АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 175
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Преди да се представим,искам да ВИ БЛАГОДАРЯ,много сте ми помогнали за година и девет месеца.контракции,родилни болки ,вируси,но най много радости и смях.Моето слънце се казва ВИКТОРИЯ родена е на 10август.На една година Вики е вис77см тежи10кг има 8зъба ходи от два месеца,пада става и продалжава.Яде сутрин и вечер Ам на обед какво мама е сготвила,следобяд плодове.Пада си много по белите и потропва даже с крак,за поздрав захапва детцата.До сега нямах техническата възможност да ви пиша,като задобрея се надявам да се "настаня" във вашата компания.Поздравявам всички мами и прекрасни деца,още веднъж ВИ БЛАГОДАРЯ че сте тук.

# 46
Честит рожден ден на Калоян
 и Дария,да са живи и здрави и много да радват мама и татко!

От вчера Петър официално се присъединява към редиците на проходилите,в къщи обикаля стаите сам и на вън също се пуска!
Интрига нашата торта е от Неделя,много им ги харесвам и с повод и без повод поръчвам от там!
Ковачева не се притеснявай за прохождането,аз съм родена в 7м 1.700 и съм проходила на 1г.8м

# 47
  • София
В.и.к.и.,добре дошла в нашия отбор Peace
Да ти е жива и здрава дъщеричката,ще чакаме снимки и често разписване от твоя страна Grinning

Колажчетата на Мелфин и Валени са страхотни.

Мамадона,с тази закуска точа лиги пред компютъра.
Явно снощи при вас е било доста  luvbed

Забравих да отбележа,че Пуканка и Жаки са страхотни дами Heart Eyes

Какво ще правим цял ден в този дъжд незнам newsm78

# 48
Здравейтеее! Simple Smile

ЧЕСТИТИ ГОДИНКИ НА КАЛОЯН И ДАРИЯ! БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И КРЕПКО ЗДРАВЕ ДЕЧИЦА МИЛИ!

Вики  welcome

Дони хич не ми ги поднасяй тез калорийни бомби  Mr. Green Еййй човек тъкмо почне да влиза във форма и ти хоп баница, и аз хоп дай да си хапна, че да не вземе да ми стане нещо  Joy

Миленка там е заведението Wink Страхотно е!

За Пуканския рожден ден съм се спряла на торта "Захарно пате"  А121 пак от "Неделя ", само че от новите предложения.

Спрях се на нея, защото в момента сме силно на вълна патета. Всичко що е патешко е на силна почит у нас и песента, която пея по 100 пъти на ден е "Патенцата плават в бистрия поток...."  Mr. Green

# 49
Асе, я, да ни изпееш цялата песничка  Crossing Arms Може и линк, откъде да я свалим Wink

Честит рожден ден на Калоян и Дария
  Gift

В.и.к.и., добре дошла  bowuu

# 50
Стели заповядай текста, ама идея нямам откъде може да се изтегли.

Първият урок

Патенцата плават
в бистрия поток
Днес им преподават
първия урок!

Мама Белогушка
пляска със крила:
- Смел бъди, Пъструшко!
Пa-пa-пa-пa-пa!

Патенцата леко
махат със крилца,
гледат от далеко
селските деца.

Радва им се весел
старият жабок:
- Много ми харесва
първия урок!

# 51
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ ОТБОР  newsm38
Много весело изкарване ви пожелавам.

В.и.к.и. Добре дошла и от мен,бързо ще свикнеш и списане и с всичко Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация и моето момиче все  още с растежа го дава лежерно хаха.Станали сме само 8,200 и 74см,давахме кръв,а някой ден и урината ще занесем,когато е хубаво времето.

За режима на хранене
Сутрин попара от кис.мляко и бисквити или крем,зависи.Яде според когато стане.
На обяд до понеделник беше на кухня,но я спрях.Взе да не я яде.Смениха готвачките и яденето ходеше в буклука.Сега каквото сме сготвили това яде.
Следобяд банани,вафли,бисквитки.
Вечер пак каквото е сготвено.
През ноща към 5-6 едно шише кисело мляко.

# 52
Оплаквате ли се, че ви сервирах баничка, а???? Ама точите лиги, нали???
СтелиТУ уж с теб сме рода, а ме резилиш така с тоз камшик. Е, така ли изглеждам аз в твоите очи???
Добре дошла на новата мама Вики  welcome

# 53
  • София
Честит Рожден Ден на Калоян и Дария!

Желая им цялото щастие на света, много здраве, късмет и усмивки,
за радост и гордост на мама и тати!

v.i.k.i добре дошла welcome
Асе, и аз все още съм в чуденка къде да празнуваме рожденния ден на Мартин. Thinking Снощи с мъжа ми отидохме до ресторанта, за които бях чула добри отзиви, но според мен беше пълна мизерия, дори и не седнахме, а си тръгнахме..
Приемам предложения всякакви за подходящи заведения в Гео Милев или центъра Peace

Колажчетата на Мелфин и Валени са супер Grinning

# 54
  • Бургас/Пз
Еееее, като видя толкова много постове сърцето ми се пълни от кеф!
А пък като видя и нови попълнения и душата ми пее! Добре дошла на В.и.к.и.,   Hug При нас е много весело чувствай се като у дома си! Скоро да ни разкажеш още за твоята принцеса и да пуснеш снимки! Ако нещото те затруднявай, казвай ще помагаме!!!

Дониииии, направо страхотна баница! Честичко да ни пускаш такава! Ковачева и ти не се услушвай с баниците! Как е Калинчето!?

И сега най-важното ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДАША КАЛОЯН!!!! Да расте силен и голям за радост на всички , които го обичат!!!

Честит рожден ден и на принцеса Дария!!!

Асе, бях я забравила тази песничка, но като видях тортата първо за нея се сетих, а после вече и думичките като пусна сега и ние нея пееем!!!
Иначе за рожденния ден на Пуканка, ако времето е хубаво, мястото с възглавниците май ще е по-добре. Вярно , че украсата ще е по-малко, но пък те са още мънички и едва ли ще им направи впечатление, пък и щом за родителите ще е по-удобно, май е по-добрия вариант.

Стелиту, тва с камшика нещо съм го пропуснала!!  newsm78 hahaha

Мелфин, ще ти пусна телефона на лични!!! А този Преслав все по-прекрасен расте!! Пу-пу-пу!

# 55
Честит рожден ден на Калоян и Дария. Да растат все така красиви и здрави.   bouquet  bouquet  bouquet Честит празник и на майките им Simple Smile
Добре дошла и на новата мама Simple Smile  Hug
АСЕ аз съм ЗА младост-кото заведение Simple Smile
Танче, бих ти препоръчала хотела в който беше рождения ден на Ния, но всички са в отпуска и за нас направиха компромис, иначе мястото е прекрасно Simple Smile
Аз полудявам вкъщи. Вече не издържам. Само се дразним взаимно с малкия звяр и съвсем серизоно обмислям идеята за детска ясла. Единственото, което ме мъчи е гузната ми съвест, че засега нямам добра оферта за работа. Имам да уча за изпити, нямам мотивация. Направо съм като в задънена улица......... Понякога наистина не знам какво да правя и започват да ми се изчерпват идеите за ентъртеймънт на Ния. Усещам, че и на нея и е вече скучно само с мен, а така се е вкопчила в мен. Не иска до ходи при никой друг, даже и от баща си реве. Поне да се гушеше, а тя само ме скубе, бърка ми в очите и се смее. На мен пък не ми е смешно, даже ме дразни......... Май имам нужда от  smile3559 а съм на диета...........

# 56
  • София
Ани, не си сама Hug
Мартин и той само мрънка като кажа "НЕ", скубе ме, бърка ми в очите, носа и устата и на него му е смешно, а аз само се карам. Също сериозно се замислям за ясла на пролет, че имам нужда от повече социален живот.
Решила съм живот и здраве другата година да почна да уча вместо да се връшам на работа, но ще видим до тогава какво ще е положението Peace

Мацки, за сега съм се спряла на Пицария Трол. Споделете впечетленията си от там, моля Peace

# 57
Мерси за посрещането Praynig,"малко" съм технически неграмотна,но ще се постарая.Голямата борба да си купим ком. вече е спечелена,ще се старая да съм редoвна.За снимки не мога да ви обещая скоро,в ком.още нямаме.Нашия рож.ден мина,емоцията още не,за мен разбирасе.Вики получи много хубави подараци,но захапа три от децата,проспа половината купон и после с възрастните до .......Това с хапането ме притеснява вече,в градинката вече няма дете което да не е охапала.В началото така се радваше, но вече го ползва и за да вземе играчка или просто да се почеше?Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да ме посаветва,че в нашия кв. има само една градинка Rolling Eyes                                                                                                                                                                                                                       

# 58
Честит Рожден Ден на Калоян и Дария! Желая  им много здраве и щастливо детство!

Асе, и аз съм за заведението с възглавничките.

Светле, на мен личната ми каза, че може да давам прясно мляко вече, но пък кисело все още не. По този повод - Ковачева, каза ми че е по-добре за детето до година и половина да пие АМ вместо кисело мляко. За сетен път се убеждавам че всеки лекар е с различно мнение.

в.и.к.и., добре дошла и от мен.

# 59
Асе, мерси за текста ще се опитам и мелодийката да си намеря, че не се чува добре от София до Елхово  Joy

Дони
, това с "налазването" го асоциирах с някакъв скрпион, че оттам малко ми се развинти фантазията  Crazy Няма нищо лошо, ако е само за декор камшика... ( Ух, че няма червена точка, много рано подхванахме еротичните теми, децата не са легнали още  Blush)

Ани
, а за мен телфон на ЛС  Crossing Arms Да не си ми сърдита за нещо... Ако с нещо съм те засегнала не съм имала това за цел  Hug

В.и.к.и, с нетърпение ще чакаме снимки като посвикнеш с техниката, няма ли кой да помага? Наистина, ако има нужда от помощ свиркай  Sunglasses

Аз да ви кажа, че официално решихме и двамата с Кирил, че приключваме с кърменето, надявам се до РД да сме изцяло на финала. Не иска да суче от мен и това е, вече 2 вечери ми прави номера, хапе ме зверски и не иска, тоест гризе ме без да дърпа, цялата съм нахапана  Confused Днес дори купих адаптирано мляко, че все пак е по-добро от кравето, не че и краве не му давам някой път, но с бисквити или с плодове за разнообразие... Струва ми се, че нормално го кърмих 1 годинка, въпреки че ми се искаше още малко, но пак съм доволна! Simple Smile Снощи рева цяла нощ и нищо не искаше... да видим тази... А аз все пак държа да яде някакво мляко, малък е да отказва млякото  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт