БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Благодаря за отговорите   bouquet
Реших бурканчето да го разделя на две. Ще и дам днес половината и утре другата.

И да задам друг въпрос, тези дни ще и давам ориз - има ли марка по-подходяща за деца и пасирате ли го?

# 166
  • Варна
как мислиш да го даваш? като мляко с ориз или ядене?

# 167

Има ли значение. Интересно ми стана.

# 168
  • София
И да задам друг въпрос, тези дни ще и давам ориз - има ли марка по-подходяща за деца и пасирате ли го?

аз обикновено ползвам Бисерен на Изи. Давала съм и Басмати.
Отначало го пасирах, но отскоро го предпочита цял и не пасирам. Голям къпон, едни оризища й падат от устата, тя се опитва да ги върне обратно  hahaha

# 169
  • Варна

Има ли значение. Интересно ми стана.
Едва ли има разлика в различните марки. Ако е мляко с ориз може просто да го развариш. А за ядене може да се наложи да го пасираш.

# 170
помагайте  Praynig Praynig Praynig
мойто мишле не ще плодови пюрета (аз само ябълка и банан съм му дала де  Crazy),ама не ще,мръщи ссе плюе,има ли деца,които да не обичат плодови пюрета,иначе зеленчуците ги яде,не всички ,още се захранваме.Та се чудя дали аз не оцелвам момента  newsm78,пробвам го сутрин след млякото към 10,не ще,седобед пак след млякото и пак не ще  ooooh!,приемам всякакви съвети  Peace

# 171
  • София
Алекс в началото не хареса ябълката на Хип. Оставих я за по-късен етап и нямаше проблем.

# 172
ами пробвай тогава преди млякото  Peace

# 173
благодаря ви   bouquet
бях пробвала преди млякото,ама май беше много гладен и се разплака,сега ще го пробвам пак  Peace
а и може да не му харесват знам ли,ако пак не иска,както е писала Анмари ще го оставя за по-нататъка  Hug

# 174
  • София
Моята също не харесваше ябълка и банан, за сметка на това ядеше с удоволствие кайсия, праскова, слива и др. подобни кисели плодове.

# 175
Предлагаш периодично.  Успех. Мислех, че няма бебе , което да не харесва плодове, но се оказа че не е точно така. Вече няколко познати майки чувам да се оплакват, че децата им не хапват никакъв вид плод. А ако искате вярвайте, но познавам дете, което е на 8 години и досега плод не е хапвало. И те си имат вкус. Аз например съм на 33 и за нищо на света не бих яла банани и пъпеши.

# 176
  • БЛАГОЕВГРАД
Здравейте, моля ако на някой му се е случвало да сподели как да реша проблема?!От два дни вместо да яде по 120 мл.АМ яде лакомо само по 60 и спира.Започва да блъска бибата и да се дърпа.По никакъв начин не мога да я накарам да продължи.На два месеца е и почти са ни оставили коликите,така че мисля че не е от това, да не би да не и харесва млякото?А през ноща го изяжда и на двете хранения?На какво може да се дължи? newsm78, а вода пие ?

# 177
Здравейте, моля ако на някой му се е случвало да сподели как да реша проблема?!От два дни вместо да яде по 120 мл.АМ яде лакомо само по 60 и спира.Започва да блъска бибата и да се дърпа.По никакъв начин не мога да я накарам да продължи.На два месеца е и почти са ни оставили коликите,така че мисля че не е от това, да не би да не и харесва млякото?А през ноща го изяжда и на двете хранения?На какво може да се дължи? newsm78, а вода пие ?
ами какво да ти кажа. на мен ми се случва в момента и според мен моят бебо просто не е гладен на моменти. той е на 6м и половина с много добър апетит , но понякога прави точно както ти описваш. тогава спирам да го храня и изчаквам малко. обикновено след 15-20 минути си изяжда всичко доброволно. Peace

# 178
  • БЛАГОЕВГРАД
Благодаря!При мен и след 15-20 мин.пак не иска, до сега не ме изненадвала с липса на апетит и ми е много притеснено, да не би да не харесва млякото,но поне съм спокойна че спи повече от друг път-може би защото няма колики тези два дни.Все пак ако е гладна ще плаче или най-малкото няма да подбира млякото. ThinkingА дали е възможно да е нещо свързано с ваксината -Пентаксима-биха й го точно преди тези два дни?

# 179
netitop според мен е само период,ние имахме същия на вашата възраст,при много бебоци се получава,не се притеснявай ще отмине от самосебе си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт