Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?
,колко са едни 500км.
Аз досега само се бях спъвала, зазяпана в хорските жилища, не видях един стълб, който беше сложен, за да не паркират на тротоара... Те са ниски, така че се сещате къде получих удара
Пак добре, че не съм мъж, щеше да ми е по-трудно да го понеса 

На син си ли не вярва бе ?! Тука няма биене в това семейство. Мъжовете не са агресивни .Моят рядко даже повишава глас .Изразява си по друг начин , но не и с агресия. Обаче нали е голЯмшЪк и все мислят , че имам ли синка - бие ме и си мълча 

Звъни ми по-късно ,и започва да ме разпитва,като в полицията.Най-накрая вече ме пита,дали не ми се е случило нещо,обяснявам му,а той не вярва 

Имаше едно интервю по телевизията за степента на отчаяние(рамат ха йеуш) сред родителите- та много майки, особенно работещите ,казаха че до 15 август(когато се затвориха дневните летни лагери, частните детски градини и т н степента на непоносимост е между 7-8 от всичко 10, а след това става 70 от възможни десет.
)Напастта обаче не свършва до тук, улицата ни с общо 20 номера се обитава от цяла дружина котараци котки и котета и цял ден се вмъкват по дворовете и крадат де що сварят за ядене, пият вода от тръбите на климатиците и т н

Мъжо пък схванат и не иска да помага иначе вчера беше изтормозен