Израел 45

• 17 645
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Да взема да дойда и аз на тази среща,ли newsm12,колко са едни 500км.
[/quote]

Наинка колко му е като се метнеш 6,00 ч на колата или буса или каквото караш в момента и пристигаш да се видиме  Grinning

Бубе ти ни пожелаваше розови дни и накрая твоя наистина станал розов порозовяла си на плажа

Ментичка и аз съм се блъскала в стълб, но бях малка и вече гледам къде ходя ама брах срам тогава. Мерси за почерпката с песничката хареса ми в началото ми звучи като Роксет а тях много ги харесвам.

Пожелавам Ви приятен почивен ден - ОБИЧАМ петъците  Grinning
А как се вълнувам за срещата   Party

# 181
Цитат
Ментичка и аз съм се блъскала в стълб, но бях малка и вече гледам къде ходя ама брах срам тогава. Мерси за почерпката с песничката хареса ми в началото ми звучи като Роксет а тях много ги харесвам.
Аз не друго ...ама ди си призная без бой и изтезания - но дори си имам и белег от блъскане в стълб ....гоних една котка и не видях стълба    Laughing

# 182
  • T"A
Значи и вие сте с опит... Simple Smile Аз досега само се бях спъвала, зазяпана в хорските жилища, не видях един стълб, който беше сложен, за да не паркират на тротоара... Те са ниски, така че се сещате къде получих удара  Blush Пак добре, че не съм мъж, щеше да ми е по-трудно да го понеса  Whistling

А как се вълнувам за срещата   Party

И аз се вълнувам заедно с вас! Ще чакам с нетърпение разказите ви вечерта  Hug
Ние планираме утре да посетим Мини-Исраел  thumbsup
Обещавам снимки (ако не ни мине черна котка път)  Mr. Green

П.П. Песента е композирана от Авив Гефен, той е много слаб певец, но талантлив композитор Simple Smile
Ако видите някъде, че някоя песен е с негова музика, препоръвам да я прослушате thumbsup

# 183
Танче защо така ги гониш тези котки  Joy

А при вас в Израел имате ли си животни някакви по улиците както ние си имаме навсякъде кучета например? От всички снимки които съм разглеждала останах с впечатление че няма такова нещо.

Ментичка и ние ще чакаме после разкази и снимки за Мини Исраел  Peace

# 184
  • T"A
А при вас в Израел имате ли си животни някакви по улиците както ние си имаме навсякъде кучета например? От всички снимки които съм разглеждала останах с впечатление че няма такова нещо.

Котки! Не е истина колко много са по улиците, в дворовете, и навсякъде, където има храна  Crazy
http://www.blogcdn.com/www.urlesque.com/media/2009/05/3442740646_8871136072.jpg
http://travel.webshots.com/photo/1360772410067267121gTeQHr

# 185
   Хубаво, хубаво за Мини Израел ! Дано не моне котка пътя  да видим снимчици . Макар , че  е виждан , всеки си има поглед за снимки. Аз обичам да гледам ! Мента ,при мене отрицателната част от пътуването до България  е  само от личен характер , носталгии , оставянето на  любими хора пак и пак и такива неща. Баба ми също не е много добре , дядо и той . Остаряват хората , а ги виждам по веднъж в година , може 2 пъти. Приятелки, приятели. Такива неща. Радвам се , ходи ми се , искам да отивам , но се познавам и зная , че ми е тежко при раздялите.

Страхотна песен е това ! Това момиче има глас  много специален ! Аз обичам рок баладите. Иначе кто цяло не ми допада лудия шум , в който не разбирам мелодията , идеята , посланието на много рок  музиканти.

Аз в стълб не съм се удряла май  Joy ... Вижте  ъглите по стените  обирам яко на завоите , защото всичко е на бърз оборот у нас ... Чудя се как не съм ги заоблила вече .То там няма кой да ме гледа. Имам все някакви синки аз - по рамо, по кълка. По ръцете повече се виждат и все мислят , че мъж ми ме бие  Joy ... На басейна  се дръннах  на крака долу и стана едно лилаво ! Свеки ме гледа и се чуди дали не лъжа , че съм се хлъзнала  hahaha На син си ли не вярва бе ?! Тука няма биене в това семейство. Мъжовете не са агресивни .Моят рядко даже повишава глас .Изразява си по друг начин , но не и с  агресия. Обаче нали е голЯмшЪк и все  мислят , че имам ли синка - бие ме и си мълча  Joy от  страх  hahaha Ще умра! Колко пъти казвам - ударих се еди къде си ... Гледат ме недоверчиво хората.Що така бе ?! Толкоз ли на бой прилича  Joy Ох , направо колкото се опитам пък да  ги убедя , че  не е от бой ...толкоз повече  се  усъмняват  Joy Много ми е смешна тая тема ... Вече като ме питат ще казвам - преби ме ...Поне ще  им се стори по-реалистично от  сапък , който се  спъва сам по ъглите  Joy hahaha Ох ....

Танче, бърша бе , те не дерат ...ноктаците  дерат по-малко от истински, 'щото са по-дебели копитца и  не са така остри . Свиква се -верно е. Аз не ги правя много дълги , к'во ?!  Whistling

Конспираторки!  Mr. Green

Суничка, айде ...среща ... Все хубавци и хубавици ! Танче , ще ви видим - без доказателствен материал няма да се разминете  ! Не останаааа!

# 186
Пете ,не сме никакви КОН СПИРАТОРКИ ,а сме СТЪЛБОБЛЪСКАТЕЛКИ,ако искаш да знаеш пък  smile3534

Аз имам същия проблем със синките ...дори си взех едно мазило и само мажа и децата дори ,щото и те са целите в синки ...такива са ни кръвоносните съдове ,какво да се прави...малко да ме стиснеш и посинявам....

# 187
Вие поне се блъскате в стълбове,а не летите от играчките по детските площадки. #Silly
Още съм с ожулено коляно след неуспешен парашутен скок от една глинена овца,а за стълбите и чемшира вече знаете.

Съни,добри музикални предпочитания имаш,Roxette са ми стара слабост. Grinning

Estrella Morente-Volver
Тя е гласът на Пенелопе Круз във филма.Имаше концерт в София миналата есен,супер беше,пя 3 часа.

http://www.youtube.com/watch?v=upsF0jpz4kg

Поздрави!

# 188
Съничка,ако дойдем с микробуса,ще трябва от предната вечер да тръгна Laughing,ако е с леката кола е друга работа,еле ако кара мъжа ми,за където е тръгнал,пристига като Бърза помощ Laughing

Пете,душа прясна новина от Пловдив-в Аквапарка жестоко намаление,4лв за възрастен и за деца до височина 1.20м безплатно Laughing

Плюшка,какво за чемшира?Не съм внимавала,май! Laughing

В стълб не съм се блъскала,но ме жилна пчела в десятката.Подух се до такава степен,че собствената ми майка не можа да ме познае.Виждаме приятел на девер ми,звъни по телефона и казва:Брат ти е пребил жестоко жена си!Брат му Shocked,не може да бъде,моя брат не е такъв NaughtyЗвъни ми по-късно ,и започва да ме разпитва,като в полицията.Най-накрая вече ме пита,дали не ми се е случило нещо,обяснявам му,а той не вярва LaughingТа обяснявай после,че нямаш сестра Joy

Танче,гледай само да не се изтупам у Вас на гости! Laughing

# 189
^Върхът на моя нос се е срещал отблизо с пчела.

За чемшира..
Учих се да карам скейтборд,загубих равновесие и паднах по гръб в един гоолям чемшир.
Оттогава имам чувството,че прабаба ми лъже за възрастта си. Laughing
Толкова свежа изглеждаше,докато ми се караше и влачеше пишман-треньора ми за ухото из двора. Thinking
Както и да е,по две причини се радвам,че не се приземих в розовата леха:
*щях да падна в бодлите
*щеше да ме пердаши с Метлата (много митичен образ,истинско олицетворение на човешката злоба и ярост).

Всички са се покрили днес,а аз ще излизам чак вечерта.
Ще има да си кеся на компа още няколко часа. Sad

Пишете,хора,пишете Mr. Green

# 190
  • На дивана, под юргана
Ето и нашите снимки от Варна, Акваполис-а, морето... Ех, морето-о-о-о....
http://mitko007.snimka.bg/family/lyato-2009.403731.14310472

# 191
Здравеите на всички   Hug

Още 10на дни останаха до края на лятната ваканция, очакваме с нетърпение и те да се изнижат по живо по здраво, не че само 15на дни след започване на учебната година не започва есенната серия празници с ваканция ден два преди  и ден след празника щото даскалите много се уморяват #Cussing outИмаше едно интервю по телевизията за степента на  отчаяние(рамат ха йеуш) сред родителите- та много майки, особенно работещите ,казаха че до 15 август(когато се затвориха  дневните летни лагери, частните детски градини и т н степента на непоносимост е между 7-8 от всичко 10, а след това става 70 от възможни десет.

Жал ми е за Дуду Топаз.Беше изключително талантлив, през цялата си кариера направи много, но последните две три години направо започнаха да го игнорират, напълниха телевизията с разни недодялници, да ме извинят любителите на stand up,  за чиито програми някой трябва да те гъделичка та да са засмееш, лансираха и един безвкусен безсолен и безпиперен Лиор Шлайн,
а Дуду просто бе изтрит.Далеч съм от това да оправдавам по какъвто и да е начин постъпките му които го доведоха до арест и съд, явно стана че нещо е превъртяло в него,още през първата седмица в ареста той направи несполучлив опит да се самоубие и това трябваше да запали червена лампичка у съответните власт да се вземат необходимите мерки. Жалко.....

Стана дума за животни , та да ви се оплача.Една котка 5-6 месечна нахалница реши че ние сме се настанили в нейната къща, изпояде ми растенията на двора, ще счупи отвънка всички прозорци да   тропа по тях, пък не дай боже да види открехната врата веднага се шмугва вътре.Преди седмица домочадието реши да я одъщери, женска е, взеха я на ветринар,оперираха я, ваксинираха я,и сега по цял ден я гонят да я хранят(на двора разбира се #Cussing out иначе  съм им заявила че ги изхвърлям  с котката барабар всичките #2gunfire)Напастта обаче не свършва до тук, улицата ни с общо 20 номера се обитава от цяла дружина котараци котки и котета и цял ден се вмъкват по дворовете и крадат де що сварят за ядене, пият вода от тръбите на климатиците и т н

Лека и спорна работа на трудовата класа ,приятно прекарване на отпускарите, приятни срещи и хубав уикенд на всички. И не се заглеждайте по чуждите....щото стълбове има навсякъде Mr. Green

# 192
Като казахте котки,съседката имаше много красива градина,която банда от 10 котки,на другата съседка унищожиха.За  капак,на съседката с градинката,зет  и е собственик на фирма произвеждаща колбаси,ама разбирай луканки  Laughing и други вкусотии.Та донесъл и той доста луканка,която трябва да изсъхне,и вързана доста на високо.Котките познай,как  и я изядоха!Тях отрова не ги лови,намерила приспивателни с изтекъл срок на годност и им сготвила LaughingСобствиничката на котките и казва:Брех ,тия котенца днес ходят ,като пияни,някой ги е нахранил.Съседката и отговаря:А,сторило ти си е! Mr. Green

Плюшка,разбрах за чемшира Laughing

Тигрис,добре сте си прекарали,страхотни снимки!

# 193
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета и момчета, напускам ви за една седмица.Утре заминаваме за морето  Nature Sun With Face  grinning039   travel
Дано времето е хубаво и да мине без инциденти.Два дни не мога да се оправя с багажа Mr. Green
На всички желая една хубава и успешна седмица Peace за утре специално предайте поздрави на Тали от мен, съжалявам наистина много Hug но вярвам че ще се видим някой ден Peace.

# 194
  • Някъде там...
Тиги,доживях да ги видя снимките и най-вече зетя  Grinning Аз съм от Варна ама пак,че бяха твоите снимки та да посетя Акваполиса-така и не отидох на воден парк в Бг.
Мали,ти не знаеш ли,че котките командват вкъщи и за тях ти си домашния любимец  Mr. Green Питай,питай-ще ти кажа кой командва вкъщи  Whistling
Мента,снимки чакам от мини Израел  Peace и да ти кажа черните котки носят късмет  Mr. Green
Пете, броиш ли дните?

На софиянци пожелавам приятна среща а на Жаки да си изкарат хубаво на моренцето  Hug
Аз днес ще имам гости та хвърча напред назад а всичкото препеченичкото ме боли ли боли  Tired Мъжо пък схванат и не иска да помага иначе вчера беше изтормозен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт