АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, милички  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДНЕС НА МАКСИМ И НА ДАНИЕЛ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ МОМЧЕТА, ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ!!! newsm59  Tada   ura

Нашият празник мина много добре, само дето за партито трябваше да го събудя Калоян и после малко лесно вкисваше, ама ... и това се случва понякога.... Rolling Eyes Като цяло беше хубав ден и Калоян беше празнично настроен. Предната вечер правих торта (с която ви почерпих тук) и той почна да обикаля покрай мен и да повтаря "тота" "тота". Докато се чудех дали това означава торта, той ми показа най-разбираемо. На рождения му ден му приготвих и на него торта - бисквитена, да можем да ядем всички заедно торта. Но .... Та давам му аз да яде от неговата торта, а той ми сочи нашата и ми казва "тота"  Mr. Green Така вече разбрах, че казва вече и думичката торта. И определено вече не можем да го излъжем да яде само от неговата храна.

С гърнето от няколко дни сме в голям напредък - забелязах, че се вкисва странно и идва при мен и после се изпишква. И така вече почнах да го хващам доста по-често от преди и за акане и за пишкане. На морето носихме гърнето, но си остана в колата  Embarassed и доста се притеснявах да не забрави какво е това и за какво служи, но за щастие не беше забравил.

v.i.k.i. , добре дошла и от мен   bouquet

Калоян все още не е опитвал АМ. Сега като мисля вече да го отбивам и мисля да мине направо на кисело мляко, но не знам ... още не съм решила дали АМ или кисело мляко. Той всъщност още не е ял и кисело мляко, мисля другата седмица да пробваме. Не знам дали си спомняте, но ние нали доста бавно внасяхме всичко ново, заради атопичния. Докато не дойдоха седмица преди морето двете племенички от Испания. И той като ги гледа големите, че ядат и иска и той, и вече не става да го лъжем с нещо в ръцете, щото пищи и иска... така почна да хапва доста неща накуп, а после на морето продължи бързото внасяне на новости в храненето. Затова сега съм решила да изчакам поне 1 седмица почивка и да пробваме кисело мляко, че да давам и разните му там кремчета и йогурти.

Май това е засега от мен, когато смогна още. Ето ви и малко снимчици от РД на Калоян:

с неговата си торта

с бате в детския кът

преди да духне свещичката

Hug

# 91
  • Все на втория етаж
Лелеее, какъв голям момък е станал Калоян, браво.  Simple Smile  Ч.Р.Д. и на Даниел.  Hug

# 92
Добър вечер на всички от мен и Александра !
честит празник на всички прануващи днес и на тези които съм пропуснала без да искам Simple Smile

Мили деца , бъдете много здрави усмихнати, нека имате прекрасно детство изпълнено с усмивки, верни приятели и в игрите и в белите и в мечтите и нека всеки Ваш ден е изпълнен с щастие и магия Simple Smile На всички родители да съм им живи и здрави съкровищата.

Благодаря на всички, за прекрасните пожелания, трогнахте ме много Simple Smile
Вчера не ми остана никакво време да ви напиша и да пусна снимки от рожденият ден на Алекс, че беше истинска лудница. Прибахме се към 20.30 часа след детското парти изкъпахме я , нахранихме я и тя заспа на момента. Иначе си прекара стархотно, получи много хубави подаръци забавлява се с децата, на рожденният ден беше и Никола на Верчето_32, върнаха жеста и сега той беше каалер на Александра  Heart Eyes Ако знаете колко сладко си хапва това дете и как се черпи , направо кеф да ти направи Simple Smile Искам да ви пусна снимки и се опитах 3,4 пъти но явно не правя нещо както трябва може ли да ми кажете какъв е реда, явно нещо бъркам , ако за пореден път питам нещо което вече е обяснявано, моля да ме извините Simple Smile

Пожелавам приятна вечер на всички и весело посрещане на предстоящите Рожденни дни .
На всички мами и татковци - Наздраве !!!!

# 93
Петър пие Хип3  розова кутия,мирише на ванилия,но няма такъв вкус!
Валени много хубави снимки,Калоян е страхотен!

# 94
  • София
Честит 1ви Рожден Ден
на прелестната Мари, чаровния Борис и сладура Алекс!

С пожелание за много здраве, цялото щастие на света,
милиони сбъднати мечти и незабравимо детсво!

Честит Имен Ден
на Мари, Мариета, shiiila и на всички празнуващи
днес на този светъл празник!

А сега се почерпете за здравето
на сестра ми и баба ми, които имат имен ден;
и на зълва ми, която е рожденничка:

# 95
  • София
Честит Рожден Ден на Борис,Мариела и Александър!!!
Пожелавам им безгрижно детство с много усмивки!!!

Честит Имен ден на всички празнуващи днес!!!

Интрига,да са живи и здрави всички празнуващи около теб Peace

Валени,много хубави снимки.Калоян е голям сладур Heart Eyes

# 96
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!

Честит имен ден и на всички, които носят прекрасното име Мария!

Аз имам гости, свекито са в нас за два дни и нямам много време да пиша , от понеделник ще се включа повече!

# 97
Честит рожден ден на Борис,Мариела и Александър,здраве и много щастливо детство им пожелавам!
Честит празник и на всички които носят името Мария!
Ивайла днес замина на балкан с баба си и дядо си,и ние с мъжо се възползваме,че сме само с Петър и ще ходим на шопинг,да си лекувам нервите Laughing

# 98
Благодаря на всички за топлите пожелания  Hug

И Честит имен ден на всички именници днес - Да им е живо и здраво името и да се носи от внуци и правнуците им  Simple Smile

А на малките рожденници пожелаваме от сърце да са живи и здрави весели засмени и да празнуват още 100 години този

bouquet  bouquet  bouquetден  Simple Smile

# 99
Честит 1ви Рожден Ден
на  Мари,  Борис и Алекс!
[/b][/i]

С най-добри пожелания за здраве, щастливо детство и сбъднати мечти  Hug

# 100
  • Бургас/Пз
Мила Бланш, Боби, Малка Буби, да са ви живи и здрави малчуганите и големи да пораснат!

Честита първа годинка на Алекс, Бориско и чаровната Мари!

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗЛАТНИ МУЦУНКИ ! НА ПАТЕРИЦИ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА , А ДНЕС СПЕЦИАЛНО НА СТИЛНАТА И ФИНА ДАМА МАРИ, НА УСМИХНАТИЯ И ГАЛАНТЕН ДЖЕНТЪЛМЕН БОРИСКО И НА ЧАРОВНИЯ АЛЕКСАНДЪР! МИЛИ ДЕЧИЦА ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ПРЕКРАСНО, БЕЗОБЛАЧНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНООООГО КЪСМЕТ!

Аз пък днес също имам повод за почерпка, защото в семейството ми имаме още едно християнче. За мое голямо съжаление , не мога да Ви пусна снимки, защото в суетнята .......... забравих апарата  ooooh! Но кръщането мина прекрасно, в много тесен кръг. Кръсти я свещеника който исках (уникален човек наистина ) .

# 102
  • Бургас/Пз
Асе, честито ти християнче! Да ти е жива и здрава малката прекрасница и господ винаги да е с нея и да й помага!

# 103
  • София
Добро утро  food010

Честит Рожден Ден на Вики!!!Да е жива и здрава и винаги усмихната!!!

Четит рожден ден и на Божидар!!!

Ние днес заминаваме за няколко дни до Свищов.Там ще сме и за рожденния ден на Боян.
Няма да мога да ви почерпя в самия ден,тъй като там нямаме нет в момента,но ще го направя с удоволствие като се върнем Laughing
Весело празнуване на всички,на които им предстои!!!

# 104
  • Варна

Здравейте момичета!
Влизам набързо да почерпя за рождения си ден!

[/img]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВИКИ!
ДА Е ЗДРАВА И УСМИХНАТА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт