Перник-19

• 17 016
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
Виктоалия, Шуши, честити ви християнчета!   bouquet

Нанси, да разкажеш после за концерта на Мадона! И аз бих отишла, но като пуснаха билетите мъжо заяви, че за тия пари можел да си поръча каквато си иска, а Мадона да я гледа по телевизията  Twisted Evil Пък и не съм и фен. Но определено такъв концерт е един път и не е за изпускане  Peace
С_епъл, нашият педиатър е д-р Накова в Църква, но не я препоръчвам  Naughty Доволна съм от д-р Любомирова, тя е в центъра. Мислехме да местим Калоян при нея, но се отказахме, все пак Накова ни е под носа, личен лекар ми е и на мен и е по-удобно за ваксини и разни документи например.
Кате, и аз мислех да купувам Пентаксим, но по наше време имаше някакъв проблем с доставката и се отказах. Иначе знам за дечица, вдигали висока температура и от нея, а Калоян почти не е качвал Т от ваксината по ЗК. Та и това си е индивидуално  Peace

# 136
Моят Криско изобщо нямаше проблеми с ваксината - затова не съжалявам,че я избрахме. Но наистина си е индивидуално. Peace

# 137
На Алекс днес ще му бият някаква ваксина ама докторката не е казвала че може да си я купувам newsm78 Може би е някаква друга newsm78
s_apple, на Алекс докторката е д-р Галя Рангелова и за сега съм доволна от нея, но все пак само два пъти сме ходили Crazy Харесва ми какви съвети дава и си вдига телефона и след работно време вечер Peace Онзи ден бях решила че детето има темепература защото незнах че на бебета им била по-висока от нашата и веднага и се обадих и тя ми обясни жената какво как Peace
Това мойто диване неще кърма и нарочно я плюе, вече ми писна, отказвам се да се пробвам да му давам, иска си АМ и това е Sick То не че има кърма много ама тея дни му давах по 2 пъти на денонощие. Дано и това спре, че ми писна хем да цедя хем той да я повръща.
В събота ще правим погача, а в неделя ще го водя на църква да му чете попа чиста молитва, това му се пада точно 40-тия ден Peace

# 138
Ние сме  на ваксината от ЗК.Нито е вдигала температура нито и се е подувало боцканото.Преди ваксина и давам Панадол а не както казват педитата след това.Така се отпусне и не я боли.
И ние сме при Накова.

# 139
и ние сме при Накова  и нямам кой знае какви оплаквания , но като видим зор си ходим при Маринова , но е на частно
а от ваксината по ЗК и ние нямаме оплаквания

# 140
Здравейте , я  да Ви питам вие кои детски лекари сте си избрали и какви са ви отзивите за тях ,че аз се чудя дали да не преместя синът ми някъде   заедно с бебето като се роди ,че нещо имам забележки към досегашната ни лекарка...

Мойте деца са при Никифорова, нямам забележки, разбираме се чудесно и се слушаме взаимно Simple Smile
От д-р Любомирова имам преки наблюдения от миналата седмица, когато влязохме в болницата с Косето, защото се разболя от пневмония - бих я препоръчала на всеки, много свястна жена е.

Пентаксим и аз купих на Косето, не видях да е с нещо по-различен ефекта й от този на ваксината по ЗК, която биха на Михаела.

# 141
Мерси много за информацията .Най-вероятно и ние ще си останем на ваксината на ЗК.
Нашият доктор е в Рударци и засега съм доволна,записах Иво при него защото и аз съм при него.Надявам се да не се налага да го посещаваме често .Имам инфо за един доктор който е в София в кв.Павлово той е много добър,но не работи със ЗК.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 21:58 от katia84

# 142
babita и аз слушам неговите съвети и се лекуваме с хомеопатия,и ангина съм лекувала с хомеопатия, не беше боледувала от ноември миналата година, но сега имаше контакт с дете от ясла, което кашляше и на 3тия ден дъщеря ми  вдигна темп, после хрема и вече 2ра седмица като заспи вечер и след 4 часа започва да кашля - Янкова ни каза че и се стича секрет и има фарингит и третата сливица явно и тя ни прави проблеми.

другото което ми прави впечатление е че след ваксина тя се разболява, и сега си набирам инфо относно задължителните ваксини и мисля следващото ни дете да не бъда ваксинирано   Thinking

тук пускам едно инфо относно панадола, дано нямате нищо против http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=579

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 10:51 от nadiq

# 143
Здравейте момичета,
виждам,че се допитвате до д-р Михайлов,той е невероятен човек и лекар,аз го 3 години само с него се консултирам и съм повече от доволна! Peace

# 144
nadiq набързо прегледах темата но там до колкото разбрах пише че при злоупотреба с медикамента ще се стигне до странични ефекти.
Ако не съм разбрала правилно поправи ме.
Но при всяко едно лекарство ако се прекали има страничен ефект,нали?
Почти всяко лекарство ако се вземе в големи дози ще увреди даден орган,затова и има схема за прием,за да не се стигне  до там,или?
Ние не сме почитатели на хомеопатията.На мен не ми е помагала,на мои близки също.Абе и хомеопатията и билколечението(макър че това горе долу е едно и също)ако даде резултат маи трябва да се взима продължително време.
В аптеката Галя като беше бебе исках да и взема един сироп хомеопатичен (не помня за какво точно беше,от сорта на Дормикинд и тем подобните,за зъбките ли беше абе не помня)и аптекарката ми каза   че след поне 1 сед.прием ще се види резултата,а до тогава?
А на тема ваксини лично аз не бих рискувала без ваксина.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueId=941&sectionid=5&id=00007

# 145
това за ваксините си стигнах до извода аз сама - Ема и сега и на 13месеца се разболя веднага след ваксината така че не може да ме убеди никой че няма връзка, вдига вискока температура имаше оток на ръката, биха й дори някаква противоалергична инжекция след това направи ангина после фарингит и сега 10 месеца по - късно след като сложихме ваксина нещата се повториха с изключение на ваксината ,а относното статията която ми показа въобще не съм обърнала внимание че хомеопатите отричат ваксините, също има и коментари на различни хора. Имам и съученици, на които не съм им бити ваксини простото защото не са им понасяли. а това за хомеопатията всеки си решава сам за себе си.   Ема когато беше с колики я облекчи само хомеопатия, а за хомеопатията ме светна моят педиатър д-р Янкова  Peace
на брат ми също не са му бити всички ваксини
а за злоупотребата от лекарства много доктори злоупотребяват - познавам деца които са на по 2-3 год и всеки месец са на АБ, а да не говорим колко се злоуптребява с Панадола

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 15:57 от nadiq

# 146
За детските градини ако маиката няма брак плаща половин такса. Peace

# 147
някой има ли представа от правилата и законите относно регистрацията по градове и региони ? или от къде мога да намеря нещо за КАТ ? нововъведенията например

# 148
някой има ли представа от правилата и законите относно регистрацията по градове и региони ? или от къде мога да намеря нещо за КАТ ? нововъведенията например
За  какво по точно става въпрос?Имам приятелка която работи в КАТ и мога да я питам.

# 149
ще ти пиша на лични че е мн омотано ...

Общи условия

Активация на акаунт