ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 418
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 1 095
От информацията по телевизиите останах с впечатление, че е бодял децата със спринцовка(евентуално инжектирал нещо) нищо друго.
За блудство изобщо не беше споменато.

А моята "информация" чела ли си я?  newsm78
Събуване на гащите и ухапване по дупето на 6 годишно дете как ти звучи?
Щото за мен това не знам дали е педофилия, ама е извратено, гнусно и повръщателно!
Без извинение!

# 1 096
Изобщо не намирам нещо общо с фотороботите.

Хехе, ами върни се N страници назад и ще видиш какво написах за приликата на фотороботите с истинския извършител.  Wink

# 1 097
Джулке, кажи как е Марчело? Hug
По- спокоен ли е сега, като го хванаха гадта? Confused

# 1 098
Законът предвижда от 1 до 6 години лишаване от свобода  Shocked

Да, само дето тук става въпрос за повече от едно лица, ненавършили 14 г. възраст.
Не знам това що не го споменаха, ама...
Абе, честно да ви кажа, вече не съм сигурна дали не искам повече да го докопаме ние, от колкото да лежи в затвора.  Rolling Eyes
Единственото, което ме кара да желая повече затвора е, че знам какво го чака там.
Само той още не знае!
 Twisted Evil

П.С. Руске, сега гледахме заедно Новините.
Ами, пита, миличкия.
"Нали чичкото (съдията) няма да го пусне, а направо отива в затвора, и повече няма да може да тормози други деца?"
 Confused

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 19:54 от Джуличка

# 1 099
  • ул. "Мечтание"
Законът предвижда от 1 до 6 години лишаване от свобода  Shocked

Дори можел да го осъдят условно! Ега ти!  #Cussing out #2gunfire

# 1 100
....
П.С. Пуске, сега гледахме заедно Новините.
Ами, пита, миличкия.
"Нали чичкото (съдията) няма да го пусне, а направо отива в затвора, и повече няма да може да тормози други деца?"
  Confused
Кажи му, че дори и да го пуснат, как Пуска шгу докопа и няма да го изпуска  Close Close Close
Цуни го  Heart Eyes

# 1 101
....
П.С. Пуске, сега гледахме заедно Новините.
Ами, пита, миличкия.
  Confused
Кажи му, че дори и да го пуснат, как Пуска шгу докопа и няма да го изпуска  Close Close Close
Цуни го  Heart Eyes

Мамооо, не стига, че съм неграмотна, ами и спя като пиша.
Извинете ме, ама са ми малко в повече емоциите, та от там още по- неграмотна съм станала.  Embarassed

Иначе, пуснат ли го.... то ще се чуе....
Tired

# 1 102
Никаква милост за такива изверги!!!

# 1 103
дано не го пуснат.Такъв изверг ако го набарам аз ще го...................................... #2gunfire

# 1 104
  • Бургас
Най-сетне явно са го заловили. Гнусна, мръсна, отвратителна гнила твар - дано си получи заслуженото - и аз разчитам на правосъдие от другите в затвора, направо ми става приятно като си помисля какво го чака там - дано е за дълго. А ако случайно се отърве (не дай Боже!), да го чакат отвън за разплата.
Джуличка, дано с това вече свърши лошото и детенце да забрави доколкото е възможно.

# 1 105
Много се радвам,че са го хванали този.....изверг #2gunfire
Само се надявам да не му лепнат познатото-невменяем- и да го пратят в някой пансион за луди и след 2-3 години да се започне ужасът наново

# 1 106
Тоя мръсник дори и за една година да влезе на топло може и да не излезе жив от там.

Някоя от вас спомена, че има роднина надзирател. Я да се организират там мъжете и да му сменят тоците на тоя, да му покажат от къде изгрява слънцето и пр. Ей, много бих искала да съм там и да гледам от някой ъгъл.
А излезе ли на свобода пак не му се пише добре, ще го поемат родителите на саморазправа и пак им пожелавам да го довършат. Mr. Green

# 1 107
 ooooh! Дами (и господа), моля измерете си температурата. От където и да погледнете, това не е добре.

За времето за което бихте убили един престъпник, ще изникнат още 2-ма (най-малко). Ако криво се развива случката, по-добре да се вземе поука, да се търси по-добър закон и това да се спазва... и да стискаме палци, че втори път подобен проблем няма да ни тревожи.

И отделно това, че с такива умствени упражнения и жестоки желания... какво да очакваме, ако на вас ви 'лопне дъската някой ден...

# 1 108
Поради липса на закони в нашата страна и още повече да се спазват ........

# 1 109
ooooh! Дами (и господа), моля измерете си температурата. От където и да погледнете, това не е добре.

За времето за което бихте убили един престъпник, ще изникнат още 2-ма (най-малко). Ако криво се развива случката, по-добре да се вземе поука, да се търси по-добър закон и това да се спазва... и да стискаме палци, че втори път подобен проблем няма да ни тревожи.

И отделно това, че с такива умствени упражнения и жестоки желания... какво да очакваме, ако на вас ви 'лопне дъската някой ден...

Имате ли дете?  Thinking И ако се случи с него подобно нещо, да не говорим пък за изнасилване, пак ли така ще мислите за меренето на температурата?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт