ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 143 269
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Pepy дано влезите в ремисия и никога повече да не се разболявате от тази гадост.а иначе как се предпазвате от зарази,вируси и инфекции.тук начина е пълна изолация и имуновенина които обаче сие вреден и неможе да се дава постоянно.там правят ли ви имуновенин(гамагард)?

# 151
  • София
споделям моят опит
от Михайлова - имунобор кидс или нещо такова беше
което е скъпа Ехинацея, за непосветените
та Ехинацея, рибено и ленено масло, Биоцитрин
не съм го изолирала, по-скоро при първият признак на настинка го застопорявах вкъщи

сега е на Салазопирин от година вече и не го пазя хич
тренира хокей, прибира се от тренировки в 11 часа вечерта, студени спирки и автобуси, студ на пързалката
да речем, че съм минала на каляване
лятото на море и на планина
зимата в София, но без излишно пазене
да чукна на дърво, изкара нещо вирусно и Свинският грип без антибиотици и това му беше за цяла година

# 152
Благодаря Венци,
Оптимисти сме и вярваме, че ще се справим с това ужасно заболяване.
За предпазването от грип и ние не сме изолирани. Ходи редовно на училище,  движим се с градския транспорт.
Освен вит. D,  Калция и Фолиевата киселина му даваме рибено масло, Алое бери нектар и по една Зелена енергия.
При първият признак на настинка увеличавам Зелената енергия и веднага го пресича.
Чукам на дърво, до сега не е боледувал.

# 153
Ехинацеята не е ли силен имуностимулатор? И рибено масло целогодишно ли давате?

# 154
даите линк за темите за мазнините, вит Д.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 22:05 от венци

# 155
четох скоро че някакви стомашни,чревни паразити регулирали имунната система.но тъи като е вредно да имаш такива паразити сега се опитвали да разберат кое е това вещество което регулира имунната система и да го извлекат.

# 156
possessed
ами от 4 месеца сме на метотрексат но от постоянни настинки,вируси и инфекции ни се сабира общо около 1,5месеца  да го е пил.
valski
вие от самото начало ли сте с такава висока възпалителна активност или се разгърщаше с всеки следващ рецидив.защото нали ревматоидния артрит си е прогресиращо заболяване.
                                                                                                                                              Венци,при нас с всяка следваща инфекция нещата са се влошавали.За година и половина е боледувал 2 пъти ,след всеки път-по 1 мес. в болница -антибиотици и прочие,но след около 10 дни започва активиране на заболяването.Последния път  постъпихме за пулс със метилпреднизолон,но там се заразихме с нещо и след като то отшумя/пак с антибиотици/ въпреки пулса-пак се започна,така че особено системна форма препоръчвам ти пълна изолация,само най близките.

# 157
Как сте? Как са дечицата? Готови ли сте за Коледа?  
 newsm51

# 158
Здравейте и от нас момичета. Ние сме добре. Мария претърпя лека урологична операция, баткото засега е добре. Вчера ми се хвали колко високо можел да скача. Ние подаръци още не сме купували, само децата писаха и писаха писма...
Поздрави на всички мами и дечица. Hug

# 159
# 160
Да чукам на дърво сме добре. Във вторник сме на профилактичен, тогава ще се отчета повече.

# 161
Ние пак сме с ангина ......и ставите я болят, но за сега само сутрин.....Писна ми.... newsm45 smile3511 smile3515  Ама няма как ...Не е лесно да си майка...  love001

# 162
Angie съжалявам. И аз това се смея, като някой познат ме види с прибрана коса и ми каже, аууу, колко си побеляла. Ами какво да им кажа, има си причина Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 14:50 от marychery

# 163
Ами аз затова съм бяло-руса да не ми личат белите косми..... smile3532

# 164

Общи условия

Активация на акаунт