Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?

) Пристигаме ние във Велинград и съответно на мен ми дават запазената ми единична стая, която е с легло персон и половина! Наистина много приятна и уютна стаичка - легло, нощно шакфче, малка тоалетка с огледало, тв, банята - прекрасна - новичка, спретнатичка, с ваничка, чисти хавлии, халати и т.н. Като видя условията, таткото каза "аз ще взема да идвам при тебе да спя, та до София са само час и половина!".
Единствения минус беше, че мини-бара нещо не хладеше, беше си топличък и климатика нещо не искаше да работи, за което веднага беше докладвано на рецепцията
В това време останалата част от компанията, пристигнала още в петък, спеше следобеден сън. Понеже нямаше какво да правим, решихме да се разходим из града. Не е нещо уникално. Доста позастроено. С доста изоставени строежи. Шумни кръчми. Една детска площадка (поне ние друга не намерихме), но пък хубава, с тези модерни гумирани покрития
. Много приятен боров парк!
След тази кратка ориентация се връщаме с мъжът ми и детето в хотела и от рецепцията най-пламенно ни се извиняват, че ще трябва да ни преместят в друга стая, понеже явно в единичната има проблем с бушоните. Ние еко се посмръщихме, че даже и си помърморихме един на друг в асансьора, по еврейски му: "Уф, ама защо ще ни местят! Ама тия какво си мислят! Ами ако си бяхме разопаковали багажа! Щях да ги викна те да ми го събират и местят!"
От най-малката единична стая ни преместиха в най-голямата двойна и то след хиляди извиняния за причиненото неудобство! Ако това не е късмет, то кое? Та както се сещате при тези условия моя мъж изтрая само един ден сам в София и още на следващата вечер се опита да ме "изненада", но аз съм един усъвършенстван Шерлок Хоумс
! Хич не му се вързах! 
, но не можа да ми попречи да се пробвам да науча бозайника да плува.
Всъщност на Ида ужасно й хареса във водата. Определено си се чувстваше като у дома си. Явно не си е загубила вътреутробните инстинкти напълно. Риташе с крачета и махаше с ръчички много усърдно. Като я изкарвах от водата почваше да се сърди, а като видеше басейна - грейваше от щастие! Надявам се скоро пак да ми се отдаде възможност да поплуваме заедно ,защото определено ни доставя удоволствие и на двете.
Така че, мили мои, този път няма да ви огрее. Мисля, че имам някоя и друга снимка само на голата Ида, те ще ви замажа очите с тях. 
Отворена съм за оригинални и дори не до там оригинални идея за подарък
Ти Ида съвсем ли я пусна във водата? Без да я държиш? Не ти липсва смелост, момиченцето ти е случило на майка
), досега щеше да ви звънне... 
... Верно
Сетих се , защото аз май бях в детската градина когато мнооого силно се влюбих , та чак неможех да спя
Да се похваля имам си нова племенница - бебе Мария и се роди 4,625гр. и 54см
При това ходи само на пръсти - представи си колко в трудно да си на 10 месеца и да пазиш равновесие на пръсти .....