нормално ли е? 2000 лв. лапароскопия?

• 2 265
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте всички,нова съм и във форума и в ходенето по мъките.Накратко ,на някоя от вас искана ли й е сумата 2000лв. за лапароскопия? 
Предварително благодаря на всички. И дано всяка от нас гушне своето съкровище в най-скоро време.

# 1
Aко не се лъжа цената, която заплатихме ние 2007 година в болницата на Мазнейкова беше 1300 лв. Седях 1 ден (24 часа), а по документи бях пребивавала 4 дни в болницата. Може би цените са се променили сега, знам ли? А и ако болництаа не работи за здравната каса - всичко е възможно.

# 2
  • варна
Миналата година декември месец, отидох в Плевен на преглед.Насрочиха ми лапарото за януари без да ме питат само за преглед ли съм или искам и операцията ми да е там.Нз може би така правят всички, които отидат на преглед там.Струваше 1400 лв плус 200 лв за изследванията.

# 3
Благодаря ви за отговорите,и за хубавия саит! Много е полезен,особенно за начинаещи в тези неща.Скорощни бебоци на всички.

# 4
Момичета не знам за какви суми става въпрос аз имам 3 лапароскопии от които 1 диагностична през здравната каса безплатна другите 2 оперативни платих ги по 250лв,като втората беше май тази година.Не знам какви са тези големи суми които пишете.Успех на всички

# 5
На мен са ми правили две лапароскопии, първата ноември 2008 г. - диатностична беше по здравна каса безплатно. Втората оперативна - 780 лв. + престоя. Много ми се струва 2000 лв.

# 6
УУУУУУУУау какви са тези цифри??? newsm78 #Crazy На мен ми правиха лапароскопия преди 2 месеца  в Пловдив клиника Торакс и платих 200 лева

# 7
Някой пак е решил да забогатява на гърба на хорското нещастие! #Cussing out

# 8
УУУУУУУУау какви са тези цифри??? newsm78 #Crazy На мен ми правиха лапароскопия преди 2 месеца  в Пловдив клиника Торакс и платих 200 лева
Моето лапаро в Торакс беше по здравната каса, а аз доплатих 250лв. Второто лапаро го правих в Малинов и там ми струваше 780+40лв за изследвания. Какви са тея 2000лв? Голяма алчност, голямо чудо!

# 9
Пазар. Щом има кой да ги даде значи е нормално.   #Cussing out
Според мен за БГ това е твърде висока цена за лапаро - няколко пъти по-висока от тази в доказано най-добрите центрове за ендоскопска хирургия, свързана с диагностика и лечение на стерилитет.

# 10
Айй стига бе това вече на нищо не прилича 2000лв.  Shocked #Crazy Верно че моята беше преди 3 години през здравната каса и платих по 3лв. престой на ден само.

DNY говори с личния за напрвление по точно хоспитализация и търси клиника която работи със здравна каса 2000 са много пари #Cussing out

# 11
Според мен  2000 лв. са ужасно много.  Shocked

# 12
Според мен  2000 лв. са ужасно много.  Shocked
и аз мисля така   girluu

# 13
  • samokov
И аз имам правена лапароскопия в София в Маичин дом при д-р Начев и моята  лапароскопия струваше 450лв за екип които си избрах и направление от личниялекар за хоспелизация и сьм много доволна от д-р Начев в болницата сьм била 2 дни и много бьрзо се вьзтановяваш.

# 14
  • София
Платих 800 лв за оперативна лапароскопия + 100 лв за хистологично изследване във Вита в края на м. март 2009 г.
2000 лв ми се струват като смъкване на кожата...ако си решила да го правиш, дано поне лекарят е добър... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт