АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Пак съм аз  Mr. Green
Асе, ето ни в заведението с възглавниците, само че беше към обяд и още не ги бяха сложили. Костенури плеви тревата, та ако е поопоскано да не се чудиш защо  Joy (Патешката торта е МММММММММММММММММММММ....)
Ани, записах си телефона, дано да имаме възможност да се видим  Hug
Добре дошли на мама Вики и малката Виктория   bouquet
Граци, това с ентъртеймънта явно е масово  Thinking И аз не знам вече какво да го правя това дете
Ще ходя да похапна сега, че много съм заслабнала .... и да знаете, че банички не отказвам  Mr. Green

# 61
Вчера бяхме на консултация, ето и размерите на Габи: 75см. и 8кг.

# 62
Здравейте момичета.Влизам да ви кажа само че днес се завърнахме от морето -беше страхотно.Досега ви изчетох а утре ще се се включа по темите и ще кача снимки.

# 63
  • София
Честит 1ви Рожден Ден
на Анна, Александра, Михаела, Даниел и Кристиян!

Да растат здрави, красиви, усмихнати и щастиливи,
прекрастно детство и милион сбъднати мечти!

Гале, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти от здраве, щастие и любов да не се отървеш!
Двете ти прекрасни деца да не спират да те радват и да ти дават поводи за гордост!
Весело изкарване на празника!

# 64
Честит Рожден Ден, Галя! Желая ти много здраве и щастливи мигове!

Честит Рожден Ден и на днешния отбор малчугани!

# 65
Добро утро!  Hug Hug
Честит Рожден Ден на мама Галка!!! От здраве и късмет да не се отървава никога, а децата мнооого да я слушкат и гушкат!!!  Hug  bouquet
Честит празник и на порастващите днес дечица и специални целувки на красивата Аничка!  Hug

# 66
Вчера бяхме на консултация, ето и размерите на Габи: 75см. и 8кг.

То имало и други в нашата категория.Вече съм спокойна че не е само моето.

# 67
  • София
Честит Рожден Ден,Гале!!!Бъди щастлива и много обичана!!!

Честит първи рожден ден на празнуващите днес деца!!!

# 68
Ето малко снимки от нашия рожден ден (другите са във ФБ, на който му се гледа...):

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ГАЛЕ!!!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Честити рождени дни на всички малки човечета, които съм пропуснала!  bouquet

Аз съм добре, немога да стигна до компа тези дни, около мен е едно екзалтирано, покрай пристигането на брат ми; не можем да се наговорим; още като, че ли не мога да повярвам, че е вече си е тук Heart Eyes

Виждам трескави подготовки за рождените дни на мъниците-хубави подаръци, заведения, торти....браво, супер сте!!! При нас всичко ще е импровизация, защото тържеството ще е в семеен кръг(свекървището и то пристига от София  Twisted Evil); поръчахме вчера торта от един сладкарски цех в Балчик-не съм много очарована от това, което предлагаха, но както и да е-все пак торта ще има, това е важното Mr. Green. Купонът ще е на един ресторант в Албена, на плажа. Все още незнам какъв подарък ще й купим-днес ще ходим до МОЛ-а във Варна и ще се помотаме там, пък дано избера нещо Praynig

За режим на хранене не ми се пише, защото сме доста зле Praynig: яде все още само фино пасирани пюрета, все още търси цица, не иска за ядене човешка храна и това е. Sad

Ходи и тя-прави по няколко крачки самостоятелно, но е изключително предпазлива и не се отпуска, личи си, че се страхува още.

Всички снимки са супер!

Добре дошла на новата мама!

От мен-хубав ден на всички Hug

# 70
  • Germany
Мама Галка, честит рожден ден! Бъди винаги желана и обичана!
Честит рожден ден и да днешната компания порастнали дечица - бъдете весели, засмени, здрави и добри!
Отново всички снимки са страхотни, виждам, че и майките им са във форма, за разлика от мен.
Калинчето е по-добре вече, справихме се със разстройството, сега й се е отворил вълчи апетит, за да си навакса загубеното. Нощно време се буди и плаче неспокойно, чудя се дали не излиза зъбче, та е толкова неспокойна или я боли коремчето  Thinking. Всъщност зъбите отдавна ги чакам, но от четири месеца нямаме нищо ново и си седим с 4-те зъба. Калина май ми е предала на мен вируса, защото сега аз съм зле и се чудя как е издържало толкова време детето ми. И аз като Граци съм поизнервена, но се опитвам да се владея. Калина явно усеща и точно сега е във фаза да ме вижда непрекъснато, ако не - рев. Ако я оставиш да поплаче - рева се засилва до истерия и аз не смея да я оставя .Тя явно го разбра и започна много да ме манипулира, но ще видим ние тази работа. Все още е слаба от болестта и я оставям да се налага, но само да закрепне  Twisted Evil.
Много се смях на Бориско на Малкабуби, представях си го ходещ със солетата в ръка  Joy, а така също се смях и на налазващата Дони  Mr. Green, дано по-често някой мята баница във форума и да върви по-ведро, че явно всички сме зациклили. Аз чакам да се оправя от вируса и ще влизам и аз във форма  Wink, че нещо много съм се занемарила в последно време, а всички проблеми според мен са от нередовна консумация на кекс  Wink.
На тези, на които им предстои да празнуват желая хубави и весели празници, целувки от мен.
Виждам, че Бланш е писала - ако тортата не е на ниво свиркай - ние с Брит ще направим  hahaha. Весел празник и на вас с Мари!

# 71
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!
Честит празник и на мама Галка!

При нас нищо интересно освен,че и мен ме тресе нервната криза,ама то си е нормално май и с Ивайла този период около прохождането ми беше доста труден!
Миличкият ми Петърчо вчера падна от леглото и си удари доста силно главичката,а колко плака детето,и сега има две червени буци точно на челото,баща му,като го видя и му стана лошо и ме обвини естествено,че не съм гледала детето,и е прав за секунда се залисах и стана белята,дано не се случва повече,че ми е много съвестно!

# 72
  • София
Бранимира,много хубави снимки.Светли е страхотен,тората и тя Laughing

Галка23,не се обвинявай.Колко имат да падат още и да искаш просто неможеш да го опазиш от всичко.Милия Петърчо ще се оправи Hug

# 73
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте мами, много сте мили  Hug Благодаря ви за пожеланията, много се разчувствах Hug Тия дни ми е ужасно ревливо, но дай Боже все по хубави поводи да роним сълзи от щастие.
От вчера се разправяме с интернет доставчика, нета е кошмарен, а сега не мога да постна и виртуалната почерпка за рождения ми ден Sad. Дано до довечера да го оправят, че от сутринта се мъча да заредя сайта със снимките:bad-words:
Аз от партито за РД на Миши пипнах някакъв чревен вирус с температура, повръщане и още есктри, но вече се позакрепих. Хубавото е, че покрай вируса свалих 5-6 кг., точно навреме за да мога да се покажа по бански Mr. Green На децата май им се размина, дано ги опазя, че в неделя заминаваме на море.
Честит Рожден Ден и на моите почти Wink астрални близнаци Анна, Александра, Михаела, Даниел и Кристиян! Grinning Специални целувки за Анна и Марулка Heart Eyes

Редакция:
Най-после имаме нормален интернет Simple SmileМоля, заповядайте Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 17:08 от mama_galka

# 74
  • Русе
Здравейте, момичета.
Поздрави за всички малки и големи рожденници.
Мойта момичка е 9,200 и 76 см. на 1 годинка. За една година е сложила 28 см. Чак не мога да повярвам.
Имам въпрос към вас. Как се справяте с месото, което вие готвите. Предварително го мелите?
После го пасирате? Режете го на ситно? Нещо друго? Аз съм в голяма чуденка. Кълцам, кълцам - по 15 мин. за едно малко парченце варено месце. Дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт