Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?
от месеци не съм спала като хората. снощи точно се замислих, че последни спах що годе добре преди 2 месеца, когато Ида се събуди
Ще видим де, няма да се отказвам още, от днес е на нов хранителен режим, вече ще закусва с човешка хране и ще вечеря, да видим дали ще спи по добре.
Донесаха ни я тази подправка - хауайдж, и казаха да слагам в хамима. Сложих този шабат, не забелязах кой знае каква разлика, но ми беше интересно дали има еквивалент на български, защото заедно с това нещо ни донесоха и кусбара, което разбрах, че е кориандър, но хауайджито не можах да го намеря какво е. 
Честно казано не ми се търси из всичките 44 стари теми
Те слагат и чист кардамон, това е доста разпространено из арабския свят. Другото приложение е в разни печива. Аз не съм купувала, нито съм правила тази смес, така че ми е малко позната...

Как си изкарахте , с кой се видяхте , къде ходихте . Трябва отчет тука да се дава и снимков материал !