ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 529
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 690
Джули мила направо се втрещих от случкат с "непознатото дете"Как може да говори така и каква е рази майка,че да му разреши  #2gunfireДецата са безкрайно жестоки понякога.Честно казано не вярвам да са такива по рождение.Смятам,че е много важна средата.Аз се познавам и вероятно бих вдигнала скандал на майката или още по-крайно-бих се скарала на детето.Нека съм лоша,но никой няма право да тормози детето ми.Все пак това си е тормоз.Марчело се опитва да забрави всичко,а тази грубост....как си успяла да се въздържиш Hug
Да ти кажа честно на твое място бих дала детето на някоя баба или бих заминала с него за няколко дни/ако имате възможност/да се отдели от мястото където е станало всичко,да спрат да го питат и да се почувства щастлив и отново с нормално детство HugАко можете посветете му времето си и нека се почувства специален за мама и тати Heart Eyes

# 691
Може, Мира, хората обичат сеир да има.

# 692
Да, определено си беше сеирджийско изпълнение, особено като се има предвид, че майката не реагира по никакъв начин.
А на мен ми беше неудобно - как да се карам на дете, което не само, че не разбира какъв точно ужас преживяхме, а и майка му е там и не обелва дума?
Не аз съм тази, която трябва да му се кара, ама...

# 693
 11 дни до изследванията ,нали? Confused
А резултатите колко след това ...или веднага?

# 694
11 дни до изследванията ,нали? Confused
А резултатите колко след това ...или веднага?

Да, много точно си сметнала.  Peace
Не знам колко време се чака за резултатите, не съм питала.
  Rolling Eyes

# 695
# 696
Джуличка, мисля че резултатите излизат след няколко минути и при двете изследвания. Много ще се моля за детенцето, да му няма нищо! Praynig

# 697
Аз съм убедена, че резултатите ще са ОК

# 698
Джуличка, току що четох за вашият случай във вестника...Посочени са доста данни,но ме учуди това че сте посочени с имена и адреси...Миличка, ти даде ли съгласие, много конкретно ви назовават Sad
Хубавото е че пише че имат задържан Peace

# 699
Защото са нещастници, за това пишат.
Нищо не съм давала, никой не ми е искал съгласието.

П.С. Колкото съм си дала съгласието, толкова има и задържан.
 Crossing Arms

# 700
Джуличка, току що четох за вашият случай във вестника...Посочени са доста данни,но ме учуди това че сте посочени с имена и адреси...Миличка, ти даде ли съгласие, много конкретно ви назовават Sad
Хубавото е че пише че имат задържан Peace

е това вече е прекалено!
 Sick

# 701
Джуличка, ти в кой район си? не, че тоя не може да обикаля наред по градинките, но все пак............

# 702
Джуличка, ти в кой район си? не, че тоя не може да обикаля наред по градинките, но все пак............

В "Обеля".
Но има случаи и в други райони.
Както вече писах, всичките са отсам Центъра.

# 703
Нямам деца, но направо се втрещих от ужас!

# 704
  • София - Варна - Бургас
  Джули, почисти си пощата, не мога да ти изпратя на лични.

Общи условия

Активация на акаунт