Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за приемането на магнезий по време на бременност?
Какви са препоръките за релаксация и почивка по време на бременност?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за приемането на магнезий по време на бременност?
Магнезият е от съществено значение по време на бременност, тъй като подпомага релаксацията на мускулите и намалява риска от преждевременно раждане. Препоръчителната доза може да варира, но обикновено се приема заедно с витамини. Nutri Mag съдържа повече магнезий в сравнение с други добавки с магнезий, което го прави предпочитан избор.
-
Какви са препоръките за релаксация и почивка по време на бременност?
Релаксацията и почивката по време на бременност са от съществено значение за здравето както на майката, така и на бебето. Важно е да се отделя време за почивка, да се избягват стресови ситуации и да се следват съветите на лекаря. Редовните почивки и релаксацията помагат за намаляване на стреса и подобряват общото здравословно състояние.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Какви са мненията за бременността, корема и серклажа?
-
Какви са мненията за секса по време на бременност?
)
Отивам да чета от начало. 
, пожелавам безпроблемна и щастлива бременност.
, абе към деветия месец можем да се пристрашим живот и здраве,нали най важното е бебчо да е добре,пък след товаще си наваксваме изпуснатото
Тези дни много ме помръзва, та само чета, но понеже искам да споделя това,което знам, предпочитам да го направя сега дано помогне на някой.
, важното е да сме здрави и да родим здрави бебоци : 
И аз много искам да се срещнем. Тук съм до 23 август. После отивам на море чак до 4 септември. Е, ще си дойда на 29ти за концерта на Мадонка, но тогава ще съм за малко и с ясна цел. Така че ако спретнем нещо тази или другата седмица. Свиркайте. Иначе чак септември!
!
. хранително натравяне ли е , вирус ли .не бях излизала от къщи почти 2 дни -да се чудиш! и тази сутрин си върнах чайчето и 2-те хапки кекс . сега май ще ходя да връщам и следващия чай с препечените филийки
!
ама наистина какви нещица си говориме (ама пък е необходимо все пак да разпускаме). Колибри нали точно това казват-нетрябва да се ядосваме защото бебо го усеща трябва да сме щастливи.Нали така