Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 277
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Момичета веднага след работа пътувам за Плевен, а в събота само ще минем транзит през София на път за морето. Пожелавам ви весели две седмици, без болести и неприятности  Peace

Роси,  Confused Ще ти звънна...  Hug

Диди, чудно е детенце  Heart Eyes Да не забегнеш пак докато се върна  Mr. Green

цАлувам ви и естествено вие си знаете, че:
"Любя ви"

Станка

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 13:53 от madchen

# 61
Весело изкарване,Еличке Hug

# 62
  • София
 #Puppy dog Ето ме.

Ако ви изглеждам така сякаш са ми потънали гемиите, добре виждате. Приеха ме в университета и отидох да се запиша, но ме очакваше голяяяма изненада. Трябвало да платя всички разходи по семестъра наведнъж - 1150лв и днес е последния срок  ooooh! , а парите ги нямаме. Аз знаех, че сега се плаща такса, но някаква студентска от сорта 100-200лв , а самите курсове по-късно и плановете ни бяха да изтеглим заем, ако още не съм се върнала на работа. Е, горя тази година. Другата ще се постарая да си опека работата по-сигурно

# 63
Мерси, Дес  Heart Eyes

Скреч, за жалост винаги искат таксите в началото при записване на семестъра, а за частните университети, те са главозамайващи  ooooh! Ако не е специфична специалността, която искаш да запишеш, защо не пробваш догодина в някой държавен университет задочно (дори и в друг град)?

Креми, писах ти на лични, но си тръгнах по-рано и имам малко време  Wink Защо не разгледате и другите оферти за стволови клетки. Това с Крио Сеив е толкова криминално... Поискай им един окончателен договор, пойскай и от другите места и ще видиш, че всъщност даваш 4000 лв. за да изпратиш стволови клетки на детенцето в световната банка, ако се появи нуждаещ се, и показателите на вашите клетки съвпаднат с неговите, от банката му дават клетките ви. Наистина е благородно и в някои държави имаш опция да предоставиш безвъзмездно стволови клетки за световната банка, но процедурата е абсолютно безплатна за теб. Крио сеив са все едно център по кръводаряване, където си плащаш за да ти вземат кръвта  Crazy Аз съм по-егоистично настроена и предпочетох клетките на Лена да можем само ние да ги ползваме. Даже май в договора пишеше, че когато тя навърши пълнолетие клетките стават нейни и дори аз не мога да й ги пипам  newsm78
Абе да не ни се налага никога  Praynig

Бягам да изведа Куджо и отивам на Хавтобуса Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:25 от madchen

# 64
  • София
Рекох да ви нагледам за малко в почивката, ама вас пак ви е хванала липсата. Елице, лек път ви пожелавам, да си изкарате хубаво, Лена да е здрава и щастлива, а Алекс да те отменя с детето /не се и съмнявам, че ще е така/, че да си починеш добре  Hug И кучето ли ще взимате с вас? Че не се сещам на кого може да го оставите newsm78 То какво ли те питам, като няма да прочетеш сигурно, ще взема да ти звънна да те чуя най-добре.

На мен ми останаха още 2 аранжировки да направя, ама се опрях вече в кръста, защото трябва да работя права заради високите цилиндри  Tired Все пак съм на финалната права, друг път, когато и детето е тук, към 22, като заспи, тепърва започвам акцията  Crazy Утре не ни е сложна декорацията, масата ще е семпла, повече инвестираха в цветята тоя път. Обаче имам да връзвам 60 стола със воали и май ще ми отиде цялото пазене и лечение на вятъра. Но, какво да се прави.....

Чух се преди малко с майка ми, детето, слава Богу, е добре и хич не се е сещала за мен откакто съм тръгнала  Crossing Arms Няма спирка в приказките и са голяма любов с една бременна кака Мая, която е със термин на рождения ден на Василия. Това е същото момиче с 2 неуспешни бременности, за което ви бях споделяла. Да даде Господ да си роди здраво детенце /момиченце ще е!/, решила съм да й помогна с много от нещата на Васито - комбинираната количка, столчето, помпа, дрешки и пр. Хората нямат много възможности, а е много мило и добро момиче. Та покрай нея установих, че не съм чак толкова ревнива към вещите на детето, макар че има неща, които едва ли ще прежаля да дам  Blush

Реших преди да се приберем с детето в края на месеца да махам решетката и да преустроя легълцето й на юношеско. Станала е като маймунка, на село спи в една кошара за игра с бая висока мрежа, обаче се катери, прескача я и се прехвърля на леглото на баба си. Всяка нощ прескача и си доспива при нея. Понеже и тук ми го правеше тоя номер със събуждането и взимането при мен, сега очаквам да тръгне пак да прескача сънена по навик, а това значи да се баталяса на земята  ooooh! Ще слагам нещо меко пред леглото, поне ако падне, да падне от ниското. Макар че досега не е падала от леглото, а често спи и на моето и сама. Абе не вярвам да има проблеми, а и не е малка вече. Вие махнахте ли вече решетките?

Хайде, оставям ви с тема за размисъл  Mr. Green Лека вечер!

Варненки, къде сте и вие?

# 65
  • София
Здравейте и от морето. Ние може да се каже, че си починахме добре. Детенце е супер послушна, даже се чудя дали някой не го подмени в  суматохата.  Е нон стоп е във водата ( или в морето, или в басейнчето), но какво да се прави. Много е смешна - всичко разбира и си иска. Като и кажеш, че нещо не може и веднага кротва, без тръшкане - е ако е гладна нищо не минава  Laughing.  По принцип ходихме на плаж само сутрините за по два три часа, после поне 3-4 часа сън и накрая мнооооооооооого разходки и вечеря и пак сън. Това с разходката се отнасяше и за мен - не съм ходила толкова пеш, от както ги бутахме в количките  Mr. Green.
Малко снимчици - останалите утре ще ги кача ....
http://picasaweb.google.com/katiousha31/hjggZH#

Роси, душа златна, бива ли тъй Flutter? Нали знаеш моето мнение - човек не трябва да се предава, каквото и да става  Hug. Колкото повече трудности си преодолял, толкова по - силен ставаш и накрая с гордост можеш да кажеш, че този живот си го живял, а не просто съществувал, колкото да не е без хич. Като се върнем, живот и здраве ще се видим в началото на седмицата, щото тия номера със заекването не ги признавам  Crazy ( крайно време е да си спряла да се притесняваш от мен  Heart Eyes).

Еличке, изпуснах те, но приятна ваканция и много да си починете  Peace.

Цеце, преградката ние със свалящи се три пръчки - тях само сме свалили. Доста се въртим - тоест нон стоп се въртим - като заспим и ако е без тях 100 % е паднала. Разгледах снимките на Малката принцеса - страхотни са  Heart Eyes. А сн с количката и котета е върхът. Аз като малка така съм бутала едно коте  Flutter.

Честито на патерици на сладките рожденнички   bouquet. Много да слушкат и татитата да им подарят най- желания от тях подарък  Two Hearts

Отивам да приготвям багажа, че решихме предсрочно да се прибираме, заради трафика. Нина не може да пътува денем и се предвижваме само нощем, докато спи. Вчера ходихме до Слънчев бряг и Несебър, навръщане опищя света. Предишният път на юг до Ахтопол - отново същата картинка. Та за по сигурно ъкм 4-5 тръгваме. Ще минем през Пловдив през едни приятели и така...
Хубави почивни дни на всички.

# 66
  • София

Честит празник Успение на Св. Богородица! Честит имен ден на всички, които носят благословеното й име! Да са ни живи и здрави Мария на Ели, Мариян на Катето, двете ни големи Марии - Маруся и Приказливка,  и Марианчето!  

И мойта майка е Мария - пожелавам си да ми е жива и здрава и да се радва и на правнуци! Praynig 

Катюш, много щастлива Нинка на морето! Лек път!

Аз ще тръгвам чак по обяд за Панчарево, добре, че всичко ни е на закрито, че хич не ми харесва това време.

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 67
, , почерпка от именникът Wink

Честит празник и на всички празнуващи съфорумки и съфорумчета, както и техните семейства. Здраве и много усмивки!   :bouquet:

Ние ще го ударим на празник днес. Мимо, свекърва ми, мама, бъдещата снаха ( Wink ) вси са "Мария" Simple Smile Да са ни здрави преди всичко и с гордост да си носят имената.

Пожелавам ви хубави празнични дни! До скоро!  Hug

# 68
Весел празник на всички именици! Hug

Симона се е запънала и не ще да спи и ги оставих в другата стая да се тормозят взаимно с баща си. Охх, понякога като се заинати с това спане, побърква ме. #Crazy

Такаааа...това го пиша към 20.30. Симона не спа този следобед и след като ни прави на маймуни до 3 часа я метнахме на колата и айде на Света гора. Голяма игра падна, аз и Све играхме федербал и Моната беше във възторг, гонеше ни перцето като падне и ни го носи. Grinning После се мотахме по Конниците. Привечер подивя и с верните другари от площадката пред блока и току що, тотално каталясала заспа. Е, пак ни поразиграва ooooh! но слаба работа. ХУбав ден, но изтощителен. Heart Eyes

Роска, не ми харесва поста ти. Най-хубавото в цялата работа е , че сте открили причините за болките и неразположенията. На ясно си, обаче, че ти предстои голямо преосмисляне на ежедневието ти. Прегръщам те. Hug

скреч, ти какво мислиш да учиш?

Момиченца, лека и мека! Hug

# 69
Здравейте милички!
Ние вчера благополучно се завърнахме от Бургас. Много път,много нещо,че ние минахме през обиколния,не през магистралата,дълго и скучно,но за сметка на дивото движение по другия път мисля,че взехме правилно решение. На отиване тръгнахме в 4.30 сутринта и Ивчето спа почти през целия път в столчето и не сме имали грижи,виж вчера бешееее Crazy,уж тръгнахме следобеда след палажа,та да спи,ама нищо подобно,едва изкарахме,ама мамам беше непреклонна и Ивчето седя само в столчето Sunglasses
Като цяло изкарахме добре,по-скоро Ива и баща и,аз се върнах депресирана от морето по незнайни за мен причини и миналата година беше така и си мислех,че единичен случай,но сега си затвърдих мнението,че не искам догодина на море,нямам обяснение,но се чувствах през цялото време подтисната и колкото и да не ми се седи в нашия град едва чаках да си се върнем. Ива по отношебние на морето ни разочарова,беше я страх да влезе,как ли не опитвахме,пищя,врещя и си седя общо взето в надуваемата лодка,но търпението и се изчерпваше за час и хукваше да обикаля плажа и да ни подвиква"айде" да си ходим,та не ни личи да сме ходили на море. Иначе обикаляхме из морската градина,по лунапарка,изобщо угаждахме и много,та поне в това отношение тя беше щастлива и на свободен режим,ядеше само пици,пържени картофи,пи бира Mr. Green и си лягаше късно,като я питаш харесва ли и на морето и вика "не",искаш ли на басейн-"да" Mr. Green Каих една-две снимки с лошо качество в албумчето и ще ви пусна едно клипче а видите как вчера последния ден си играха с едно приятелско момиченце на плажа.
Изчетох ви отгоре-отгоре само,че нямах повече възможност,ще гледам пак д апиша,ако ме остават. Целувки за всички ви!
Е http://www.youtube.com/user/fanti4ka#play/all/uploads-all/0/5ntZN8duyfs

# 70
  • София
Да побутна за последен път темата, преди да потегля, па белким се намери какво да прочета, като се прибера в четвъртък. Отивам да напазарувам за детето и в ранния следобед излитам.

Сладурче, добре сте си дошли! На работа ли си вече, или имаш още отпуск?

Отивам да стягам дисагите. Хубави летни дни ви пожелавам  Hug

# 71
Здравейте, мамета. Първо да благодаря на всички за милите пожелания. Да ви се връщат стократно и да сте здрави и щастливи.
Ние вчера си получихме обратно мамината кукла. Видя ми се ужасно пораснала и сладко напухкавяла. Още не мога да и се нагушкам. Обаче както и очаквахме е доста разглезена и е свикнала всичко да става както си го представя и точно на секундата. Особено яденето не може да се отлага. Явно ще си имаме и проблеми със заспиването. Та ще ви помоля за съвет как бихте постъпили вие. При баба и дядо е свикнала ТЯ да си избира леглото, на което да заспи, но не да си го избере и да легне там, а по цяла вечер е обикаляла от легло на легло и си е мъкнела одеялцето и мечето, докато накрая изтощена просто е заспивала някъде. Те явно са се забавлявали, но на мен хич не ми е забавно. Снощи бяха големи мъки, защото не иска да спи в спалнята, а иска да ляга на дивана пред телевизора. Аз настоях на моето и след час и половина тръшкане и рев накрая заспа. И все пак се чудя правилно ли постъпвам като настоявам да заспива там, където аз съм избрала. Много по-безболезнено щеше да я оставя на дивана и после да я пренеса. Казвайте как действате вие.

# 72
Марианче, аз бих постъпила като теб. Обикновено, като ходим някъде, децата спят в нашето легло. Но когато се приберем, ги слагам да спят, където са си спали преди да ходим на "някъдето". Обикновено стачката е само първия ден, след това се връщат към нормалния ритъм. В края на краищата не можем да осигурим на децата да имат същото ежедневие навсякъде, а и не го намирам за нужно. Също така не може и всеки да има едно и също отношение към тях. Хубаво е да свикват на разнообразие както по отношение на режима си, така и по отношение на държането на хората към тях - така свикват на гъвкавост. Всяка къща си има правила, едната баба позволява едно, другата - друго, аз - трето. Важното  в случая е детето да разбере как да се държи във всяка къща, че не навсякъде е еднакво и правилата на всяка къща трябва да се спазват. Т.е. в случая у баба може да си обикаля, щом баба позволява и мама не е забранила, но вкъщи си заспива само на едно легло.

Отивам да простирам  Rolling Eyes

# 73
  • София
 Hug Heart Eyes Как сте летовници?

Едвам се тутурузя, много ми тежи шкембето и ми е горещо  Crossing Arms Не мога вече да спя и се въртя по цяла нощ... Ето наоплаквах се. Надявам се сега да ми олекне  Laughing

Ели, благодаря ти за инфото  Flutter Кефиш ме, ще ти звънна  Mr. Green

Цеце, аз помнех, че и ти ражда в Тината, ама бях пропуснала, че сме при един док. Страхотен е, да  Heart Eyes Успешно на теб и да нагушкаш Васето скоро  Hug

Относно кошарата, Кари още спи вътре, не е пробвала да скача. Не ми се иска още я вадя от там. Върти се здраво и има опасност да падне докато спи (при нас се маха цялата решетка, не може само няколко пръчки). Поне още 1 година се надявам да изкара вътре  Peace

Марианка, подкрепям Юлчето, и аз бих направила така. Вкъщи си има ясни правила и режим, които трябва да се спазват и не позволявам на Кари да ми прави парчета  Peace

Целувки и прегръдки на всички  Hug

Аууу, щях да пропусна да се похваля-почерпя, днес Кари става на 1 год. и 9 месеца, а ние с татко й празнуваме 10 години заедно, либоф, ко да праиш Simple Smile

# 74
Привет от Плевен и мен (аз съм мокрото петно)  Sick Жега е, не е шега работа   Mr. Green

Мъча се да изпратя едни мейли и не става, а с вас мога да си пиша  newsm78 Явно връзката си знае, че съм отпуска и отказва да ме занимава със служебни неща  Peace Пропуснах да спомена, че си "крада" от нечий интернет на една пейка в парка  Embarassed

Тук катерушките са много екстремни, но Лена много се забавлява  Party
Офффф, отивам да се мъча с мейлите и после пак ще ви нагледам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт