ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 524
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 720
Ще го хванат, ако научат повече хора, по възможност всички.
Нали не си представяте, че ако това е съседът ви, никой от блока няма да го познае, да се сети за него, дори и след като си е боядисал косата примерно.
Не е възможно да не излиза, да не пазарува, събитието е станало през деня. Значи излиза от къщи.
Нрябва, като в Щатите, с червен надпис WANTED!

# 721
"Спринцовката" няма да бъде хванат:
1. Децата не са художници! Портретите са подхвърлени не от децата, а на децата. На тях им се диктува на фантазия. Следователно, следва точка (2).
2. Описанието не отговаря на действителното - виждате два портрета на един и същи човек, разликата е фрапираща!
3. Необходимо е да видят на живо нападателя, за да го разпознаят, но дори и да го видят - пак няма да са сигурни - след продължително забавяне вече ще са склонни да се препознават.

# 722
Не виждам фрапантна разлика. На единия портрет е  по-мрад, охранен, в разцвета на силите си мъж. На другата е остарял с шест години, вече като поспаружена маруля.
Ами и аз акто гледам моите снимки от преди 6 години, има огромна разлика.
Въпросът, който ме гложди е къде е бил в интервала между предишните, и сегашните гаври?
В затвора? В чужбина? В чужбина вършил ли е същото? Нашите ченгета питали ли са за аналогични случаи в други страни? Не мога да повярвам, че един перверзник може да потиска страстите си 6 години.

# 723

Разликата е много голяма - в носа и в джуките! Защо художника ги е направил толкова различни? Повярвай ми - тези белези остават непроменени, след например 30 годишна възраст! Сега да е на 50 - пак ще е същият в рисунката. Ако едната рисунка е на по-млад, то тогава щяха да пуснат само една рисунка - като по-стар. За всеки случай са публикувани две картини, защото не са сигурни в описанието.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:53 от мечтая за бебе

# 724
Доколкото съм в течение, такива случай е имало преди 6г. От  тогава е рисунката като по-млад. После случаите са прекъснали и сега се подновили. От сега е рисунката като по-стар. Има смисъл да се показват и двете, може да си е сменял местоживеенето, може да го познае стар негов съсед, да се обади.

# 725
И аз намирам, че образите са твърде различни- първият е с присвити очи, устните са тънки, носът закривен, веждите по-неокосмени за разлика от буйните вежди на втория портрет  Thinking, но вероятно дават някаква насока...Едва ли някой със сигурност може да каже как изглежда въпросният маниак  Rolling Eyes

# 726
Мога да кажа, че такива дела, на принципа "бях видял", не се увенчават с успех! Едни картинки нищо не значат! Просто няма доказателства!  Tired  И децата са твърде изплашени, за да го огледат и опишат. Още повече, че са деца и не умеят да откриват и описват дребни детайли. Имаше даже един документален филм, който доказваше че при уплаха жертвите грешат.  Confused

# 727
  • Луната
Има някаква прилика между двата, но не толкова. Все пак не забравяйте, че жертвите му са деца и преживели шок миличките.  Cry Все пак е нещо, че са направили някакви портрети Wink

# 728
Приликата е само в голото теме, мен ако питаш  Stop
А според мен, ако има заподозрян, той не трябва да се хваща, а да се проследи и наблюдава умело, тогава би имало и доказателства.
А разпознаването от потърпевшия всъщност не се ли приема за доказателство?

# 729
Добре де жертвите са деца , ама родителите и не само на жертвите, а на всички деца от пострадалите от изрода райони не са  ли го срещали в парка, по улицата, в магазина, а може би дори в аптеката...
За родителите на жертвите предполагам че са много афектирани и дори и да са го виждали след целия стрес кой знае какво въобще помнят...
Ама другите родители...Не сте ли редовни и едни и същи по площадките...сам мъж... непознат...бие на очи...
Не може някой да не го е видял!

# 730
Добре де жертвите са деца , ама родителите и не само на жертвите, а на всички деца от пострадалите от изрода райони не са  ли го срещали в парка, по улицата, в магазина, а може би дори в аптеката...
За родителите на жертвите предполагам че са много афектирани и дори и да са го виждали след целия стрес кой знае какво въобще помнят...
Ама другите родители...Не сте ли редовни и едни и същи по площадките...сам мъж... непознат...бие на очи...
Не може някой да не го е видял!
Малко преди това казах,че почти постоянно виждам мъже които носят някои от описанията на този мъж. И да понякога сме едни и същи, но почти всеки ден има нови лица с деца без деца, хора просто седящи си по пейките. Този мъж едва ли ходи всеки ден в една и съща градинка, няма да се учудя дори ако не живее в близост до района в който напада.

# 731
Аз писах преди, че в Пловдив видях подобен тип( на първия портрет) преди да прочета темата. Но в никакъв случай не беше по- висок от 1. 70... После заминахме в Северна България и от тогава не съм го срещала отново. Иначе носим почти винаги фотоапарат с нас и бих го снимала. Непрекъснато заглеждам възрастните мъже по пейките в парка, защото моят палавник се радва и контактува с всеки  Peace

# 732
Забравих да споделя още една от мислите си. Аз не се оглеждам за мъж близък до фотороботите, защото дори аз ако искам да опиша някой, който познавам добре и някой да го нарисува по описанието ми....ами честно да ви кажа мисля,че хич няма да мога. За това се оглеждам за човек с описанията, които имаше дадени от децата "коремче, оплешевяване........." а такива мъже бол

# 733
Не пречи според мен да се ангажира, т.нар Общинска охрана- така и така обикалят паркове и градинки, поне да следят за издирвани лица и опасни екземпляри. Да им разпространят портретите и да търсят масово из цялата страна, щом го видят да сигнализират,нали се грижат за реда и сигурността на гражданите, а не само да гледат кой да глобят, че минал през тревните площи...

# 734
Приликата е само в голото теме, мен ако питаш  Stop

Още повече, че на изродът темето му съвсем не е голо.
Има само начално оплешивяване - т.е. само отпред, над челото косата му е започнала да опада.
Както вече казах, тези два портрета нямат абсолютно никаква прилика с оня изрод, нападнал детето ми.

Общи условия

Активация на акаунт