ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДНЕС НА МАКСИМ И НА ДАНИЕЛ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ МОМЧЕТА, ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ!!!

Нашият празник мина много добре, само дето за партито трябваше да го събудя Калоян и после малко лесно вкисваше, ама ... и това се случва понякога....
С гърнето от няколко дни сме в голям напредък - забелязах, че се вкисва странно и идва при мен и после се изпишква. И така вече почнах да го хващам доста по-често от преди и за акане и за пишкане. На морето носихме гърнето, но си остана в колата
v.i.k.i. , добре дошла и от мен

Калоян все още не е опитвал АМ. Сега като мисля вече да го отбивам и мисля да мине направо на кисело мляко, но не знам ... още не съм решила дали АМ или кисело мляко. Той всъщност още не е ял и кисело мляко, мисля другата седмица да пробваме. Не знам дали си спомняте, но ние нали доста бавно внасяхме всичко ново, заради атопичния. Докато не дойдоха седмица преди морето двете племенички от Испания. И той като ги гледа големите, че ядат и иска и той, и вече не става да го лъжем с нещо в ръцете, щото пищи и иска... така почна да хапва доста неща накуп, а после на морето продължи бързото внасяне на новости в храненето. Затова сега съм решила да изчакам поне 1 седмица почивка и да пробваме кисело мляко, че да давам и разните му там кремчета и йогурти.
Май това е засега от мен, когато смогна още. Ето ви и малко снимчици от РД на Калоян:
с неговата си торта

с бате в детския кът

преди да духне свещичката

Ч.Р.Д. и на Даниел.
Ако знаете колко сладко си хапва това дете и как се черпи , направо кеф да ти направи

Но кръщането мина прекрасно, в много тесен кръг. Кръсти я свещеника който исках (уникален човек наистина ) .