Израел 45

• 17 653
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • T"A
Съничка, много свежи снимки, такава хубава почивка изглежда  Grinning Малко ти е бил "сблъсъкът" с израелския вид, но може би е за добро, че не са били повече туристите от нашия край  Wink

Илка, истинска жабка си отглеждаш  Grinning Танче, голям заплес съм, как съм изпуснала събитието и 2 месеца нищо да не подозирам  Blush

Ако се чудите днес за какво да стискате палци - вечерта сме при хазяйката, за да сключим договор за още една година. Много ми е досадно да ходим при нея - всяка година едни и същи съвети как да и пазим имуществото, след това надписване на 12 чека  ooooh!, обаче няма как  Rolling Eyes След това ще разпускаме в клубче  Party Ще посетим едно такова събитие:

http://www.youtube.com/watch?v=q7qfs0FkP5A - не че сме големи почитатели на джаза, но пък харесваме Дуди Софер, когото познаваме от фирмата, която се грижи за озвучаването на сватбата ни...  Grinning
Хич не се оправям с този фейсбук, да ви кажа...  Crazy Получавам разни апликации, които не мога да задействам, абе, не мога още да му свикна... Но пък чрез него получих поканата за тазвечершната офаа  Simple Smile, та поне една полза за мен от социалната мрежа   Laughing

# 152
Вижте,вижте на какво попаднах:

Цитат
Alon Nir prepares prayers for placement in Jerusalem's Western Wall. The Israeli university student has opened a Twitter site, twitter.com/thekotel, where prayers can be sent for placement in the Western Wall, a Jewish holy site that faithful believe provides a direct line to the Almighty

С две думи,който иска може да изпрати на Алон Нир свое желание,което той после ще занесе до Стената на плача в Ерусалим.
Много яко. Mr. Green

# 153
Ментичка ти направи ли си регистрация във фейсбука?

# 154
  • T"A
Ментичка ти направи ли си регистрация във фейсбука?

Мдаааа... нищо, че още и самата аз не го вярвам  Mr. Green

Да ви споделя - вчера не отидох до хазяйката, защото нали нямах желание да я срещам...  Blush Но пък жената изпратила по Ментов подарък (за сватбата бил...) - една порцеланова купа за сервиране на розички  Simple Smile Бях много изненадана от жеста!  Flutter

Меченце, този Алон Нир се е заел с тежка задача - доколкото знам хиляди хора изпращат желанията по пощата, кой знае колко бележки ще трябва и той да носи към Стената  Crazy

Снощи даваха репортаж за това какви са "търговските" резултати от паниката със свинския грип  Crazy Имаше статистика от двете големи вериги (СуперФарм и НюФарм) и съобщиха, че продажбите на влажни кърпички за почистване на ръцете са се повишили в последния месец с 300%, продажбите на маски за през устата - с 450%, а продажбите на ТамиФлу - с 400%  Shocked И това е без да има никакви подобни препоръки от М-во на здравеопазването  newsm78 Като си помисля, че скоро започва и учебната година, кой знае до къде ще се стигне с тези притеснения  Confused Дано се окажат безпочвени  Flowers Four Leaf Clover

Приятен и спорен ден ви желая, ние днес отбелязваме рожден ден на свекървата  Grinning

# 155
Ментичка да Ви е жива и здрава свекървата още дълги години.

Петя беше давала линк за сайт в който си написваш желание принтират го на листче и го носят на стената на плача вместо теб  Peace  По повод това вижте на какво попаднах

Господ казал: ако отговоря на молитвите ви веднага, това е защото проверявам вярата ви, ако не отговоря веднага, това е защото проверявам търпението ви, ако въобще не ви отговоря, то е защото имам по добри планове за вас .....запомнете господните обещания са ДА и АМИН... той е господ, не човек....което обяснява защо той никога няма да ме предаде ....

Аз си написах желание в този сайт и за сега не се е осъществило значи или господ ми проверява търпението или има други планове за мен Simple Smile

# 156
   Не  всичко, което ни харесва е добро за нас . Да не говорим , че малко познаваме себе си и често се изненадваме от собствените си мераци и желания. После дори чукаме на дърво както се казва , че не са се изпълнили . Simple Smile

Аз  вчера пак водих децата в МОЛ-а да играят .Каним и приятелчета вкъщи - жега е навън , все търсим климатик.
  Возиха се на влакче и на виенско колело на последния  етаж (малко такова естетсвено щом е вътре). И аз се качих на колелото уж децата ги е страх  Whistling Ми и аз искам , к'во  Whistling Ядоха сладоледи, сокове пиха ... Най-много  усещам лекотата от това , че  започнахме да ходим малко без количка. Напоследък се съгласяват и ми е по-лесно в  автобус така. Незнам дали съм казвала , но горе в МОЛ-а има магазин/офис / стая .. как да го нарека на Хабад.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B4

Пред МОЛ-а пък имаше представители на Бреслев . Бяха надули  една весела музика в техен стил и танцуваха там около буса си. Продаваха и дискове мисля. Аз  имам една от песните , които дочух  от там  под  ръка .В този стил бяха , но народа  ги харесва .Повечето минувачи се усмихваха . Те излъчват някакво веселие , някаква магия тези хора. Пише : Усмихни се , всичко е за добро!

Ето какво   се чуваше , в този стил бяха :
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=nirGcejixkQ
http://www.youtube.com/watch?v=x5Qep0A3IP0&feature=related

Разходих ви виртуално малко  Simple Smile .

Мента , честито на  свекърва ти! Лъвица  трудно слуша , но пък не са съвсем неопитомяеми , има някакъв  шанс ....скрит  в мрака, дебнещ да се прояви   Joy Да е жива и здрава !

# 157
  • На дивана, под юргана
Абе тука в София ще се виждаме ли или няма да се виждаме? Tali Dan е тук до неделя и евентуално може да стане за събота. Предложенията са:
- Патиланци
- Борисовата градина (на "Слончето")
- Градската градина при Народния театър

Аз лично лобирам за №3, защото ще има място за паркиране за всички с коли, има лесен и бърз транспорт за останалите, има достатъчно място за децата да играят, има къде да се седне на приказка и на мен ми е най-удобно.  Laughing

Дядо, ще идваш ли от Люлин?

# 158
  • T"A
Абе тука в София ще се виждаме ли или няма да се виждаме? Tali Dan е тук до неделя и евентуално може да стане за събота. Предложенията са:
- Патиланци
- Борисовата градина (на "Слончето")
- Градската градина при Народния театър

Ами, аз няма да идвам - то е ясно, но принципно на мен ми е най-удобно в Борисовата градина, на "слончето"  Mr. Green

Мерси за пожеланията за свекървата, аз още не съм и звъннала...  Whistling
Лъвица, не лъвица - не ме плаши, дълги години съм живяла в една клетка с баща от същата зодия, хич не ме стряскат вече  Joy

# 159
# 160
  • На дивана, под юргана
Joy    Joy    Joy
Тези са по-учени от нашето семейство... ходили са на уроци и знаят чужди езици! Аз съм по-обикновен - дори един C++ не научих... само малко Basic и Fortran, но и тях отдавна, та вече все едно не съм ги учил!  Laughing

# 161
  • София
...
Дядо, ще идваш ли от Люлин?

Ами за съжаление дядото не е в Люлин в момента ами във Велинград.

Няма да пиша друго, че внучката ми е увиснала на врата и ми пищи в ухото "Ади в басеинааааа."

# 162
 Тигрисе , виж  тука нещо по твоята част:

http://www.youtube.com/watch?v=LnV24678mZ8&feature=related  Е , га ти шегата !  Mr. Green С котараците шега не бива  Joy 

# 163
  • София-България, Израел - където си поискам
Тези дни нямах много време и само хвърлях по едни поглед във форума Wink и с кеф разглеждах снимки. Илка, Съничка   bouquet
За срещата за съжаление няма да мога да дойда, в събота пътуваме към морето иначе много исках да се запозная с всички вас и най вече да се видя с Тали и компания Laughing.
Мента, да вие е жива и здрава свекървата  bouquet

# 164
  • Пловдив
 Добро утро   bouquet

Още съм в Слънчев бряг в х-л Хризантема. Ако някой идва насам.....да се обади да се видим  Peace

Нямам време дори и да чета  Sad

Общи условия

Активация на акаунт