АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Колди,аз лично месото първо го сварявам много хубаво и след това го кълцам на ситно.Но моят Боби започна да хапва нетолкова пасирана храна и това не му пречи, затова аз и не се престаравам много в кълцането Simple Smile
Браво, на твоята мома Peace

# 76
Мама Галка, Честит рожден ден! Много щастие и обич ти пожелавам!

Колди, месото за Алекс го сварявам /малко по-голямо количество/, после го пасирам с пасатора и го сипвам във формичка за лед. Като замръзне, го слагам в найлоново пликче и вадя по 1 или 2 кубчета през ден.

Алекс нещо не може да си направи режим за спане през деня. Влезна във фаза, когато 2 пъти съм му е много, а 1 път - не стига. Но се надявам да влезе в ритъм. Днес издържа стоически среща с кредитния инспектор в банката.  Joy Утре ще си имаме една приятелка на Марина на гости с преспиване. Дано ме слушат децата, че иначе... #Crazy Тъкмо да видя как е с 3, че да знам. Joy

От мен лека нощ!

# 77
  • Plovdiv
Здравейте и от нас Simple Smile
Редовно чета, но като не се сещам какво да пиша и не пиша. Благодаря на всички, които имат какво да напишат.
За режим  какво да кажа - нямаме установен строг режим. Редувам пресен плод, каша, зеленчуково/местно и пак плод, каша зеленчуково/местно и така докато свърши деня, и между тях цокане. Яде с охота само плодовете Sad Кашите и манджите кога ги хапва, кога не, по-скоро е не отколкото да.
Дали заради не яденето или заради многото движение сме финни - 8,300кг и 77см. и имаме само два зъба.
Месото го сварявам и режа напряко на нишките на ситно и после в найлонови пликченца и във фризера, а бульона на кубчета във формичка за лед и после в пликчета, че някое бульонче да не влезе в ракията на тати Simple Smile
Вече предлагам всичко без прясно мляко. Любимото му е боровинки и сам да си взима топчета и да лапа, но не са любими на мен, че стават за ядене само в банята Simple Smile

# 78
Добро утро мацки за 3рети път почвам да пиша тая сутрин дано да успея.Имам само 5мин свободни и ще се опитам да  се  включа в тях.
На морето изкарахме повече от страхотно.Малкия много се радва на водата,а на плажа си се чувстваше като вкъщи..Лягаше на кърпите на хората.Търкаляше се по тях.И така.
Снимки има в ФБ
Режима ни на хранене е 7ч.кисело мляко 250мл.Вече без захар само с малко водичка(или попара).
                                         11,30ч. супата от кухнята с 1 филийка хляб.Ако е много гладен изяда и половината от основното ядене.
                                         16-17 часа крема.
                                          Вечер към 20-21часа мляко.През ноща задължително хапва или си пийва сок или вода.
Вчера бяхме на консултация на 1г и 8 дни сме 10кг и 83 см.
За ходенето не ходим.Преди се пускаше и правеше по 5-6 крачки сам но един път падна и доста се оплаши и си мисля че сега заради това не иска да се пусне.2 зъба има в устата.Нищо не пасирам то май като се замисля никога не съм пасирала.Не сме много по плодовете.От тях ядем праскови и диня.Нищо друго. ooooh!Краставицата е на почит но да му я дам цяла а не на парченца.Спирам до тук довечшра ще продължа че трябва да отивам да му вземат кръв и да дам урината.

to be c...........................

# 79
  • София
Добро утро и от мен!!!

Честит първи рожден ден на Максим!!!
Да расте усмихнато и добро дете!!!

# 80
  • Все на втория етаж
Pinki_81 , благодаря от сърце. Желая на всички августовски / и не само / дечица да са живи и здрави / защото това е най- важното /  весели, радостни и щастливи, с едно прекрасно и запомнящо се детство. Нямам възможност за компютъра много, много, затова се извинявам на пропусните до сега и тези, които ще пропусна.

Честит рожден ден на всички дечица от сърце! Виртуално ви черпя за здравето на Максим, а утре ще е празненството, ако имам време привечер ще пусна снимки. Grinning

Желая един лек, весел и приказен ден на всички!  Hug

# 81
Честит първи рожден ден на Максим,да расте здраво и много щастливо дете!

# 82
  • София
Честит Рожден Ден на Максим!

# 83
Здравейте момичетаааа  Hug
Честит първи мини празник на Макси! Да е палав, игрив, но не ревлив!  Mr. Green  newsm59 bdbaloni
Аз стягам багажлъка и следобяд се понасяме към старата столица. Стискайте палци времето да е хубаво, за да не ни развали градинското парти. Толкова се вълнувам, че все едно сватба ще правя  Crazy Целувам ви много, приятен уикенд и живот и здраве в понеделник ще се включа със снимков матРиал  Hug

# 84
От вчера се опитвам да седна и да пиша.Искам да питам какво АМ пият децата ви?От един месец сменихме milumil,nestle за след годинка са,но повече от 100мл,не иска.Сутрин добавям бисквита,кифла и др,вечерта ми отказва и само 100мл АМ.С Вики вече две седмици играем играта "скрих се да се напишкам",с акането я хващам на време,но пиш?Постояно я питам,потканям слагам я на гърнето нищо,и след молко почва един спициален смях hahaha hahaha и опа опишкала е някой ъгъл.Все си мисля че щом ми прави на пук разбира,но как да я накарам само в гърнето да пишка newsm78.Вие до каде сте стигнали с гърнето?                                                       

# 85
  • София
Вики, моя Мартин пие АМ Лактана Био 3. Сутрин и вечер пие по 240мл. Peace

Леле, това моето диване само бели прави Whistling Затри си едната биба някъде из хола и не мога да я намеря, спука 2ва балона и сега седи на килима, гледа филм, играе си с някаква играчка и смуче друга биба #Crazy
Вчера направи няколко крачки сам и тъпна по лице милия, а после, за да ме догони се обърна с проходилката.. какво да кажа - Мартин Белята Mr. Green

# 86
Здравейте мами, днес искам да Ви почерпя послучай ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН на нашето златно пате Даниел

Както и да поздравя всички Рожденници днес и специално техните мами и да им пожелая да са весели, щастливи, здравички и послушнички   bouquet

За вас  Simple Smile специално!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!!!!!

# 87
  • София
Danu-Ani  welcome записахте на 1ва страничка Peace

Честит Рожден Ден и на твоето момченце Дани!

# 88
Intriga_Girl лактана3 има ли вкус,имало мляко 3ка с вкус на ванилия,но в нашия магазин няма и незнам каква марка е.

# 89
  • София
В Лактаната има портокал, ябълка и банан. Не съм го опитвала, но според мен би трябвало да има вкус. Довечера ще го пробвам и ще ти кажа, а млякото с вкус на ванилия е на Хип Peace

Общи условия

Активация на акаунт