ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 527
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Още ли не са го хванали тоя изрод?!

# 706
Нали трябва да го търсят   Close

# 707
чета,чета....и само беснея!Писна ми от идиотщина вече!!!

# 708
[Момичета, една мама и нейното неродено бебче се нуждаят от помощта ни:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.0

# 709
..Посочени са доста данни,но ме учуди това че сте посочени с имена и адреси...Миличка, ти даде ли съгласие, много конкретно ви назовават Sad

Е това ве4е не нищо не прилича! Thinking ooooh! Naughty

# 710
  • Русе
Днес мама ми показа статия в "Уикенд" за Марчело и Джуличка. Бяха посочени с имената си в края на статията.
Джули, надявам се да няма последствия за вас и бързо възстановяване на малкия герой  Praynig Hug

# 711
Днес мама ми показа статия в "Уикенд" за Марчело и Джуличка. Бяха посочени с имената си в края на статията.
Джули, надявам се да няма последствия за вас и бързо възстановяване на малкия герой  Praynig Hug

.....бях решила да не коментирам въпросната статия,но ме провокираш  да си кажа кое ме ДОвбеси  (сори ,мързи ме да погледна кой е тъпунгера -автор)
е ,не може да се пише толкова избирателно -заподозрения с инициали,а за потърпевшите пълна програма Sunglasses

# 712
.....бях решила да не коментирам въпросната статия,но ме провокираш  да си кажа кое ме ДОвбеси  (сори ,мързи ме да погледна кой е тъпунгера -автор)
е ,не може да се пише толкова избирателно -заподозрения с инициали,а за потърпевшите пълна програма Sunglasses

Да не говорим, че потърпевшият е малолетен.
Те на престъпниците им пишат инициалите, а на детето ми му пляснали цялото име.  Twisted Evil
Тъпанари.
Щото много Марчеловци имаме по нашия край, та за това сигурно.  Crossing Arms
Няма начин човек да се сети кой точно е той.
 Tired

П.С. Да не говорим, че авторът - тъпунгер не е сложил дори собственото си име под статията.
'Айде да не се ядосвам, ще взема да си легна.
Ако утре има нещо ново, ще пиша пак.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 713
И аз сега видях статията.
Направо тези жьлти вестници прекаляват Close

# 714
  • София
снощи до късно седях да чета темата... мале, в какъв свят живеем, що за хора са това? #Crazy преди 2 седмици две момчета ме на улицата ми викат: 'госпожо, внимавайте, щото в София има един мъж, дето боде децата със спринцовка и умират' (бях навън с малчуганите). та тъй като ми се видяха добри деца и си личеше, че не ме бъзикат, реших, че просто чули-недочули малко преувеличили и затова се притесняват. пък то наистина имало някакъв ненормалник. Shocked снощи бях шорикана като попаднах на темата.

Джуличка, дано по-бързо детето превъзмогне и забрави случилото се!  Hug

# 715
Не мога де си представя, че две рисунки на човек са разпостранени в медиите,
в нета, и още не са го намерили. При това муцуната му е нетипична.
Или са го прибирали и пуснали, поради липса на доказателства?
Ако е второто, защо не са намерили доказателства, и чак тогава да го приберат?
Има нещо, което не знаем. Не може да не са се обадили десетки хора, че го познават.

# 716
Или са го прибирали и пуснали, поради липса на доказателства?

Не са, за съжаление.

# 717
Всъщност, това че са разпространени два портрета, съвсем не значи, че са верни или че са достатъчни за да го хванат. Следя темата почти ежеминутно и от първия и пост до момента, всеки път когато излезем навън с малкия се оглеждам за "човек среден на ръст, челно оплешивяване, коремче" -мъже с подобни описания минават постоянно около нас. А и представете си колко е лесно да си пусне малко косата за да не му е щръкнала, да я боядиса, да се обръсне нула номер. Знаете ли колко мъже видях с елеци или някакви горни дрехи в жегата?! Освен това аз често ровя из нета, но до момента в медийното пространство видях портрета му в дир. бг и в актуално (ако не бъркам) и то защото една съфорумка го беше публикувала. Т.е. само на две места, представете си колко хора не са го видели, моите близки, които също ровят в нета и гледат ТВ не са чували за това, вероятно изпуснали краткото известие по БТВ. Преди време бях попитала дали мислите, че ако се разпространят фото роботите в големите магазини ще има ефект, това е начина да достигне до много повече хора отколкото в момента. Да не говорим, че се страхувам от това, че ако не го хванат до месец два случая ще се потули и позабрави, а нищо чудно въпросният господин да се е "покрил" за такъв период. Момичета мисля,че е добре и ние да направим нещо, не знам какво, не знам и дали ще пречим на полицията, но все пак......

# 718
Много ме притеснява това да не се окаже поредното „чудо за три дни„ Rolling Eyes Как е възможно толкова време да не го хванат?

# 719
Много ме притеснява това да не се окаже поредното „чудо за три дни„ Rolling Eyes Как е възможно толкова време да не го хванат?
Точно това имах предвид, че въпросният господин може да се скрие за голям период от време или да се постарае да заличи белезите с които го описаха и ако направи така как да го хванат?!

Общи условия

Активация на акаунт