Dali?

• 6 879
  • 112
  •   1
Отговори
Здравейте, искам мнение моля.
Долга история, но в резюме: 4 годишна врьзка с женен мьж. Аз сьщо бях, но от година сьм разведена и живея заедно с детето си в града на любимия. Врьзката ни е красива и пьлноценна- не се крием и почти живеем заедно. Знам, че ме обича - не заради думите,а заради деиствията му. Помагаи финансово много- както и винаги е край мен когато имам нужда. Аз..го обожавам и мечтая да е с мен завинаги.. Но дали би направил крачката?

# 1
Не сте ли говорили досега по този въпрос?

# 2
или си стра6но влубена, или мъжа е страхотен, както го описва6....поговорете открито....и тогава виж zа какво става дума......

# 3
Не, не сме..
В началото - сме си разказвали за семействата. От там знам че са се разбрали с жена си..а при мен раздялата стана екстремно и не бях сигурна дали ще остане с мен. Но остана и е още по-мил и загрижен.

# 4
След 4 години, той нищо не е предприел  newsm78.
Не знам на какво се надяваш, но нищо няма да се получи. Примери бол.
Ако искаш нещо сериозно го питай очи в очи, без увъртания.

# 5
Еми тогава какво чакаш?Поговори с човека

# 6
Ха,ами направо му задай въпрос дали иска да се ожените!!! PeaceАз винаги правя така! Mr. Green

# 7
Едва ли... След 4 години и след като казваш, че се е разбрал с жена си..

# 8
За какво се е разбрал с жена си?
Да си чука когото поиска, но да си живее с нея? Защото по описаното от теб е точно така.

И се чудя....как можете да говорите за красиви и хармонични връзки, когато вие сте просто любовници и нищо повече. Отделно, че лъжете и хората до вас. Как ги виждате тези красиви взаимоотношения не знам.

# 9
Чудя се за какво ти е, след като сега имаш само плюсовете , без негативите. 

# 10
Кого лъжат?
До колкото разбирам, авторката е разведена, а жената на любовника е наясно с положението, така че не виждам кой е излъган в случая.

# 11
Здравейте, искам мнение моля.
Долга история, но в резюме: 4 годишна врьзка с женен мьж. Аз сьщо бях, но от година сьм разведена и живея заедно с детето си в града на любимия...
Но дали би направил крачката?
Надали.

# 12
pasinet, така е.
Но аз сьм на 38 г и не искам да се чувствам несигурна както и да обарквам детето си..
Mirama, не толкова краино моля. Говоры за ежедневие а не за секс 1 пьт седмично.

# 13
Кого лъжат?
До колкото разбирам, авторката е разведена, а жената на любовника е наясно с положението, така че не виждам кой е излъган в случая.

Авторката е разведена от 1г, а от 4г поддържат връзка с въпросният господин. Това какво е?

greenbul, изказването ми съвсем не е крайно, а просто истината. Със сигурност ще има много по-крайни изказвания от това.
И като е ежедневие не сте пак любовници ли? А докато не си била разведена пак ли сте били всеки ден заедно?

# 14
Mirama,
Любовници сме, но и двамата бяхме далго В брак само на хартия. Докато любовницата на мьжа ми не влезе в кьщата ми. Решението да си трьгна е мое и затова не сам имела очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт