Клуб "Парфюмен Ценител" 22 - Любими аромати Calvin Klein

• 43 707
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Дами, на помощ!  Laughing

Питат ме за мъжки парфюм с миризма на естествена дъвка  Thinking

# 136
Чувала съм, че розите доминират в L'Instant d'un ete, но аз не познавам аромата, макар да ми е интересен.
Не мога да кажа, че това, което преобладава е аромат на роза или поне не на каква да е роза.  Laughing Ако има сорт, който мирише така, значи е роза, ако не... просто не знам какво е. Ето съставките му: Grapefruit, Bitter Orange, Magnolia, Jasmine, Ylang Ylang, Vanilla, Benzoin, Musk. Аз усещам най-вече жасмин и може би грейпфрут. Сега като се замисля в шлейфа има нещо познато, което оприличавам на BVLGARI Jasmin Noir, затова явно съм толкова запленена и от този Герлен. Crazy

# 137
Сега като отшумя Фракас, се напръсках с Фемина на Алберта Ферети. Уау - много хубав е - страхотни меки цитруси, върху цветя....

# 138
нямам парфюм за сън, парфюмирам се преди лягане, но не често - половинката мърмори, че не може да спи от мен, ако съм уханна  Laughing

Бастет, честити придобивки!

някъде покрай другите парфюмни новини съм пропуснала, че Вивара се е размножила в най-разни прекрасни цветове - много ми се иска да видя поне някой от флаконите на живо, а подушването на 2007 ми е мечта  Heart Eyes

# 139
Мерси, Бубс!  bouquet

Днес съм като баба торбалана - цяла торба разредих от пощата преди работа Laughing.......

Накрая като и Фемината изветрее, мисля с амариж мариаж да се фъсна и се отправям я към брачното , я към зала №13 на съдебната палата... Wink

# 140
Благодаря ти,    bouquet
Ще го пробвам още днес, надявам се го има наличен в БЗ този Герлен  Simple Smile

# 141
Благодаря ти,    bouquet
Ще го пробвам още днес, надявам се го има наличен в БЗ този Герлен  Simple Smile

Нямат го май (поне аз не съм го виждала), той е лимитка. Но е прекрасен, и аз днес съм доволно офъскана с него Simple Smile

# 142
Определено обичам да усещам аромат на възглавницата си, но нямам любим за сън.
От една седмица продължавам да се чудя на кой парфюм ми мирише новото Фере. Отговор все още нямам. Но е абсолютно копие на някой друг. Идеи някакви?
Имам си ново парфюмно желание-amarige mariage. Днес пак съм с него. Искам го!
Да, писах преди няколко дни на Пюр Поизън Диор е копие новото Фере.

# 143

някъде покрай другите парфюмни новини съм пропуснала, че Вивара се е размножила в най-разни прекрасни цветове - много ми се иска да видя поне някой от флаконите на живо, а подушването на 2007 ми е мечта  Heart Eyes
На мен също. Любопитен ми е също самият оригинал от 1966, но това е доста по-трудно осъществимо. Crazy
Обаче напоследък по съвсем невероятен начин ми се сбъднаха толкова парфюмни мечти, че защо да не вярвам в чудеса. Grinning

# 144
Благодаря ти,    bouquet
Vian, двата парфюма нямат абосолютно нищо общо.Ама нищичко. Аз не усещам рози в летния Л'инстант. Той е доста по-лек от оригиналния вариант, но е прекрасен парфюм.

# 145
Densi, благодаря и на теб!   bouquet
Странно наистина, аз обожавам L'Instant Magic Elixir, но пък самия  L'Instant не ми допада кой знае колко, затова  ми стана интересно този летен вариант дали е по-близо до Еликсира или до другия  newsm78
На външен вид изглежда красив, бонбонест, слънчев и гърли,  още една причина да се тества, макар да ми се струва, че сигурно си е сериозен аромат  Simple Smile

# 146
Да много сериозен аромат си е. Същия Л'инстант, но само олекотен и то не много. Не е толкова задушлив и това му е най-доброто качество. За мен най-красивия Л'инстант и най-носимия във всеки сезон. Лимитиран е и се намира доста рядко вече. Не може да се пробва абсолютно никъде. Аз го търсих доста дълго и накрая го взех насляпо, след мненията на парфюмна фея от другия форум, която го е ползвала дълго. Не сгреших, че я послушах. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Знаех си аз че дори и в съня не сте голи, а имате предпочитани аромати. Hug

# 147
По този повод да спомена и тук, че търся капачка за въпросния Герлен. Флакона е от 80 мл, но подозирам, че и другите ще станат. Ако някой има шишенце на свършване, останала капачка, моля, пишете ми! Искам да е в завършен вид, с капачка! Praynig Laughing

# 148
Доста хора търсят, ама никой не дава капачки за Л'инстант. Пазят си ги.  Mr. Green

# 149
...никой не дава капачки за Л'инстант. Пазят си ги.  Mr. Green
Е, ако е така, все ще го преживея някак! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт