Замаях се 

). Гледам с подръчни материали/играчки да измайсторим нещо.
Огрооомен кеф ви казвам
Сами подредиха всички мидички и рапанчета
Когато го оцветим ще го снимам и покажа 
.
шкембето е огромно - кг съм качила само около 6 дотук, но нали съм ниска, а и имах килца от предната, та шкембето е пак шкембище
, а при теб?
. Целувки на Кари и коремчето 
. Голям хит напоследък е Лего Дупло, взех му го от mytoys.de + едни фигури на домашни животни, които ги нарежда на двора на къщата от Легото, много си играе с тези неща. Също любимите книги-има страшно много, обожава да му чета, така заспива, а и през деня основно това предпочита (като си е вкъщи де). Книги не спирам да му купувам. А също има блокчета и фулмастери, много обича да си рисуваме. Тебешири-навън за асфалта мисля да му купя, рисувал е с общите в парка и му харесва, ама все забравям. За това се сещам
. Иначе ми е супер неестествено, чудя се като каже,че му се пишка, тоалетна ли да търся какво да правя
.
. Много се радвам, че вече сте си вкъщи с Митко
.
Сега пък чакам една брат'чедка и ще спрягам нещо за вечеря 
Страхотни идеи ми дадохте, аз нещо съм занемарила "развиващите" занимания напоследък
Сетих се обаче къде има дървени фигурки на животни за сглобяване и ще прескоча и до там. А тебешири откъде се купуват?

Но в момента съм в някакъв период на безвремие, май нямам търпение да почна работа. Странно, но децата не ме изморяват - оправям се перфектно с двамата, а и те си играят много хубаво един с друг
Щом намирам време и да готвя, мия и чистя преди да се прибере МЛаден, няма от какво да се оплаквам

Не се впрягай толкова 

. Иначе все още си ви обичам
Наскоро ми се "пукна" и другото око, та потърсих очен тук в София. Прекарах 4 часа!!! права пред кабинет в Исул. Взеха ми очен секрет за микробиология, минах през уши/нос/гърло заради съмнения за синузит, направиха ми фото на рентгена - нищо ми няма, чисти синуси. Капах някакъв антибиотик, от който направих страхотна алергична реакция и три дни ходих като вампир
, докато днес си взема резултатите от микробиологията - абсолютно нищо!!! Ей, така се мъчих три дни, а в крайна сметка очния от Свиленград е бил прав - просто правя алергична реакция . Ама нека ми е за урок - да имам малко повече вяра и в "нашите" си доктори
Имам гонартроза
Все си мислех, че "скулптурата" ми е такава по рождение
Както и съпровождащо заболяване - дископатия на Л4-5 с вероятност за дискова херния, ама то това си го знаем вече
Изписа ми хранителни добавки, които ми струват годишно около 1000лв, както и хиалуронова киселина 3 поредни инжекции в три поредни седмици в коляното, всяка от която струва 500-600лв без манипулацията, нея не я знам колко е
Годината е кофти и само трябваше да съм в такова окаяно състояние, изискващо толкова много средства, но все пак и всичките пари да има човек на този свят, щом не е здрав...
Странно е, но се намирам в някакво самоиронизиращо се състояние. Вече се моля само за децата си - да са ми живи и здрави!!! 
! Диагнозата ти ми звучи много болезнено. Мисля, че от части те разбирам заради моите нерви на гърба, които така профилактично ме карат да стоя накриво, за да боли по-малко. Надявам се парите да си заслужават и възстановяването да продължи по-кратко! А през заекването и аз минах. Бях стигнала до там, че повтарях думи, срички или запъвах на буква. И при първия трепет на гласа идваше силното притеснение, цялата се разтрепервах, изчервявах се и оплесквах всичко. Предполагам от напрежение е било - ходя без пари по лекари, опитвам се да държа ниво в училище, ходя на курсове с пари назаем, пътувам на работа до София, там колежките-кукумявки ме стресират, като ми дават "трудни" клиенти... Абе да знаеш, че само да си укротиш темпото и ще се оправиш, макар сега да изглеждаш като ученичка пред изпит

Надявам се всичко да мине
Най-важното е да се постараете да сте спокойни вкъщи, има ли любов, всичко е наред 

Ще промеря и това за Малинов, което си ми казала. 
- малки , грапави, доста твърди точки все едно има миниатюрни топченца под кожата, с червен цвят само на определена светлина и под определен ъгъл, иначе се сливат с цвета на кожата. Не предизвикват чешене , но определено създават лек дисконфорт, а при натиск бучкат, все едно имаш трънче
При мен се появяват, когато ми е отслабнал организмът. Просто съм открила такава зависимист за себе си, не съм търсила лекарско мнение 
, сори за недоразумението. Непременно да го поздравиш от мен д-р Гергов следващия път! Много го обичам тоз човек! 
Но за д-р Гергов въобще не е ставало дума.