Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?
Ето началото: 
То аз де ..иначе децата са издайници , а баща им пък хич за българин не минава.
Аз се надявах да се развихря на Деня на детето, но уви тогава сме на скапаната сватба
Толкова време си представях на този ден на детето, че ще яздя електронна крава
Леле
Какъв Ден на детето изпускаш? Да не е нещо в мошавите? Кога си на сватба?
Лудница. саги пък крещи на шахар - "не плачи, не боли ..." Тя пък : "Шекет, Саги (тихо)"
Какво ли ще измислят - незнам. Но е голяма навалица де ... луда работа ! Със сигурност ще има и някое представление за децата .Така мисля аз. Може да се обадя да попитам каква е програмата за тая година. Пишете при вас какво ще бъде. Боряна вече каза за при тях. Много хубаво!
Започвам да търся издател и пиар