Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 955
  • 548
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Извинявам се, но не разбирам къде да им пиша. Аз отговорих на мейла, от който получих отказа.
Моля за помощ...

аз им писах тук
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1
да ми пратят ваучера на мейла.

на английски
ето тук има шаблон
http://geocities.com/ina_bg/pisma

# 301
  • Варна
И ето още кодове-
31453 и 31461 -20% от новата колекция(на мен ми намали и при верт) и дава подарък-
Куфар на колела Хана Монтана---- VALISE-TROLLEY HANN!!!
Eva, благодаря за кодовете и за този по специално. Ако ти попадне снимка на този подарък ще се радвам ако я публикуваш тук.

Момичета, съжалявам за машинките за хляб, много гадно...

Сешоара го ползвам повече от година и си е читав. Само дето няма студена струя и сега лятото ми е кофти с него ама това да му е кусура.Simple Smile

# 302
  • Варна
Отказали са ми я втората... много гадно... 21 дни след поръчването й... е*аси... #Cussing out

# 303
Отказали са ми я втората... много гадно... 21 дни след поръчването й... е*аси... #Cussing out

Аз им писах, че ме уведомяват прекалено късно, че има срокове, в които търговеца е длъжен да уведоми за съответна невъзможност да изпълни договора, а не 18 дни да ми държи парите, писах, че ако не ми пратят пекарничката ще се оплача на комисар Меглена Кунева  Laughing

# 304
  • Все на втория етаж
Ами то, цените нито са при мини, нито при верт...нищо не пише при тях  Rolling Eyes

# 305
Момичета, изтекоха ми очите да търся кой е моделът на хлебопекарната, преди няколко дни някой го беше дал. Моля, напишете го пак, че имам една идея и ми трябва спешно  Praynig

# 306
  • Варна
Да не смяташ да я поръчаш пак, този път на редовната цена и после да им пишеш, че щомса ти я изпратили тази, трябва и другата?! Mr. Green

Същите неща им написах и аз, освен срокът за уведомление, им написах, че в случая с плащането съм си изпълнила моята част от договора, поела съм риска да получа машина, която не е "сертифицирана за нашата страна" (като им уточних, че това твърдение е абсурдно, т. к. сме членове на Европейския съюз и стандартите, които прилагаме са еднакви или съвместими) и държа да изпълнят своята част от сделката, а не да ми връщат парите. Написах им, че неизпращането на машината по тяхна преценка е дискриминационно и, че след като при поръчването на машината никъде не ми е излязла отметка, че не се доставя международно, те са длъжни да я изпратят. Аз пък ги заплаших с Европейската комисия за защита на потребителите, не с Меглена Кунева. Mr. Green Казах им, че искам да ми я доставят, независимо от "разминаването" в стандартите, като в противен случай, освен въпросната жалба до Комисията, ще ме загубят като клиент (то и без това акаунтът беше създаден с тази цел, няма да го ползвам повече Twisted Evil).

# 307
  • близо до морето
chockolina моля те дай ми писмото което си пратила и аз да им го пратя, пък може и да ни съжалят накрая.  Rolling Eyes

# 308
  • Там....където всичко е възможно ....
chockolina ти направо си ги разбила Mr. GreenЩе чакам с интерес какво ще ти отговорят  Grinning

# 309
chockolina,bravo momi4e Simple Smile  Peace
kakwo raboti6   Embarassed

# 310
  • на морето
Браво на всички вас за писмата,които сте пратили.Само ми е много интересно какви ли ще бъдат отговорите newsm78 Чудно ми е,защото и аз писах доста гневни писма относно 20-те евро от покани,какво ли не мислих,даже им писах,че ме губят като клиент и винаги отговорът им беше:"Съжаляваме,такава ни е политиката"
Дано,момичета при вас да бъдат  и по-красноречиви в отговорите.Успех ви желая Hug

# 311
Да не смяташ да я поръчаш пак, този път на редовната цена и после да им пишеш, че щомса ти я изпратили тази, трябва и другата?! Mr. Green

Laughing

Не ми трябва референтния номер, а цифричките и буквичките от лепенката на самата машина, моля някой да ги даде  Praynig Praynig Praynig

# 312
Зи, моделът е XBM 1129.

# 313
и аз ще следя с интерес развитието в кореспонденцията Crazy
макар че сценария е следния - ние ще пишем "разочаровани сме, дрън-дрън", те ще ни отговарят "съжаляваме, пляс-пляс", ние пак ще пишем "ще се разведем със вас, тряс-прас", а те - "бОли ни г**о, пляс-пляс"

# 314
и аз ще следя с интерес развитието в кореспонденцията Crazy
макар че сценария е следния - ние ще пишем "разочаровани сме, дрън-дрън", те ще ни отговарят "съжаляваме, пляс-пляс", ние пак ще пишем "ще се разведем със вас, тряс-прас", а те - "бОли ни г**о, пляс-пляс"

Точно...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт