ПЛЕВЕН - 114

• 16 741
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Деси,супер снимки. Всичко е толкова цветно и шарено. Ели да не е проходила?
Аз спрях да кърмя преди 1 месец, без хапчета.Разредих кърменията ,а и кърмата беше понамаляла. Засега нямам проблем.

Валенце,ти нали не ги оставяш сами.Аз доколкото разбрах тези деца са били самички. Този пък ненормалник как не са го хванали още. newsm78

# 196
Валенце, честита ти именничка. Да ти е жива и здрава    bouquet      Hug
Честито и на другите именници   bouquet

# 197
Ели почти проходи, от известно време ставаше от земята сама без опора и стоеше права без да се държи никъде по няколко секунди до минута
От два-три дни се пуска и прави крачки, но не е съвсем стабилна
До няколко дни ще е готова  Heart Eyes

Честито на имениците, а на всички християни също, празникът е голям доколкото съм запозната

# 198
Деси много хубави са снимките.И местността на която сте били е чудесна-истински рай за децата е да са сред природата.

# 199
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРИИ! И НА МЕРИАН СЪЩО.Simple Smile
ЖИВИ И ЗДРАВИ!
  bouquet

# 200
Добро утро и от мен. ))

ДеЩо, хубави снимки, харесаха ми. ))))

Честито на всички именници днес. )))

Ние малко по-късно изчезваме към Шумен, ще съм в информационно затъмнение няколко дни. ))))

# 201
Добро утро!
Честит празник на всички именници и на всички християни bouquet
Валенце,четох във форума темата ,направо съм потресена,иначе за влака сигурна съм,че ще им хареса  Wink
Деси,чудесни снимки Peace
Марио вече е по добре не е вдигал Т от вчера следобяд,но пък се подриска Confused,дадох му снощи хидрасек,ще видим как ще е  днес,пооправя се милия....

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 09:13 от desisladka

# 202
  • Плевен
Хидрасека се дава по схема. Не става с еднократна доза.
Честит празник на имениците!

# 203
Валка,изписаха ни ако се подриска 3 по 10мг.
Зачудих се Марио днес именник ли е,защото ни честитиха Party

# 204
Честит празник на всички Hug
 Валенце, това с влака звучи наистина хубаво. Вземи ме и мен да ме повозиш, че като те слушам ми се прииска Flutter НЕ съм се ка4вала на влак от ...поне 10 години ooooh!
Абе, да няма  в Плевен от тоя летни вирус? Племенниците са били и те от 2-3 дни с повръщане и т.н.....

# 205
velmar, има да, ама то навсякъде го има този вирус така или иначе.

Калина тази сутрин ми е станала рано и много се надявам да заспи в колата по някое време, че иначе ще е ужас. ((

# 206
Честит празник на всички майки! Живот и здраве на всеки дом! baloni
Именярите да почерпят!  bouquet
Празнуваме Успение Богородично

# 207
Зачудих се Марио днес именник ли е,защото ни честитиха Party[/left]

Да.   bouquet
Цитат:  "Марио има имен ден на 15 август, когато православната църква чества Успение на Пресвета Богородица. По католическия календар обаче, Марио празнува на 19 февруари, когато е деня на мъченици Марк и Сара.

Името Марио има римски произход и идва от фамилията Marius, която от своя страна произлиза от името на римския бог на войната - Марс." 

# 208
  • София
Благодаря за поздравите от името на моята Мария.Общо взето в нашата рода Марии и Марияни под път и над път.Празнуват майка ми,баба ми,братовчедка ми...а мъжете ни са все Иван и Георги. Laughing

# 209
Влизам да ви почерпя за имения си ден

Честито и на другите именици   bouquet Живи и здрави!

При мен тези дни е някакъв кошмар. Майка ми е в болница в Шумен с тромбофлебит, който от прасеца вече е над коляното. Съдовият хирург е в опуск до 24-ти и няма друг специалист, който да я прегледа. Вчера я карах да пита шефа на хирургията, където лежи, дали е опасно да я транспортираме до Варна, а той и вдигнал такъв скандал, че тя вече не смее нищо да попита.

Общи условия

Активация на акаунт