ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 143 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Ето ни и нас. Преди малко се върнахме от кабинета. Но за жалост новините не са мн. добри. Д-р Лисички каза, че има малък оток и двете колене, иначе другите стави са ок. В епикризата пише- малък вътреставен излив, повече в лявото коляно. 1 месец волтарен 3 пъти по половин таблетка и ако няма подобрение.... не ми се мисли. А аз мислех, че е добре, въпреки че преди няколко дена казах на таткото, че ми се струват леко подути коленцата, но нали са й и по- пухкави, та не можех съвсем да преценя. Е, жалко... Какво да ви кажа... В първия момент като осъзнах, очите ми се насълзиха, все пак 6 месеца беше добре и се надявах, но напразно. Дано да е малкия дявол... Confused

# 166
brillante Blumen съжалявам за вас.....А коленете болят лия като са поддути.....защото нас ни болят, а не са поддути... newsm78

# 167
Нас пък точно обратното- подути, а никаква бплка, никаква скованост.
Мен друго ме притеснява. Докторът каза, че след месец на тази доза волтарен пак ще я прегледа и тогава ще пусне изследвания. Важни ли са сега? Какви могат да са показателите на изследванията сега?

# 168
знам ли
аз бих си направила и сега и после пак

# 169
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И МАМИ....
МНОГО ЗДРАВЕ И ГОЛЕМИ ПОДАРЪЦИ ДА ВИ ДОНЕСЕ ДЯДО КОЛЕДА......  bigdance2

# 170
вчера след  следобедният сън имахме болки в крачето и скованост.а през ноща малко температура и болки.сутринта също болки в крачето и скованост.сигорно се дължи на това че преди няколко дена му намалихме с още малко медрола.сега е на таблетка и половина през ден.

# 171
вчера след  следобедният сън имахме болки в крачето и скованост.а през ноща малко температура и болки.сутринта също болки в крачето и скованост.сигорно се дължи на това че преди няколко дена му намалихме с още малко медрола.сега е на таблетка и половина през ден.
Да, това е причината, чухте ли се с доктора?

# 172
не сме още но знам че при намаляне на дозата така става.но нямам кои знае колко инфо по въпроса.ако можеш да разясниш повече тъи като при първата ремисия не сме имали никакви проблеми с намалянето на медрола.

# 173
Аз не мога да ти дам конккретно разяснение, но това си е нормална реакция на организма и примерно при нас Лисички ни е казвал когато намаляваме преднизолона да давам волтарен, за да не реагира организма по- остро.

# 174
"Аз не мога да ти дам конккретно разяснение, но това си е нормална реакция на организма и примерно при нас Лисички ни е казвал когато намаляваме преднизолона да давам волтарен, за да не реагира организма по- остро."
И на нас така ни казваха, въпреки че никога не сме имали проблем  с намалянето на медрола....В началото давах волтарен, след това рискувах и не давах...

# 175

Angie а бавно ли намаляте кортизона и при кои лекар бяхте?

# 176
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА......ПОЖЕЛАВАМЕ СИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ ЗЗРАВЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЧИЦАИ ЗА НАС......И ПОВЕЧЕ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ПРЕЗ НОВАТА 2010 ГОДИНА newsm51

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 11:25 от Angie

# 177
доколкото си спомням намаляхме с 1/2 през една/две седмици и после с 1/4, но сега точно не си спомням...Записвам си всичко, ще проверя и пак ще пиша..при д-р Телчарова сме

# 178
Честита Нова година!!! Пожелавам на всички много, много здраве!
 newsm10

# 179
здравеите много спешно ми трябва медрол,че имаме само до понеделник.а тук в стара загора няма никаде .пишете моля ако някои може да помогне. СПЕШНО!ПИШЕТЕ АКО ДО УТРЕ НЕ НАМЕРЯ ТРЪГВАМ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ.

Общи условия

Активация на акаунт