Dali?

• 6 880
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
Проблематични са тези отношения !    Naughty

# 106
Абе я седнете и си изяснете нещата, цял живот ли искаш да си любовницата?

# 107
Аз ако съм на твоето място директно ще му задам въпроса - какви ще са нашите отношения оттук нататък? И от отговора му ще зависи как ще се развие разговора нататък.Толкова дълго време в неяснота като теб нямаше да издържа.

# 108
Oтговора на въпроса ти дали ще се разведе е само в една дума- РАЗГОВОР с него.....

А сега моето мнение, ако е искал да е с теб-досега да се е развел....просто така му харесва повече, а ти си прецени дали този начин на живот ти харесва и дали си съгласна все да си сама по празниците и  да си жевееш с надеждата, че все някога може да се разведе.....

# 109
Oтговора на въпроса ти дали ще се разведе е само в една дума- РАЗГОВОР с него.....

А сега моето мнение, ако е искал да е с теб-досега да се е развел....просто така му харесва повече, а ти си прецени дали този начин на живот ти харесва и дали си съгласна все да си сама по празниците и  да си жевееш с надеждата, че все някога може да се разведе.....
newsm78 и да бъде твой

# 110
Интересно ми е развитието на историята? Успя ли авторката на темата да разведе човека?  Или всички тези съвети как се разбива чуждо семейство не са дали резултат....

# 111
Ох, какъв сериал само. Той - с жена и любовница, ти - съссъпруг /доскоро/ и любовник, бившият ти мъж - с жена и любовница, която обаче нахлула в дома ви. А бе, хора, как живеете така? Неясноти, лъжи, отсъствия, извинения, обяснения - само докато прочета всичко, се уморих. За 4 години как пък един разговор не проведохте по темата? Не си наясно жена му знае ли, не знае ли, пука ли и, не и ли пука.
Лично аз не виждам смисъл да променяте статуквото - за какво ти е да го развеждаш? По-скоро само се изяснете как ще я карате от тук насетне.

# 112
Най-голямото наказание за мъжа е да се ожени за любовницата си!!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт