Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?
!

Ето, Tigar - migar, и аз подавам една лапа виртуално!!
. Нищо, аз пак ще видя филмите, а саундтрака е много добър! От мен: Kingdom of Heaven, The Kingdom, Das Leben Der Anderen (The Life of Others) 

подправка е, една такава оранжева, като куркумата, ама не е куркума май.

А за детските песнички бяхме давали линкове някъде из старите теми, ние сме сваляли и от торенти (и песнички и ТВ програми за деца), ако това те интересува, ще се консултирам със "сваляча" вкъщи
Ще има маратон на испанските филми у нас
Ние за сега свалихме само Volver - нямам търпение да го гледам, но вчера съм заспала доста рано, та нямаше време за такива удоволствия като гледане на филми....
Честно казано не ми се търси из всичките 44 стари теми