Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 968
  • 548
  •   1
Отговори
# 285
  • София
да попитам и тук :
имам проблем - нищо не ми влиза в кошницата   Rolling Eyes на някой случвало ли му се е ?? сега съм на друг компютър и предполагам че са някакви настройки.... но какви??? помощ, моля

# 286
  • в страната на абсурдите
код 26190- http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=be8abf88136745d77c

# 287
да попитам и тук :
имам проблем - нищо не ми влиза в кошницата   Rolling Eyes на някой случвало ли му се е ?? сега съм на друг компютър и предполагам че са някакви настройки.... но какви??? помощ, моля

А логна ли се в сайта? Някой казваше, че не може да се логне.

# 288
  • в страната на абсурдите
аз също не мога да се логна,да си вляза в кошницата.нещо сигурно бърникат по сайта!

# 289
аз също не мога да се логна,да си вляза в кошницата.нещо сигурно бърникат по сайта!

Да. Никой не може =).

# 290
МММда..и аз получих честитка замашината..малко ми се плаче чесно казано Sad
На кой адрес да пишша,за да ми пратятт ваучера на мейла?

# 291
Момичета, и мойта хлебопекарна е отказана. Някой знае ли ако не си взема останалите неща дали връщат 5-те евро за доставка?

# 292
  • Враца
Има ли приставки някакви и какви са? И най- важното - изглежда ли неустойчив?

момичета сешоара го пуснах с една от първите си опръчки в Ларедут преди около поне 2 години и го подарих на майчето ми...коментираше се че имало такъв стилист или нещо подобно с това име и било негово дело...няма значение...въпросът е, че не е мръднъл за толкова време и майчето ми си го ползва ежедневно...няма дифузер, но има фиби и четки гребени

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 16:23 от wb

# 293
Има ли приставки някакви и какви са? И най- важното - изглежда ли неустойчив?

момичета сешоара го пуснах с една от първите си опръчки в Ларедут преди около поне 2 години и го подарих на майчето ми...коментираше се че имало такъв стилист или нещо подобно с това име и било негово дело...няма значение...въпросът е, че не е мръднъл за толкова време и майчето ми си го ползва ежедневно...

Това е наистина хубава новина  Party

# 294
всъсщност имам 2 поръчки на хлебопекарна, тази от 4 .08 ми е отказана, а другата от 10.-8 все още не е, все още! Мнооого се надявам да не я откажат.

# 295
Здравейте, и моята пекарна от 12.08 е отказана, някой пробвал ли е да не си вземе колетчето и да му върнат цялата сума?
Rossi-varna, правила ли си го?

# 296
и аз да се включа моята пекарна е от 29.07 но не е дошла само потника за 2 евро и доставка и общо 7.54 евро без пекарната, а нямам и известие от французите

Грешка вече имам съобщение че не могат да ми я пратят, моля кажете какво се прави в такива случаи и трябва ли да им пиша

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 16:41 от cvetusha

# 297
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Тъй,  франсетата като много гузни май ми пратиха валчер за един час от как им се жалвах, че са ми отказали машината.
Като не съм сигурна обаче да попитам,преди номера на валчера това ли пише ,че получавам сефте да не бъркам нещо  :
 Votre numéro de dossier : .......-..........( на мястото на точките имам един номер).

P.P.Поправям се сама,туй било входящия номер на молбата ми.Сега ще чкам да ми пратят валчера.
Ух много ме е яд значи. Tired

# 298
Тъй,  франсетата като много гузни май ми пратиха валчер за един час от как им се жалвах, че са ми отказали машината.
Като не съм сигурна обаче да попитам,преди номера на валчера това ли пише ,че получавам сефте да не бъркам нещо  :
 Votre numéro de dossier : .......-..........( на мястото на точките имам един номер).

P.P.Поправям се сама,туй било входящия номер на молбата ми.Сега ще чкам да ми пратят валчера.
Ух много ме е яд значи. Tired

Извинявам се, но не разбирам къде да им пиша. Аз отговорих на мейла, от който получих отказа.
Моля за помощ...

# 299
Здравейте, и моята пекарна от 12.08 е отказана, някой пробвал ли е да не си вземе колетчето и да му върнат цялата сума?
Rossi-varna, правила ли си го?
Не съм го правила, но момичетата, които не си получиха  поръчките си получиха ваучери за сумите. Няма как да се докаже, че стоката е доставена, щом не си си я взела, ще върнат парите.
ПП И аз чакам пекарна и ако ми я откажат хич и да не се надяват да си взема другия пакет! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт