Израел 45

• 17 664
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Току що прочетох това ....  #Crazy
Предсказанията на Ванга за следващите години
http://bikinizine.blogspot.com/2009/08/blog-post_17.html
Ужас!  Shocked
No comment!

# 136
  • София
Ето ме вече на линия!
Ох, голяма почивка, няма що! Излезе ми през носа! Ип родължава да излиза! След като се прибрахме в петък по обед, трябваше всичко да се ошета и подготви (наготви) за шабат! Вчера пък бяха пуснати 3 перални, които сега ме чакат да бъдат огладени, но кога ли ще се случи това  Thinking

На Велинград си изкарахме много добре. Отначало почивката беше предвидена да е женска с деца, но моя мъж не го свърташе нещо в София (тук е такова мъртвило, всичко живо се е изнесло към морето и все по-често се виждат табелки "годишен отпуск") Та закар ни таткото в неделя на Велинград и както ви казах, бяхме планирали почивка без мъже - аз с бебето, майка ми с племеницата ми, братовчедка ми с двете хлапета. Само виждате, че в този състав мъжете щяха да ни дойдат в тежест. (моля, без представители на въпросния пол да се засягат  Naughty) Пристигаме ние във Велинград и съответно на мен ми дават запазената ми единична стая, която е с легло персон и половина! Наистина много приятна и уютна стаичка - легло, нощно шакфче, малка тоалетка с огледало, тв, банята - прекрасна - новичка, спретнатичка, с ваничка, чисти хавлии, халати и т.н. Като видя условията, таткото каза "аз ще взема да идвам при тебе да спя, та до София са само час и половина!".  Whistling Единствения минус беше, че мини-бара нещо не хладеше, беше си топличък и климатика нещо не искаше да работи, за което веднага беше докладвано на рецепцията  Crossing Arms В това време останалата част от компанията, пристигнала още в петък, спеше следобеден сън. Понеже нямаше какво да правим, решихме да се разходим из града. Не е нещо уникално. Доста позастроено. С доста изоставени строежи. Шумни кръчми. Една детска площадка (поне ние друга не намерихме), но пък хубава, с тези модерни гумирани покрития  Peace. Много приятен боров парк!  Heart Eyes След тази кратка ориентация се връщаме с мъжът ми и детето в хотела и от рецепцията най-пламенно ни се извиняват, че ще трябва да ни преместят в друга стая, понеже явно в единичната има проблем с бушоните. Ние еко се посмръщихме, че даже и си помърморихме един на друг в асансьора, по еврейски му: "Уф, ама защо ще ни местят! Ама тия какво си мислят! Ами ако си бяхме разопаковали багажа! Щях да ги викна те да ми го събират и местят!"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и .т.н. Слизаме на етажа и се устремяваме към новата стая, през 2 стаи от старата. Вкарвам картата, отварям вратата и какво да видя!  Shocked Двойна стая! Легло 2.00х2.20м!  Shocked Стаята 5х5  Shocked Банята  Shocked Shocked Shocked Ваната  Shocked два пъти по-голяма от предната!   Heart Eyes Whistling С две думи - ударихме джакпота!  Crazy От най-малката единична стая ни преместиха в най-голямата двойна и то след хиляди извиняния за причиненото неудобство! Ако това не е късмет, то кое? Та както се сещате при тези условия моя мъж изтрая само един ден сам в София и още на следващата вечер се опита да ме "изненада", но аз съм един усъвършенстван Шерлок Хоумс   smokeuu! Хич не му се вързах!

И така. В нашата уж женска почивка с деца се намеси един мъж, но на нас ни е простено, нали сме що годе младоженци.  kiss

Малко не случихме с времето. Уж се канехме да се разхлаждаме във външния басейн, но се оказа, че трябва да се топлим във вътрешния, който беше наистина доста топъл, над 37-38 градуса май  Thinking

Времето определено не беше на наша страна, Wear Umbrella, но не можа да ми попречи да се пробвам да науча бозайника да плува.   sport027 Всъщност на Ида ужасно й хареса във водата. Определено си се чувстваше като у дома си. Явно не си е загубила вътреутробните инстинкти напълно. Риташе с крачета и махаше с ръчички много усърдно. Като я изкарвах от водата почваше да се сърди, а като видеше басейна - грейваше от щастие! Надявам се скоро пак да ми се отдаде възможност да поплуваме заедно ,защото определено ни доставя удоволствие и на двете.

Снимкво материал - няма. Имаме само за "лично ползване", като изришно бях предупредена "да не вземеш да напускаш снимки във форума или във фейсбук  People No Good  fiuuuuuu amiiii Така че, мили мои, този път няма да ви огрее. Мисля, че имам някоя и друга снимка само на голата Ида, те ще ви замажа очите с тях.  spoko

А сега спирам с писането, че малкото ми писанче се пробужда от следобедна дряма и ще ходим да търсим подарък на нашия тати, който скоро има рожден ден  Heart Eyes newsm38 Отворена съм за оригинални и дори не до там оригинални идея за подарък  newsm78

# 137
  • T"A
Илка, с този разказ никой няма да се сърди за снимките  Hug Ти Ида съвсем ли я пусна във водата? Без да я държиш? Не ти липсва смелост, момиченцето ти е случило на майка  Hug

Борянче, и тук ще ти напиша - въздишката на облекчение и радостта ти са споделени   bouquet
Мерси за подсказката за водния парк - вече изпратих имейл, дано им хареса като идея  Hug

Мента , а къде ще отсядат твоите близки   newsm78  ...то от това зависи да можем да ги ориентираме ...

Те споменаха, че море не ги интересува толкова, защото тук живеят на море и децата не се вълнуват от това... Аз, като нямам деца, за София не съм и се интересувала дали има някакви по-особени атракции... Попитахме за разходки на открито, сред природата, но те миналата година били така на природа (в друга чужбина) и децата се отегчавали...  Confused

В туристическия нещо не успях да намеря инфо, аз ли нещо не доглеждам...  Confused

Танче, снимките са номер 1  thumbsup Много хубава идея да се вдигнете цялото семейство към Копривщица.
Сега ще чакам снимки от Мелник, опаковай багажа  Mr. Green
Не помня да си ни се хвалила с ходещи крачета... Да и върви по вода и безпрепятствани да са и пътищата в живота на малката Аничка-Баничка  Heart Eyes Не разбрах от снимката какво и даваш с лъжичка?

Талинда не я ли сърби вече...? (ухо ли трябваше да я сърби, когато говорим за нея... не съм наясно със суеверията Laughing) Ако знае колко я чакаме (нали и аз чакам вашите разкази  Grinning), досега щеше да ви звънне...  Grinning Но поздравите ми са валидни, когато я видите - тогава...

# 138
Днес започвам работа по-късно и си изчетох последните Ви изписани страници с кеф на терасата с кафенце.

Пете Вие в България ли сте в момента?

Времето при нас се мени постоянно два ходим с дълъг ръкав, два дни с къс луда работа.

Борянка да разбирам ли, че има раздвижване с твоите документи? Много се радвам! Направо не го разбирам това да Ви тормозят толкова така или иначе си омъжена за техен гражданин и ще си живееш там. Аз сега наново ще приготвям документи за виза на майка много ни е нужна сега когато търсим за Нати детска градина докато свикне на пълен ден трябва да има някой с нея там за по няколко часа и си ми е много криво, че трябва едва ли не да давам обяснения защо ще идва колко ще стои и тн. Като гледам тук всички китайци и индийци са със семейства до девето коляно как пък го постигат това незнам а пък тя не иска да живее за постоянно а само да има възможност да ни дойде на гости когато пожелае.

Може би сте чули Канада върна визите за Чехия защото доста техни роми дойдоха уж като туристи и остават. Чехия сега натиска Европейската общност да сложи виза за Канада. Така, че едва ли скоро нас ще ни огрее без визи.

Но да не бързам да се оплаквам предварително предният път даже не я викаха на интервю при положение че ние бяхме едва от няколко месеца. Стискайте палци и сега да бъде така.

Изобщо от документи ми е писнало питайте ме мъжа ми като живееше в България как на всеки 6 месеца подновявахме лична карта и все се шегуваме колко ще е хубаво един ден като бъдем от една националност да не занимаваме повече.

Днес откриват нова линия на метрото която ще свързва летището с центъра

http://www.concierge.com/images/destinations/destinationguide/us … ancouver_017p.jpg

http://burnabystreet.files.wordpress.com/2009/01/07-new-skytrain.jpg

http://www76.pair.com/keithlim/postcards/skytrain.jpg

Лека нощ Ви желая аз ще тръгвам на работа.

# 139
    Борянка, честито и от мен  Wink

Ханд, много добре те разбирам ние с мъжа ми също се занимаваме все с документи и в Бг и тук.  За съжаление все още нямаме еднакво гражданство. Пожелавам ви скоро да имате еднакво канадско гражданство  Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 08:41 от mimkis

# 140
  Добро утро !

Първо на Боряна  ...Потръгна , а ? Нека ! От тук натам само по-бързо и леко да върви , защото чакането на нещо си е убийствена работа. Много се радвам !

Танче , чудни, чудни са снимките . Поразходих се с вас нагоре и аз  Simple Smile ... Верно  Simple Smile ! Браво за инициативата !

Суничка, няма ли да видим снимки от морето?  Flutter Grinning

Verdit , чакането е по-уморително от самото действане по въпроса , а?  Simple Smile

Илка, с мъже или без - пак сте мръднали нанякъде .И стаята се нацелили на късмет- да се развали, за да ви я сменят с по-хубава!  Grinning

hand , още  сме си в Израел. След близо 2 седмици си пътуваме  за България . Успех с визата за мама и дано Нати свикне бързо с градинката. Труден е тоя период за децата , но май повече за майките  Simple Smile .И това ще мине .

Мента , дано си изкарат хубаво .Да не се надяват на много атракции за децата , но има какво да се  види. Те  малките имат една  възраст , в която нищо даже не им е инетересно, не дай си боже да са влюбени и да са "изоставили" любовта в Израел , за да изстрадат едно пътуване  със старите  Joy Сетих се , защото аз май бях  в детската градина когато мнооого силно се  влюбих , та чак неможех да спя  hahaha Joy Как се сетих сега  ooooh! Mr. Green

Ние  вчера бяхме на  обрязване на синче на една братовчедка на мъж ми , която също като сестра  му (зълвата) си роди дете без да има партньор в  живота , ще си го гледа сама. Значи"сандак" (кръстник, или този който благославя  след обрязването седейки на  онзи Трон  з, за които се сещат ... и  който държи бебето в  скута  на една голяма възглавница  при обрязването) та   това  беше брат й  , а не баща й както би трябвало . Не знам защо така е  решила  майката на бебето - брат си .Може да имат някои  разногласия за това , че  бебето няма татко, знам ли ... Та брат й беше този сандак.  Малко празненство, едва 150  души , половина семейство (само от страна на майката - затова) .Освен това  на обяд  в  3 ч. - всичко живо работи, няма как. Но пък 150  човека  успяха да дойдат горе долу. Значи имаше  луди танци на гръцка музика  Simple Smile ...и  едно чупене не на  чинии, а на чаши със столче - стъклени. В самия танц  се навеждаш и гледаш да счупиш чашата така, че да остане право столчето  , да си стои ...остава само столчето на ПОДА.  Simple Smile Да е живо и здраво детето и много здраве и късмет  да има ! Много чекове да е събрала майката и умно да ги разпредели. Не  е леко сам да гледаш дете .Не  само  финансово, а и както щеш да го погледнеш. Хайде да имат шансове в  живота и детето , и майката . Семейство  голямо, няма да  останат без помощ ако имат нужда. То си е цяла мафия  тука- мрежа е  Mr. Green Всеки всичко знае и са навсякъде .Пусто - много народ и на всеки по 2 очи и 2 уши - няма мърдане  Joy Боряна може да знае как се казва този танц  с чашите . Боряна , нали познаваш гърците и гръцкото - затова помислих така. Може и друг  да знае . Опитах да намеря накое  видео в  "U Tube " , но не знам как да търся , на каква  дума  Simple Smile. Наколкото празници съм била през  годините - чинии са чупили , какво ли не са правили, но пък стъклени чаши не бяха Simple Smile.

Боряна , Родос , Родос ! :
http://www.youtube.com/watch?v=QsOwhAYVB34&feature=fvw   Grinning

Лек ден! Hug

Сетих се да добавя на моето момиченце любимите кашкавалчета  Grinning :

http://petia911.snimka.bg/other/hrana.251467.14250156.big

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 09:32 от petia911

# 141
 newsm68  Да се похваля имам си нова племенница - бебе Мария и се роди 4,625гр. и 54см  Shocked леле какво голямо бебче.

Ето малко снимки - повечето са от аквапарка и плажа, те са от моя телефон по-интересните снимки са във фотоапарата на сестра ми и зет ми и ги чакам. Ние бяхме в Несебър и вечер обикаляхме в Слънчев бряг, Несебър, Равда. Беше такава навалица и на трите места не можеш да се разминеш от хора и на плажовете и по улиците и заведенията пълни /може да видите на снимките и в аквапарка колко народ има включително и ивритоговорящи/. И вървиме, вървиме и само чужда реч се чува и след няколко часа обикаляне от някъде се чуе бг реч все едно си в чужбина  hahaha  А като се прибирахме от аквапарка те имат подсигурен транспорт един маршрутки все едно присъствах на живо на тези уроци по иврит за които мисля, че Ментичка беше дала линк. То беше разговор на иврит обаче жената звучеше точко като в линка с уроците и си помислих че тя е от Русия, а хората с които говореше си бяха от Израел различаваше им се типичното хрр и после тя каза че е от Санкт Петербург  Grinning их как само познах - оказах се права в предположенията си.

Ето снимките по нататък още

http://suni4ka.snimka.bg/travel/more-black-sea.411692.14234230
паролата е 303303

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 10:15 от suni4ka

# 142
  • София
Ето "цензурираните" снимки  Wink

днеска са публични, утре ги няма, че трябва да се пази шалом байт  Heart Eyes

# 143
Илка пу пу пу много е сладка и как си стои сама в басейна  Shocked

# 144
Цитат
Не помня да си ни се хвалила с ходещи крачета... Да и върви по вода и безпрепятствани да са и пътищата в живота на малката Аничка-Баничка  Love Не разбрах от снимката какво и даваш с лъжичка?
Сладурка ,Аничка ходи от десетмесечна .....Не си разбрала ,щото аз не обичам да се фукам  Outta Joint При това ходи само на пръсти - представи си колко в трудно да си на 10 месеца и да пазиш равновесие на пръсти ..... ooooh! баРелинката на мама! babydust7

Наинче,голям смях с рибата в гащите на мъжа ти....как не си снимала момента ..и к'во и к'во? Joy

# 145
 Илка, много са сладки !  Simple Smile Мерси, че сподели!

Суничка, страхотно е ! Все едно сте били в чужбина бе ... А  дъщеря ти даже и бели денс-а  Simple Smile ... А тези палми - все едно сте ни били на гости ...гледайки и пързалките там .Направо лъха на  тукашно по някое време  Simple Smile ... Честитио бебе ! Да е жива и здрава!

# 146
suni4ka ,честито!А за почивката,добре сте си прекарали! LaughingСнимките са страхотни!

_ilka_ ,Ида е голяма красавица,а тези очи Heart Eyes

Танче,голям смях се смях с тая риба Joy,както си стоеше във водата,започна да подскача,докато извадя фотоапарата,той вече беше излязъл.Понеже беше с къси гащи,аз си помислих в първия момент,че рибата мина от единия крачол в другия Joy JoyТой е толкова гнуслив,косъм да има в неговота чиния ще е,муха пак при него Joy,но рибата тотално го отврати! Laughing

# 147
 Joy Голям майтап с тази риба.
Пете четеме приказки от хиляда и една нощ сега  и голям мерак за този ... ooooh! как се казва дето се танцува бели денс щерката ми  обеща ако и го купя да танцува 1001 нощи  Joy
А обстановката там наистина все едно си в чужбина и с всички тези чужденци наоколо  Party
Ходихме  в Несебър и на концерт на Слави Трифонов той ги прави много атрактивни концертите на турнетата му и там също имаше чужденци беше много забавно.

# 148
Цитат
Танче,голям смях се смях с тая риба 35,както си стоеше във водата,започна да подскача,докато извадя фотоапарата,той вече беше излязъл.Понеже беше с къси гащи,аз си помислих в първия момент,че рибата мина от единия крачол в другия 35 35Той е толкова гнуслив,косъм да има в неговота чиния ще е,муха пак при него 35,но рибата тотално го отврати! Laughing
Добре,че не  е било рак  newsm53

# 149
Отиде му пакета с акциите! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт