Dali?

• 6 864
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък се чудя на жена му то и нейния живот един такъв пълноценен.Разликата е  един подпис в нейна полза.
Ами, тя може и да не знае за нея.
Ами значи е идиотка .Човека преди това е имал друга силна връзка .Освен ако не е кат Бат Бойко да огрява навсякъде и по всяко време.

# 91
Родителите ми например се разведоха на 25 година от брака си.
да де, да и е ясна и една евентуално подобна перспектива.
а  какво става с жените чакали н-ти брой години и накрая пак не се развеждат за да са с тях. Направо ми е тъжно да си отговоря.
Смятам, че някой стои години в изчаквателна позиция, без да предприема риска да провокира развитие в независимо каква посока, само ако е удовлетворен в по голяма степен, отколкото измъчващ се.
В крайна сметка каква е гаранцията, че ще скъса с него (на 38 години ако не се лъжа авторката) и ще започне да се озърта за нов мъж и ще намери такъв, който да я удовлетворява в по голяма степен от сегашната връзка с този човек.
Тези неща са въпрос на шанс, на късмет, да срещнеш подходящ човек. Не стават с работене по въпроса.
Така,че съм на мнение, че ако тази връзка в сегашния и вид започне да я измъчва повече, отколкото и носи радост, сама ще вземе решение да я прекрати и то без да страда така, както ако си го налага с ума си, против усещането си.
pasinet   - каво ще направи? Ще отиде , и ще му каже: "Виж сега, развеждай се, и се жени за мен, защото съм на 38 и нямам време да търся други мъже."
Атой ще отговори -  "Даааа, мила, точно така ще направя. Ей сега, ще си оставя детето и жената и ще те взема теб, че ако не съм аз, то на дали някой друг ще се намери"-  Joy Joy

# 92
Аз пък се чудя на жена му то и нейния живот един такъв пълноценен.Разликата е  един подпис в нейна полза.
Ами, тя може и да не знае за нея.
Ами значи е идиотка .Човека преди това е имал друга силна връзка .Освен ако не е кат Бат Бойко да огрява навсякъде и по всяко време.
Ехе, хайде пък баш идиотка newsm78. Някой мъже, доста добре си прикриват следите.

# 93
Какви прикрити следи, Еди ?
Тя казва, че въобще не се крият и че почти живеят заедно.. Ако и преди е било така, значи 10-на г няма да ти направи впечатление, че мъжът ти почти не живее в къщи ли? newsm78

Пасинет, има голяма логика в думите - тя определено сега е в по-изгодната позиция от съпругата..въпросът е дали ще свикне с мисълта да живее с това..щото сега се чувства само любовница, апреди и двамата са били женени ( т.е имало е някакво равенство)..

# 94
Тя казва, че въобще не се крият и че почти живеят заедно.. Ако и преди е било така, значи 10-на г няма да ти направи впечатление, че мъжът ти почти не живее в къщи ли? newsm78

Пасинет, има голяма логика в думите - тя определено сега е в по-изгодната позиция от съпругата..въпросът е дали ще свикне с мисълта да живее с това..щото сега се чувства само любовница, апреди и двамата са били женени ( т.е имало е някакво равенство)..

И преди, и сега си остава любовница. Съмнения жената може и да има, ама ако няма доказателства какво да направи. Казах прикрити, защото вече обясних, че имах такава позната. Т.е познавах и жена му и любовницата му. Човека излизаше делнични дни в 8 часа от тях и се връщаше обратно в 24 часа. Пред жена си извинения от рода - работа, срещи и подобни. Събота и неделя уж пак същите извинения. А за отсъствията от вкъщи - бяха"в командировка съм". А той, през това време с любовницата си. Че и в близост квартира и зима. По едно време беше я назначил дори и за негова секретарка, ама после я махна, като без малко дъщерите му не го хванаха в крачка. Така, че мъжките извинения край нямат.

# 95
Ох, на мен това започна д ами звучи много гнусно с тези лъжи измами  ! Аз ни бих играла този филм !   newsm78 ooooh! Whistling

# 96
Ох, на мен това започна д ами звучи много гнусно с тези лъжи измами  ! Аз ни бих играла този филм !   newsm78 ooooh! Whistling
Гнусно, да. И за жена му и за  любовницата му. Ама, на него, си му е добре така.

# 97

Доколкото разбрах има бизнес човека може жена му да знае, че патува по семинари и бизнес срещи newsm78

# 98
Един въпрос към авторката имам аз:
Беше писала в един от постовете си ,че се виждате,когато ТИ имаш възможност и време. Това означава ли ,че той винаги е на разположение? И второ-след като си разведена-какво те спира да сте постоянно заедно? Това, последното-при положение,че от теб зависи кога ще се виждате.

# 99
Хармоничната ви връзка...
Глупости...
Той ще си остане главата на неговото семейство.
Имат деца - не дай Боже, някой от тях да изплаче, че нещо се е объркало. Той зарязва цялата ви романтика на мига, качва се на колата, взема майката на детето, разбират се с бегъл поглед (защото след 20 години това си става по дифолт), а ти си чакаш...
И каквото и да се е случило между съпругата му и него, те вероятно ще си останат двама души, които си познават и кътните зъби, и ще искат да си живеят в това голямо удобство. За тях хармонията е в това, че си довършват изреченията.
Как се вписваш ти в това?
Ами ти си просто любовницата, която всяко второ семейство преживява.

# 100
Няма да си първата, която мъжа предпочита пред жена си. Така че... дали ще стане това, той да се раздели със жена си и да дойде при теб - напълно възможно. Мъжете са така... до вчера - обичам те, луд съм по теб на една, от днес - актуална е друга. За съжаление...
И най-лудото е, че всеки път ние, жените, си казваме - Той не е като другите  Mr. Green... този път ще е различно.
Ама все пак го питай де... кога ще направи решителната крачка.

# 101
уфффф, хайде стига де - уморих се вече  Thinking трудно е да се угоди на всички , но пък си мисля, че не е нужно да се лъжем, унизителен е петоъгълника, който се е развил тук! всички се лъжат - срамота, възрастни хора ! Ми седнете всичките и се разберете-деца коца и вижте кой какво иска в края на краишата на кой с кой му е добре - все някой ще е жертвата в тези отношения , но ....
по-добре си разрешете нещата или иначе кой от къде е ?
Съжалявам , ако съм била груба !

# 102
Един въпрос към авторката имам аз:
Беше писала в един от постовете си ,че се виждате,когато ТИ имаш възможност и време. Това означава ли ,че той винаги е на разположение? И второ-след като си разведена-какво те спира да сте постоянно заедно? Това, последното-при положение,че от теб зависи кога ще се виждате.

Да, винаги е на разположение..
А не мога винаги да сьм с него запади детето..
Не е оставал да нощува когато сьм него..1-2 пьти в седмицата, когато е при наш е..
Детенце трудно преживя промяната..развод, нов град и живот..

# 103
Ясно...
Уф, това е явно много затормозяващо за теб.. ooooh!
Познато ми е - да се разкъсваш непрекъснато между него и детето..
Това много изтощава и те кара да се чувстваш непълноценен и на "двата" фронта..

# 104
Ясно е ,че искаш и детенцето ти да се чувства добре в цялата ситуация. Затова ,и заради него, по-добре си изяснете позициите и как мислите да продължавате нататък.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт