За жалост ще сме на повече от 100 км от вас края на август 
Цецето ме насмете преди малко на скайпа
Пак ми се отчупи зъб.
Шит. Викам му - кво става, бе?? (е, не точно с тези думи
И той ми вика - да си пила навремето!
Сега гледай детето ти да пие! В този ред на мисли - ще даваме ли нещо укрепващо зъбите? Спомням си онези шишенца с хапченца дето ни ги даваха в училище. Аз почти не ги пиех 
За стволовите клетки съм твърдо - ЗА. Това е бъдещето на медицината, според мен. Аз все се каня да проуча въпроса за извличане на стволови клетки от млечни зъби, ако не е безумно скъпо да направим така с Монините.
Бъди здрава и все така силна духом! Пожелавам ти успех във всички начинания!
Абе аз бях останала с впечатление, че след общия РД нещо се дистанцира и се притесних да не би нещо да си се почувствала засегната, знам ли....Радвам се, че сте добре! Целувки на малкия Приказливчо!
И не зачезвай така, тук си ни е все така уютно и интересно заедно! 
Ще минавате ли през наше село? Аз в неделя ще пътувам натам и следващата седмица в сряда пак се прибирам в Сф.
Наблюдението ми е, че в БГ все още не се използват твърде успешно, поне аз не съм попадала на информация за успешно лечение, /може и да съм назад с информацията/, но медицината се развива бързо и рано или късно и това ще се случи. А и това са щастливо похарчени пари - когато са инвестирани в здраве, дори и /и дай Боже!/ да не са използвани по предназначение! 

Ами той малкия на твоя прякор се е метнал 
В петък пътувам за Плевен (града гУУУУУУУУляма). Ако искаш в понеделник ако си по-добре да се чуем и може да дойдем да ви видим за два-три часа?
Лежи си, че сега ти е паднало 
За момента сякаш най-важното е да не им даваме да заспиват пиейки сокове с биберон примерно. За жалост и аз вярвам, че това със зъбите е И наследствено (въпреки, че нашите започнаха да правят зъби след 55 години
). Хм, сякаш вече е време да помисля и по този въпрос
Чудя се вече какво да измислям, дайте идея за нещо развиващо, подходящо за нашата възраст? 
Абе аз вчера го гледах този фонтан и се чудех дали да не го купя, ама в крайна сметка реших, че е малко бебешка играчка
Дали да не го взема? 
и предполагам, че ще й е много интересно да го къпе. Но все пак това си е само занимавка, а на мен ми се иска нещо, което да включва повече мисловна дейност
И наистина, не е като да нямате играчки у вас
Гледам, че и вие си имате мп3 шейкърче - нашият в момента изживява ренесанс и е на голяма почит отново, не мога да й смогна с батериите само 

Ориентирала съм се към Крио Сейв, какво ще кажете?
И у нас е подобно, но преди 3-4 месеца реших, че сменям концепцията и ще купувам подаръци и играчки само с поводи, а не ежедневно и затова "играчко-парка" ни е малко занемарен. Определено има разлика сега, Кари се кефи и се заиграва повече с играчките си. Напоследък определено се интересува от книжки, сяда, разглежда и обяснява кое какво е. 

От Лондон й донесохме две страхотни книги - големи, едната тип "панорамна" - сещащ ли се? Отваряш и животните са изрязани някак си и залепени и издават звуци. Това в родината ни мила би струвало минимум 20 лв. Ние я взехме за 5 лири!!
Другата е с мечо Пух и приятели, ама оригиналните, не Дисни типажите. И пак - едни прозорчета се отварят, учим се кой какво яде, магарнецето - бодилчета, "мечи Пух" - мед, броим...много е интересна.
И на мен ми се ще да й взема нова играчка, но искам нещо интересно и смислено. Ще следя момичтата какво ще споделят. На Диди играчките са страхотни, но не са за моя бюджет.