Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 997
  • 548
  •   1
Отговори
# 225
Пак да попитам за прословутите 20 евро.
Изпратила съм сканираната фактура преди бизо 2 седмици отговор няма - някой да е бил на моето положение? Какво трябва да се направи? Praynig

А аз преди месец. От четери кръщелника/както те го наричат/ само на един ми дадах ваучер за 20 Е. Непосредствено след това промениха правилата. Вече не дават ваучери, а си има друг начин, но те ще ти го напишат. Върни им RE: на писмото и те пак ще те помолят за фактура и така до като някой все пак не реши, да ти даде отговор. Тешкареят се Crossing Arms

и аз да попитам за тези покани - поканих себе си с друга моя пощ. кутия и получих следното:
Диана Николаева, ако не можете да четете този имейл, Вие можете да видитечрез този линк 
За да сте сигурни, (д), за да получат нашите имейли, добави service_client@web.redoute.fr си адресната книга

Марки  Жена  Мама
& Baby  Дете  Шум  Мъж  Многостайни
размери  Lingerie  Обувки
& Аксесоари  Спорт  Красота
Формуляр &  Спално бельо
къща  Деко  Мебели  Постеля  Електро --
Домакинство  Изображения, звук,
Игри & Микро 

Диана Николаева,

Диана Вълчева  бихте искали да видите новата колекция на La Redoute: нови тенденции Готов за носене мъже, жени и деца, нов декор, нови високо-технологични ...

Диана Вълчева  следователно предлага да сеспонсор на Redoute  и за да се забавляватепроверка за закупуването на 10 ?валиден laredoute.fr

За да направите това, просто кликнете в пощата, и да създадете своя профил.След това ще получите веднага ви предлагаме по пощата.

До скоро виждане,

Катрин Decernay
Начало класация мениджър

Открийте по-долу съобщениетоВълчева  Вие наляво. 
Zdravei, Izprashtam Ti за pokana Registrácia I pazaruvane V La Redoute.

Парцел доставка 24 часа Relay  Доставка
назначение  Secure Плащане  Моята поръчка  Пари назад  Размяна 24 часа  Сервиз
След продажби 

За да поръчате  O892 35O * 35O (* O, 34 ? / Mn)  Нашите доставка  Нашите Магазини

* Офертата валидна от 01/07/2008 до 30/09/2009 в Есен Зима 2008 събиране на неспазване на цена laredoute.fr вече демаркираните, новини, статии и почти изключително Repetto и разговаряте. Не може да се комбинира с други оферти. Проверка на личните покупката, запазени за нови клиенти, които не прехвърля на трета страна и се ограничава до една поръчка на домакинство. Това намаление ще се раздават на всеки член, а вероятно и за своя фактуриране. Не е валидна в магазина и Rendez-VOUS пазаруване.
Използването на тази покупка, не се проверяват за плащане на таксите, за да обработи пакета. Използването на дори и частична проверка покупката, няма да допринесе пари в каквато и да е форма каквато.

никъде не виждам код за този прословут чек от 10?, а само, че го получавам, но досега в нито едно от следващитеим писма няма код  Rolling Eyes

# 226
  • последна надежда
didi_68  В писмото трябва да има зелено бутонче с линк. Натискаш го и от там се регистрираш в сайта. Чак след регистрацията от този линк ще ти пратят кода за 10Е.
Ако си се регистрирала без да цъкнеш линка от писмото - губиш чека.

# 227
  • София
да попитам пращат ли все още прахосмукачката или пращат друго ?
пращат я  Peace
Аз я имам с поръчка от 27.07. Взех я миналата сряда.

# 228
Момичета, какво става с машините за хляб....получавате ли поръчките си или вече се изчерпа машината?

# 229
Погледнах дали действа на При Мини- не видях, може за допълнение да сложите бикини за 6,99
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162715&a … 6&Mode=Update
При мен за съжаление не става, кода не ми хваща.
   Бикините се намалят с другият код-30244  Peace

# 230
Момичета, какво става с машините за хляб....получавате ли поръчките си или вече се изчерпа машината?
На нов акаунт, аз не я получих, във фактурата също не е описана, а в Suivre mes commandes е има, няма я като отказан изчерпан артикул.

# 231
На нов акаунт, аз не я получих, във фактурата също не е описана, а в Suivre mes commandes е има, няма я като отказан изчерпан артикул.
[/quote]

сигурно ще ти изпратят чек за сумата на машината, обикновено така правят с липсващи продукти, от кога ти беше поръчката?

# 232
  • Варна
mМашината идва отделно от останалите поръчани артикули. Ако си получила вече тях, тяхната фактура е без машината. На кашона с машината си има фактура само за нея, с нула доставка.

# 233
Дано, благодаря Flash*!

# 234
  • София
Момичета, имаше линкове към темата за машината за хляб, но не ги намирам с търсачката. Даже май на 1-ва стр. имаше или бъркам...  Моля за помощ... Благодаря!

# 235
Пак да попитам за прословутите 20 евро.
Изпратила съм сканираната фактура преди бизо 2 седмици отговор няма - някой да е бил на моето положение? Какво трябва да се направи? Praynig

А аз преди месец. От четери кръщелника/както те го наричат/ само на един ми дадах ваучер за 20 Е. Непосредствено след това промениха правилата. Вече не дават ваучери, а си има друг начин, но те ще ти го напишат. Върни им RE: на писмото и те пак ще те помолят за фактура и така до като някой все пак не реши, да ти даде отговор. Тешкареят се Crossing Arms

и аз да попитам за тези покани - поканих себе си с друга моя пощ. кутия и получих следното:
Диана Николаева, ако не можете да четете този имейл, Вие можете да видитечрез този линк 
За да сте сигурни,
 ......

До скоро виждане,

Катрин Decernay
Начало класация мениджър

............

никъде не виждам код за този прословут чек от 10?, а само, че го получавам, но досега в нито едно от следващитеим писма няма код  Rolling Eyes

Пишеш им писмо, че дори след регистрацията си, спазвайки указанията им, не си получила 10Е. Ще ти отговорят да си избереш нещо (ненамалено, не prix mini... и т.н. ) и след като валидираш поръчката си, преди да потвърдиш плащането на стъпка 4 да им пишеш и те ще ти приспаднат отстъпката от 10Е!

# 236
Да питам : Какъв е този чек за 20 Е покана за приятел ...аз не съм получила такова, но докато бях на море ми идваха писма от Ларедута, но ми се закачваха на спам-кутията, а аз си проверявах пощата от мобилния и неможех да отворя тези писма и така след няколко дни всичко от спам-кутията се изтриваше Sad Може тогава да съм получила такова писмо.

Да питам : Чета, че някой кодове действат на "Предпочитани", кои са тези стоки ?

Да питам: Това препращане на линкове от един акаунт на друг, защо се прави?

Аз питам ...няма да ми се смеете ....много

# 237
  • последна надежда
Да питам : Какъв е този чек за 20 Е покана за приятел ...аз не съм получила такова, но докато бях на море ми идваха писма от Ларедута, но ми се закачваха на спам-кутията, а аз си проверявах пощата от мобилния и неможех да отворя тези писма и така след няколко дни всичко от спам-кутията се изтриваше Sad Може тогава да съм получила такова писмо.

Да питам : Чета, че някой кодове действат на "Предпочитани", кои са тези стоки ?

Чека вече не го дават или поне става мнооого трудно.
Това не е пращане на линкове. А пускане на специална покана от твоя акаунт в Ларедут на друг имейла на приятел. На имейла си той получава линк към сайта с покана да се регистрира и ако го направи от линка получава код за 10Е намаление. А ти получаваш код за 5Е намаление. Когато приятеля направи първата си поръчка с кода за 10Е (който е ефективен само за кръгли цени). Тогава на теб ти пращат ваучер за 20Е. Но вече не го правят.
За да сложиш продукт в предпочитани трябва да натиснеш бутончето до цената.

И чети повече повечето неща ги има написани на първа страница в двете теми.

# 238
Днес си взех от пощата поръчка от 31.07.
На фактурата имам този код

64661 - до колкото разбирам дава -40% от пролет-лято 2009

# 239

Чека вече не го дават или поне става мнооого трудно.
Това не е пращане на линкове. А пускане на специална покана от твоя акаунт в Ларедут на друг имейла на приятел. На имейла си той получава линк към сайта с покана да се регистрира и ако го направи от линка получава код за 10Е намаление. А ти получаваш код за 5Е намаление. Когато приятеля направи първата си поръчка с кода за 10Е (който е ефективен само за кръгли цени). Тогава на теб ти пращат ваучер за 20Е. Но вече не го правят.
За да сложиш продукт в предпочитани трябва да натиснеш бутончето до цената.

И чети повече повечето неща ги има написани на първа страница в двете теми.

Много тенкс .....уж чета ...чета ...пък тия очила все пропускат ....а това за "предпочитани" го видях някъде как става ...и какво като си ги сложа в предпочитани (то тези предпочитани и те ли отиват в кошницата ?) май пак се обърках нещо Thinking
....те ще ми пуснат код за намаление ли за тези предпочитани....брей а дано ....ам нещо са се стиснали напоследък ...никакви кодчета не ми пращат Sad

Да питам: Поръчах си пекарната и още не е дошла ...но аз да се подготвя предварително Simple Smile Чета разни рецепти, но някой, ако може да ми каже точна рецепта за хубав хляб, дето е правил точно в тази пекарна и да става най-вече хубав:))) ....че да не ми се убие ентусиазма още в началото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт