Dali?

• 6 863
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Незнам..ако можех да постьпя Като любовницата на мьжа ми-т.е да нахлуя в живота и кьщата им...тогава нещата ще се развият от самосебе си..
Но не мога..не сьм такава. Би било много лесно, но ще загубя себеуважението си.

# 76
Ох, незнам какво да те посъветвам , жал ми е !
 spoko бъди егоист, за да извлечеш максимална изгода за себе си  !   bouquet

# 77

Мисля че ако е имал намерението да се развежда за да е с теб щеше отдавна да го е направил.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 19:38 от Kasidy

# 78
Касиди, откъде го измъдри това? newsm78
Жената каза, че има дете от бившия си мъж, не от любовника..и че се развела след като мъжът й (явно е нарушил "договорката") допуснал любовницата му в къщата им.. т.е - не заради любовника..Не е очаквала, че любовника ще се задържи, пък той се оказал свестен и явно има чувства..Нормално е да се замисли дали ще се получи нещо повече между тях.. #Crazy

# 79
от първия пост разбрах това Rolling Eyes
аха, детето не е негово. коригирам се. но втората част на отговора ми си остава миродавна.

# 80
Виж сега. Стой си при него. Загуби си времето от 12-15 годи в надежди и очаквания. Плачи и страдай вътрешно за самотните празници, в които той ще си е със семейството. После едно подаръче за теб и детето ти да замаже положението, ресторанче, целувчица и хоп (колко е добър и грижовен) А той милия щастлив - ту при едната ,ту при другата.
А бе жена, я си опичай акъла работа там нямаш. До колкото разбрах, той има син тинейджър, което говори за много дълг вече брак. Какъв развод очакваш ти от него при това положение. newsm78 newsm78. Вглъбяваш се само и се самозалъгваш. Намери си човек, истински, не за временна употреба. Hug

# 81
# 82
# 83
До колкото разбрах, той има син тинейджър, което говори за много дълг вече брак. Какъв развод очакваш ти от него при това положение. newsm78 newsm78.

Разводи стават по най различни причини и след n брой години. Родителите ми например се разведоха на 25 година от брака си.

# 84
Родителите ми например се разведоха на 25 година от брака си.
да де, да и е ясна и една евентуално подобна перспектива.
а  какво става с жените чакали н-ти брой години и накрая пак не се развеждат за да са с тях. Направо ми е тъжно да си отговоря.

# 85
До колкото разбрах, той има син тинейджър, което говори за много дълг вече брак. Какъв развод очакваш ти от него при това положение. newsm78 newsm78.

Разводи стават по най различни причини и след n брой години. Родителите ми например се разведоха на 25 година от брака си.
Е, хубаво де.  Нека си седи 25 години така. Чакай и се надявай. Ако е на 30+25 равно на 55 години, ауууууу , голям живот  Grinning

# 86
Аз пък се чудя на жена му то и нейния живот един такъв пълноценен.Разликата е  един подпис в нейна полза.

# 87
Родителите ми например се разведоха на 25 година от брака си.
да де, да и е ясна и една евентуално подобна перспектива.
а  какво става с жените чакали н-ти брой години и накрая пак не се развеждат за да са с тях. Направо ми е тъжно да си отговоря.
Смятам, че някой стои години в изчаквателна позиция, без да предприема риска да провокира развитие в независимо каква посока, само ако е удовлетворен в по голяма степен, отколкото измъчващ се.
В крайна сметка каква е гаранцията, че ще скъса с него (на 38 години ако не се лъжа авторката) и ще започне да се озърта за нов мъж и ще намери такъв, който да я удовлетворява в по голяма степен от сегашната връзка с този човек.
Тези неща са въпрос на шанс, на късмет, да срещнеш подходящ човек. Не стават с работене по въпроса.
Така,че съм на мнение, че ако тази връзка в сегашния и вид започне да я измъчва повече, отколкото и носи радост, сама ще вземе решение да я прекрати и то без да страда така, както ако си го налага с ума си, против усещането си.

# 88
 Peace съгласна съм - тя се измъчва - затова й писай да бъде егоистка !    Peace

# 89
Аз пък се чудя на жена му то и нейния живот един такъв пълноценен.Разликата е  един подпис в нейна полза.
Ами, тя може и да не знае за нея.

Общи условия

Активация на акаунт