре сте си починали.
Мира приятно изкарване при роднините.
Марио пак е болен,от 2дни е с Т,кашля  малко и вече от днес отказва да яде Sad,засега не е дрискал,избиват му още 2-ва зъба,водих го вчера на лекар-вирусна инфекция,дано по скоро се оправя,че то небе зъби,уши,вируси и пр..

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 11:25 от desisladka

# 174
Митака пак е болен - явно ангината не е била доизлекувана. Направо ще се побъркам вече.

# 175
Атракция , на всички им е интересно вече какво ще е . Бужака какво иска - момче или момиче ?
Много болни дечица  , да оздравяват ,че е хубаво времето ,не е за боледуване Simple Smile
На бОби немога да му видя кътници ако растат ,има малка уста и ако почнат да избиват немога да ги видя ,и пипам понякога с надеждата за  зъбче ,но още няма .
Какво става със срещичката ,къде ще бъде? Идеи?
Яде ми се нещо сладко ,но домашно. Да става бързо и лесно .... някой ако се сеща...да даде едно рамо.. Мисляех за крем -карамел ,или някакъв сладкиш.

# 176
Атракция , на всички им е интересно вече какво ще е . Бужака какво иска - момче или момиче ?
Бужака е за сестричка, ма питали го някой Simple Smile
 Деси, да ти оздравява Марио  Peace
 За срещата предпочитам 17-18, че после ако ме пусне шубето може да поотскочим до балкана.

# 177
И аз предпочитам да е по-рано , да мога да дойда с Боби.
Да не се окаже като онзи случай ,жената била с близнаци ,но едното се криело зад другото и не разбрали ,че са 2. Тогава да си имате и момче и момиче ХАХАХХАХА

# 178
Момичета ,искам да отбия Боби към края на месеца ,началото на другия  . Ще почнат очните. Как да спирам кърмата ,за да не получа мастит . Преди само бях намалила кърменията и се "омаститих" . Да питам мамолог ,нещо да пия ли ? Някой има ли запознат. Предполагам сама няма да спре

# 179
Аз пих само Лецитин, разредих кърменията и така станаха нещата. Чети в Кърмаческия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт