БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И с най-обикновени става, но съдържат глутен.
Тези "сухари за бебе" какви са? Безглутенови?

# 76
а мляко с бисквити как правите? Embarassed става въпрос за АМ....кои бисквити слагате?

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:08 от Нинчето

# 77
Vivi имах пред вид,че за бебе е по-добре сухари,а не хляб.
Иначе ползваме на Хип сухарите,които са сладки. Peace

# 78
И аз имам въпрос newsm78След като съм захранила със зеленчуково и  безглутенова каша/която не харесва/ и плодово пюре,та какво ми препоръчвате да въведа newsm78,че съм в чуденка?А и няма кой знае какъв апетит и се виждам в чудо ooooh!Благодаря предварително

# 79
Нинче, аз слагам вечер в АМ безглутенови бишкоти на Plasmon ,има и на гранули бишкоти .

# 80
И аз имам въпрос newsm78След като съм захранила със зеленчуково и  безглутенова каша/която не харесва/ и плодово пюре,та какво ми препоръчвате да въведа newsm78,че съм в чуденка?А и няма кой знае какъв апетит и се виждам в чудо ooooh!Благодаря предварително

Ами започвай месните.И аз така ги въведох
оризова каша->зеленчуково->плодово->месно
Започнах с пиле,пуйка,агнешко,телешко,заешко.  Peace

# 81
  • София
а мляко с бисквити как правите? Embarassed става въпрос за АМ....кои бисквити слагате?

Никога не съм слагала бисквити в млякото. Достатъчно е хранително самото то.

# 82
Здравейте.
Моят син отказва зеленчуково пюре. TiredПравилно ли е да го смесвам с малко плодово,за да го излъжа и да си хапне или така става още по-зле,защото свиква само на сладкия вкус?
Не харесва нито един зеленчук. ooooh!

# 83
  • София
Здравейте.
Моят син отказва зеленчуково пюре. TiredПравилно ли е да го смесвам с малко плодово,за да го излъжа и да си хапне или така става още по-зле,защото свиква само на сладкия вкус?

Спри зеленчуковите за една седмица и после предложи отново.

# 84
Здравейте.

В такива ситуации аз процедирах така.Смесвах и пюрето с млякото и така я "лъжех" да го изпие.Това само при въвеждането.
След това смесвах пюретата,които не харесва с такива,които харесва и номера минаваше.  Mr. Green

# 85
Ами аз и мляко слагам в пюрето,викам да не е много гъсто.Не ще. Naughty А за смесването смесвам,ама в това е проблема,че с плодово трябва да го смеся.Не е ли сладко,не минава. Laughing

# 86
Ами аз и мляко слагам в пюрето,викам да не е много гъсто.Не ще. Naughty А за смесването смесвам,ама в това е проблема,че с плодово трябва да го смеся.Не е ли сладко,не минава. Laughing

Имах пред вид да го дашеш смесено,но с биберона,да си го изпие,докато постепенно свикне с вкуса.
Дори и морковчето ли не харесва?

# 87

Никога не съм слагала бисквити в млякото. Достатъчно е хранително самото то.

Аз също не съм привърженик на бисквити в млякото.Тях си ги гризкаше самостоятелно.

# 88
Да млякото е достатъчно хранително-съгласна съм  PeaceНо аз слагам бисквити,защото няма особенно голям апетит ooooh!малката госпожица.С каката съм нямала проблем и си ги хапваше отделно.Ама се виждам в чудо с дребосъчка newsm78

# 89
  • София
АлЕкС-мама,
По-скоро бих добавила плодово пюре в зеленчуковото, отколкото да слагам каквото и да е пюре в шишето с млякото.
Не е голям проблем да смесваш плодово и зеленчуково.
Много майки процедират така, защото често, след плодовото пюре, бебетата отказват зеленчуците.
Постепенно ще намаляваш количеството на плодовото, докато останат само зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт